reklama

Październik 2008

dzieńdoberek

Czarna - bardzo bardzo sie ciesze i witaj w klubie kierowców i
używaj teraz prawka do woli GRATULACJE!!!:-):-):-)
fajnie, że już masz sporo zrobione. Jak nocka córek na nowym łóżku?

Minisia wszystkiego najlepszego z okazji Imienin a ciasto to juz mi slinka leci:-)

mnie troszkę nie było bo w piatek miałam urlop a w weekend nie miałam szans aby zasiąść przed kompa. Od pon następnego ide na chorobowe i zacznę malowanie:tak:

reklama
ja po 10 jade do szpitala dowiedziec się o szkołe rodzenia, wczoraj szybko dzień minął prawie cały na dworze.

Mam pytanie czy jak napinacie mięśnie brzucha np w czasie śniadania to u mnie w lini białej ( od wzgorka do mostka prawie) robi się wybrzuszenie tak jakby trójkącik czy to normalne, poprostu ta część idzie mi mocno do przodu a boki brzuszka nie

czarna to ty nieżle zapracowana jesteś,czekam na zdjęcia

dorota
ja wiedziałam ze są sposob aby pić przy wszywce ale mi sie wydaje ze to i tak odstasza, przynajmniej póki nie sprobuje sprawdzić. mam nadzieje ze twój M wytrzyma i da rade z tego wyjść, ale do tego trzeba dużo silnej woli i o to się boje. Tak czy siak czymam za was kciuki

Witam z ranca

Dorotka mi sie wydaje ze teraz wszywka niespełni swojej roli. Bo gdy alkoholik nieczuje zagrozenia (a wtym wypadku tak juz bedzie) szkoda wydawac na cos takeigo kase. Chyba ze pojdziecie do lekarza a on obali te mity o wit C itp. Aby twój szanowny sie przestraszył ze jednak nie mozna przy niej pic:tak:
I ciesze sie ze pierwsze lody przełanane i teraz bedzie ku lepszemu

Zawadka ślicznei dziękuje wlasnie dziasiaj miałam isc zapłacic za prawko ale jak narazie pada i jestem zła. Co do dziewczyn spały super. Malutka wstała dopiero rano i zaraz do nas przybiegła. Normalnie takie to słodkie

ppatqa hmmm nie wiem czy o tym samym myslimy ale mi np jak sie podnoszy albo jestem w pozycji pol lezacej tworzy sie taki grzbiet od pepka ku górze i to sa miesnie poprostu

Ja juz wykonałam telefon do dostawcy mebli i teraz tylko oczekuje az przyjedzie:-p
A pogoda u nas fatalna. Chociaz z drugiej strony sie ciesze ze pada bo nie bede miała wyrzutów sumienia ze znów malutka tak mało no podwórku siedzi:-( Wczoraj jak skonczyłam malowac i wyszłam z nia na podwórku to szalała bite 2h:szok::szok: taka była zadowolona:-D:-D
Ide małej dac sniadanko

Ostatnia edycja:
Czarna jak zwykle pracowita mróweczka:tak: Fakt, że trochę pada ale jest ciepło;-)

Dorotka, wczoraj byłam u teściówki i mówiła, że ktoś z jej rodziny zrobił sobie taką wszywkę i ze mu się życie odmieniło. Żona na niego przychylnym okiem patrzy, dzieci się go nie wstydzą ...zaoszczędził sboie kasę na jakiś motor i jeździ sobie teraz z wnukami na ryby...Taką wszywkę można potraktować jako dodatkowe zabezpieczenie;-)ale jego silna wola jest tu najważniejsza.

A ja oddałam dziś krew. Potem się rozpadało jak wracałam a teraz wciagam świeże bułeczki z powidłami śliwkowymi:)

PPATQA ja nie wiedzialam ze sa sposoby na wszywke.Nie powiem ze obilo mi sie cos kiedys o uszy ale myslalam ze to taka gadanina tylko :-(A tu jednak sa sposoby na wszystko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

CZARNA fajnie ze coreczki sie wyspaly u siebie i musi to byc mile jak takie malenstwo przybiega do lozka z samego rana :-D no ale i ja sie za jakis czas dowiem jak to jest ;-)Masz racje i ja wlasnie tez tak mysle ze teraz ta wszywka nie bedzie tak dzialala na mojego M jak miala zamiar dzialac .Kiedys jak ja mial to nic takiego nie wiedzilismy to M bal sie cokolwiek wypic aby mu sie nic nie stalo a teraz ??????:-(I dokladnie jak mozna przy tym pic to po co wydawac sporo kasy bo to tez nie kosztuje 5 zl :no:

