Czesc dziewczyny

CZARNA jeszcze raz ogromne GRATULACJE ale ty jestes ja tu czekalam na Twoj egzamin wewnetrzny a ty juz panstwowy zdalas

Serio zdolna z ciebie bestia heheh
CZARNA I SYWCIA dziekuje wam za dobre slowa

Wiem ze decyzja nalezy do mnie i do M ale to jest takie mile i pokrzepiajace jak ktos w nas wierzy ze az sie lepiej na sercu robi

Co do M to powiem wam jeszcze ze w nocy nad tym myslalam bo jak sie obudzilam dzis o 3 to nie umialam zasnac i myslalam sobie ze ja mam ojca alkoholika i jemu nigdy nikt nie pomogl ale on tez sam nie chcial i nie chce pomocy

Kazdy tylko od niego wymagal a nikt mu nie pomagal ale racja ze alkoholik musi sam chciec pomocy .Ale mysle sobie ze moze jakby na sile mu pomoc mojemu ojcu to moze wyszedl by jeszcze kiedys na ludzi a tak to sie stacza dzien po dniu i pewnie kiedys zapije sie na smierc ,I tak moj ojciec staczal sie marnujac przy tym zycie swojej rodziny .
I ja poprstu musze juz ostatni raz pomoc mojemu M bo go kocham bo chce byc z nim szczesliwa a serio jak nie ma u nas alkoholu to jestesmy bardzo SZCZESLIWI

.Musze zrobic wszystko aby moja OLIWIA miala mame i tate i nie przechodzila przez to co ja. Czuje ze dobrze robie choc starsznie sie BOJE ze mnie zawiedzie.Ale pogadam z nim dzis na bardzo powaznie postawie mu wszystko na jedna karte i bedziemy dzialas.Co do AA to bedziemy chodzic co tydzien w niedziele

Moj M o 6,30 wyjezdza dzis z cieszyna i po 7 bedzie w domu wiec bedziemy mieli 2 dni na ustalenie szczegolow.
Co do szkoly rodzenia to ja polecam tym ktore chca isc

na serio warto I dzis zapytalam sie mojej IZY z ktora wczoraj tam bylam i w poniedzialek tez z nia ide i ona pozyczy mi 150 zl i bede chodzila na wszystkie spotkania i nie opuszcze rzadnego i bardzo sie z tego ciesze bo czuje ze bardzo oni mi pomoga

MINISIA ja tez bardzo wierze w Twojego M i jego prawko i 3 mam kciuki
A tak pozatym bardzo podziwiam CZARNA ZE ZDALA ZA PIERWSZYM RAZEM