reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Widze ze piszecie i juz jest watek porodowy. Nie było mnie troszke bo byłam w szpitalu. http://www.tik-tak.pl

Mam nadzieję, że już się dobrze czujecie;-)

Szafa juz przyszła już w niej poukładałam,Jagusia ma tyle rzeczy że łooo.
.

A moja szafa nadal siedzi w paczkach:-(

Wczoraj byłam odebrać prawo jazdy i wracałam sama 100 km do domu a M siedział obok. Fajnie było przejechać się ale trochę mnie to stresowało. M trochę mi pomagał jak o coś go pytałąm i tak czułam się pewniej. Nie wiem kiedy sama wsiądę do auta:baffled:

Ja mam prawko od grudnia i rzadko wogóle jezdże ...teraz z moim brzuchem to juz chyba wogóle bym sie nie wmieściła;-) Ale jak juz nie będę miała lokatora to pewnie zaczne śmigac;-)

reklama
justyneczka, wesolutka to widzę że nie tylko ja nie jestem przekonana co do płci, zwłaszcza że w tą stronę częściej zdarzają sie niespodzianki :-)
natusia gratuluję odbioru prawka :-)
Magdasf ja trochę dłużej - do 11.50 i teraz nie mogę z czasem nadążyć, wszystko na hurra
zastanawiam się czy iść na rozpoczęcie szkoły do mojego syna, ostatnie trzy lata w podst. nie chodziłam ale tu nowa szkoła, chciałabym poznać wychowawcę itd. Seba mówi że przesadzam i jest za duży na takie cackanie :-)
i mam nadzieję że na pierwszą wywiadówkę załapię się przed porodem :tak:

Dorotka strasznei sie ciesze ze u Ciebie ok i ze wszystko sie układa
Wesolutka mi pokazuje na twoim suwaczku 31 tydz i 1 dzien:)
Ppatqa i jak tam po przegladzie ciuszków?? A z ta SR to sobie w kulki leca u Ciebie
Natusia ja tez jeszcze sama nie jechałam jak juz to M zawsze z boczku. Nigdy nic nie mówi i wtedy najlepiej mi sie jedzie. Ale ostatnio wlaczyl sobie ogrzewanie i w jednej chwili nic niewidzialam tak mi szyby zaparowaly. Troche mu sie oberwalo:)))
Magdasf
Jestem tez z konca pazdziernika ale mam nadzieje ze ostatni beda pierwszymi
Mam nadzieje ze wrzesien zleci tak samo szybko jak sierpien, i w koncu bede mogla sie "silowac" zeby choc troszke przyspieszyc porod (choc za pierwszym razem nie dalo to zadnych rezultatow).
hehe ja tak moge w okolicach 10.10. Tak pierwsza to ja byc nie musze byle nieostatnia:))) bedziemy sie wpiep.... w kolejke:))))) Co do przyspieszaczy mi nic nie pomagało. Choc milo wspominam niektóre:)) Mnie takie filmy nieruszaja I mojego chyba tez nie bo kiedys ogladalismy i nic nie mowił:)
Blondi Popieram twoja decyzje o dziekance i chwilowej przeprowadzce do mamy. Wszystko sie poukłada a Ty wypoczeta bedziesz mogła wrocic i zaczac wsio od nowa juz Rafaelo:))
Wanilia i połączyłas te 3 poczty w jedna???? Ja jak tak robilam musialam w Outloku poustawiac adresy serwerów. Moze musisz na nowo wklepac te adresy???? hmmm ale widze ze sobie poradzilas:))co byla za przyczyna????
Mirabelka moja wrecz sie domaga abym z nia poszla na rozpoczecie:))) chyba bede musiala bo w zeszłym roku nie poszlam i miala straszny zal bo kazdy byl z rodzicem a ona sama. A ja chcialam dobrze aby nie wyszlo ze jest mami corcia:)))

A ja dzis troche robie troche leze. Bylam z malutka w sklepie i czarownica mi usnela wiec musialam
na raczakch ja przytachac do domku!!!!! i tak mnie b zaczal napier.... ze az sie popłakałam.
Teraz grzecznie odpoczywam i tak zamierzam przez reszte popołudnia i wieczoru!!!!!!

Kurde nooooo przyszły moje FOTOTAPETY!!!!!!!!!!!!!!! A ja obiecałam sobie ze bede leżeć:rofl2: kurde musze sie powstrzymac do jutra chyba że M mi dzis pomoze to raz dwa pojdzie:-p

Wanilia i połączyłas te 3 poczty w jedna???? Ja jak tak robilam musialam w Outloku poustawiac adresy serwerów. Moze musisz na nowo wklepac te adresy???? hmmm ale widze ze sobie poradzilas:))co byla za przyczyna????
Czarna mam dwie poczty, tą drugą od kilku dni a tą pierwszą od dawna. No i pare dni temu przestało mi ściągać pocztę, zaczęło wywalać błędy, a ja zaczęłam drążyć. I zamiast naprawić to jeszcze bardziej spsułam. Ale dziś sprawdziłam całą konfigurację od początku, poprawiłam i już działa. Nie mam pojęcia co się stało. Wcześniej niby nic nie zmieniałam. :crazy::crazy:

Mirabelko, chłopcy trochę inaczej podchodzą do sprawy, nie chcą być maminsynkami (a i tak nimi często są).

Czarna wczoraj mnie brzuch bolał, ale moj bokser dał mi popalić i dlatego :rofl2:. Poleż tochę może przejdzie.

Kurde nooooo przyszły moje FOTOTAPETY!!!!!!!!!!!!!!! A ja obiecałam sobie ze bede leżeć:rofl2: kurde musze sie powstrzymac do jutra chyba że M mi dzis pomoze to raz dwa pojdzie:-p

Grzecznie prosze czekać do juterka a ja w piatek wpadne na kawkę ocenić prace;-)

Zajadam sobie racucha z jabłkami mniammm

A ja pozarłam sie z M tzn była krótka wymiana zdan(ale juz jest dobrze:rofl2:) Poszło o to ze w zartach powiedzialam ze jestem na niego zla bo on sobie spał a ja targałam ze sklepu mała na rekach az do domku. I od słowa do słowa wyszłą mała kłutnia i dostrzegł przesyłke i chciał chyba sie pokazac bo stwierdził ze mu sie takie cos nie podoba, ze to staromodne itp. A jak mu powiedzialam ze musi teraz je polozyc(w zartach powiedziałam) to odrzekła ze połozy tylko JEDNA i nie mam patzrec na efekty bo on to bedzie robic bez serca bo nie lubi:-:)-:)-:)-(
Mam go gdzies sama sobie połoze ale juz widze jego spojrzenia i komentarze jak bede połozone. Jego KRYTYZM chyba tylko pogłebi moje samopoczucie. I jeszcze ta gatka tyle pieniedzy na takie główno.....:angry::angry::angry::angry::angry:

Sorka musiałam sie wygadac.

Ta fototapeta którą wybrałaś jest super. Mi sie ona bardzo podobała. Niestety mojemu M nie...a ja sama z położeniem nie dałabym rady. Ty za to jesteś zdolna bestia. Widać naszym mężom też buzują hormonki.

Ja się dziś dowiedziałam, ze M ma weekendową delegacje z pracy pod koniec pazdziernika:wściekła/y: Powiedziałam mu, że moze jechac jak swoją mamuśkę załatwi do pomocy. Nie dam rady z małym dzieckiem i psem.

reklama
Hej. Ja dzisiaj na zakupach byłam, kurczę jak się zmęczyłam!!! Sapę jak słoń, chodzę jak pingwin, brzuch to prawie między nogami jest... Coś czuję, że to już niedługo, maluchy chyba się spieszą...Siusiam co 40 min, nie mogę spać, jakaś dziwna jestem. Już chciałabym urodzić, z drugiej strony wiem że każdy dzień w brzuchu jest dla dzieci na wage złota...

Do góry