KAKA masz racje taka wszywka moze odmienic zycie i mojemu M kiedys odmienila ale odmieni jak czlowiek zaszyty nie wie ze moze i tak pic :wściekła/y:
Masz racje tu jest najwazniejsza silna wola i mam nadzieje ze moj M pokaze w koncu ze ja ma ;-)
Ogolnie to sie jeszcze nad ta wszywka zastanowie ale i tak teraz kasy nie mamy ale pomysle i caly czas nad tym mysle :-p

ZAWADKA synek napewno fajnie zareaguje na zmiany w pokoiku ;-)

JA sie jeszcze polozylam i troche pospalam a moja MALA non stop kopie normalnie ma tylko kilka minutowe przerwy.Jak wczoraj sie martwilam ze kopie mniej niz zawsze tak juz cala noc kopala i do teraz kopie nie wiem kiedy ONA spi hehe
W srode mam USG :-D:-D:-D:-D
A dzis na 18 ide do szkloly rodzenia z przyjaciolka i w czwartek tez z nia ide A za tydzien w poniedzialek mamy cwiczenia i M postara sie na nich ze mna byc:tak:

PPATQA daj nam znac co zalatwilas w sprawie szkoly rodzenia :-D

Witam Was poniedziałkowo:-)
Wczoraj mnie nie było bo dopołudnia było u nas straszie duszno i jak wstalam i zjadłam śniadanko to zaraz sie położyłam tak mi słabo było:no: ale później mi troszke przeszło:tak:mąż zrobi obiadek a od rana dostalam mnostwo kwiatków i prezentów(juz po 7 moj M pojechal z tat do miasta po nie)a maludy oprocz kwiatków daly mi laurki mowie Wam jakie to slodkie:tak::-D
Popołudniu mialam gosci i znow prezenty;-)jak ja kocham takie imprezy:-)
Dziekuje za życzenia!!
Moja najmlodsza kruszynka dzis i wczoraj ladnie kopala ale to stawianie brzuszka choc zadkie troszke mnie martwi:-(mam nadzieje ze za tydzien 16 w srode wsio bedzie oki tzn.mam namysli jakies rozwarcie.
Czarna uwazaj i nie przemeczaj sie:tak: a efektyTwojej pracy nas ciekawia jak nie wiem:-D
Wszystkim mamusia osamotnionym przez wyjazd mezow w delegacje zycze aby ten czas szybciutko zlecial i jak najmilej :-D:-D
Dorotka to już cos mam nadzieje ze Twoj M wytrwa w obietnicy!! oby tam kolesie go nie namawiali na picie bo kumple zawsze maja duuuzy wplyw.Mysle jednak ze jesli teraz zrozumial i naprawde tego chce a to co mowi jest szczere to Wam sie uda!!!ŻYCZE WAM TEGO!!! a co do wszywki to tez uwazam ze moze tu pomoc lekarz i obalic mit w przeciwnym razie nic z tego:no:

MINISIA ciesze sie ze wczorajszy dzionek czyli imieninki Ci fajnie minely :-D
JA tez lubie takie dni ale ja imienin nie obchodze ;-)
A co do mojego M to widze i wiem ze On chce nie pic ale teraz on musi z tym walczyc ja moge go tylko wspierac :tak:.Mam nadzieje ze ja bede miala na niego wiekszy wplyw niz koledzy w przeciwnym razie to bedzie juz koniec co mnie przeraza i strasznie sie boje ze mimo ze GO KOCHAM to bede musiala go zostawic bo taka byla umowa:-(:-(:-(:-(:-(

KAKA ja tez gratuluje przeskoku w 7 miesiac
MINISIA na dniach i Twoj suwaczek przeskoczy ;-)

Ja ide sie polzyc bo jakas wypluta jestem hehe:confused:

reklama
Kaka gratulacje kolejnego okienka na suwaczku i teraz to juz uwazaj na siebie choc mówia ze lepiej ur w 7 niz w 8 miesiacu ale ja Ci zycze jednak w 9:-D:-D:-D
Minisia fajowski miałas dzionek wczoraj. A laurki od dzieci sa najpiekniejszym prezentem:tak:
Zdjatka beda jak juz wsio zrobie:-p

U nas troszku pada co jakis czas a pozatym duszno jak chol.... Byłam wpłacic kase na prawko i teraz juz czekam na odbiór:-p Chyba topiero wtedy uwierze ze je mam:-D
Teraz mam chwilke wolnego bo nawet mi sie czasami należy:cool2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry