reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam sie wieczorkiem
Madzia to super ze malej sie podoba zawsze to kamien z serca! :))
Moje maludy juz spia spakowane i szczesliwe ze jutro znow do szkoly/przedszkola :))
No ale nie bylaby Wika soba jakby cos nie wywinela!! bylismy u znajomych i moj roztrzepany dzieciak nie sluchal mamy i sie przewrocila tak ze roztrzaskala kolano a potem placz i mama ratuj!! ale sie na nia wscieklam za to ze jest taka nie usluchana!!! chwile wczesniej u znajomych zlamala noge od stolu - nie wiem jak to zrobila bo bylismy w innym pomieszczeniu!! i co tu takiej zrobic??? to dziecko poszlo do szkoly a zachowuje sie gorzej niz zle!!! to syn jest grzeczniejszy a to chlopak!!Najlepsze ze w czwartek ma basen i najprawdop.nie pojdzie bo jak z ta rana!!!
Ulka nie zwracaj na tesciowa uwagi ale wiem jak to jest cisnienie podniosla!!! a maz napewno znajdzie prace TRZYMAM KCIUKI!!
Dobra spadam nyny DOBRANOC
Ps.Goska a Twoja to tez widze niezle ziolko :)))
No i wlasnie seriale wrocily!!!

reklama
gosia no to miałaś przygode

A ja właśnie nakarmiłam M po sianku, u nas jest koło 200 snopków, a jeszcze tyle u sąsiada, się dzisiaj narobił.

Noi były te seriale, ale.... wcale mi się m jak miłość nie podobało i nie będę oglądać, odwykłam jakoś od telewizora i szkoda mi czasu na seriale.
Dziś już czas iść się kąpciać i spać bo jutro znów trzeba wstać i małą odwieżć do szkoły a potem może na jakieś zakupki:tak:??

DOBRANOC DZIEWCZYNKI

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

Witajcie. Fajnie, że wszystkie dzieciaczki Wasze mają dobre samopczucie po pierwszym dniu w szkole/przedszkolu. Mój Michał to poczuł się aż za dobrze.. he he. Myslałam,że go rozerwę... Poszłam po niego a on mi zakomunikował, że nie idzie do domu, ze on bedzie spał w przedszkolu!!!! Prosiłam, tlumaczyłam i nic. Co mu buty założyłam to on zdejmował i uciekał do klasy. Ja z tym brzuchem ledwie moglam go utrzymać!!! Przez całą drogę do domu robił histerię, siadał na ulicy i w rezultascie niosłam go na rękach. Cud, że nie urodziłam!!! później obiecał, że więcej tak nie zrobi....ah te dzieci, chyba za mało dyscypliny.....

Minisia superek ze małej sie podobało.
Justynka gratulacje 9!!!! teraz to juz mozesz smiao rodzic:)))
marma jak brzusio sie domaga to trza lezec:))) A co kupowalas na allegro???
Aniaaa powodzenia na wizycie
Magda ale te dzieci potrafia zaskakiwac i w takich sytuacjach dopiero widzimy jak nam szybko rosna
Bardzo dzielna masz córunie
wanilia niop seriale tylko szkoda ze tylko w godz wieczornych:)))
Małaulka trzymam mocno zacisniete kciuki za prace twojego M
Kaka telegraficzny ale jaki zrozumiały:))) a ty cwana bestia na maminym pradzie bedziesz działac:)))
Gosia moge sobie tylko wyobrazic cała ta sytuacje
Agus bo tak to jest napewno nie jedna z nas ur w listopadzie:((( tego nikt nie wie. Ale nie martw sie ciebie
to niespotka:))
Aga to ci mały aparat. Ale najwazniejsze ze dobrze sie zaklimatyzował:))

A ja miałam dzis dzionek bardzo aktywny i teraz ledwo zyje. Na szczescie leze juz w łózeczku:))))
Nie wiem dlaczego ale po obiadku nagle wstałam i sobie pomyslałam idu posegregowac ciuszki smerfa
i wstawic pierwsza ture:))) Kurde planowałam to pod koniec wrzesnia i niewiem skad sie wzieła nagle
taka ochota???? Mam n adzieje ze to nie zadne wewnetrzne przeczucia czy sygnały bo mam jeszcze sporo
czasu. Ale tak sobie teraz leze i mysle ze bynajmniej bede miala wiecej czasu do lezenia jak teraz
wszytko popiore:))))

A ja miałam dzis dzionek bardzo aktywny i teraz ledwo zyje. Na szczescie leze juz w łózeczku:))))
Nie wiem dlaczego ale po obiadku nagle wstałam i sobie pomyslałam idu posegregowac ciuszki smerfa
i wstawic pierwsza ture:))) Kurde planowałam to pod koniec wrzesnia i niewiem skad sie wzieła nagle
taka ochota???? Mam n adzieje ze to nie zadne wewnetrzne przeczucia czy sygnały bo mam jeszcze sporo
czasu. Ale tak sobie teraz leze i mysle ze bynajmniej bede miala wiecej czasu do lezenia jak teraz

Czarna moze to jakis znak, ze synus chce szybciej pojawic sie na swiecie, no wiesz kobiecy instynkt nigdy nie zawodzi....;-)

Witajcie. Fajnie, że wszystkie dzieciaczki Wasze mają dobre samopczucie po pierwszym dniu w szkole/przedszkolu. Mój Michał to poczuł się aż za dobrze.. he he. Myslałam,że go rozerwę... Poszłam po niego a on mi zakomunikował, że nie idzie do domu, ze on bedzie spał w przedszkolu!!!! Prosiłam, tlumaczyłam i nic. Co mu buty założyłam to on zdejmował i uciekał do klasy. Ja z tym brzuchem ledwie moglam go utrzymać!!! Przez całą drogę do domu robił histerię, siadał na ulicy i w rezultascie niosłam go na rękach.
aga1480 niezły "aparacik" z tego Twojego synka! Ale dobrze, że nie płacze na widok przedszkola jak niektóre maluchy.

czarna79 a może włączył Ci się power przedporodowy? Podobno kobieta czuje co się może wydarzyć.
Ja jakoś od rana nie mogę spać:baffled: Pogoda też jakaś cienka, chyba nie będzie słońca a ja planowałam pranie. Tymczasem idę do sklepu jakoś prasówkę kupię i może coś do zjedzenia. Miłego dzionka.:-)

Witajcie kochane z rana :)

Dziś jest znacznie lepiej. Musiałam sobie jakieś ścięgno albo mięsień naciągnąć w brzuchu. Musze zacząć bardziej uważać na to co robię i jak robię. Muszę pojechać zrobić zakupy i do domu i dla siebie a tu mały impas. Męża nie chcę wsiąść bo marudzi, mama tylko a po co ci to a siostra z którą zawsze jeździłam jest na stażu.... a z domu mnie samej nie wypuszczą. Ehhh. Musze coś wymyślić.

Chyba też skocze do sklepu. Chleba niema a jakaś taka mnie chęć na parówki wzięła.

aga przynajmniej wiesz ze lubi przedszkole:-)
czarna moze chcesz sie wbic w kolejke:-D:-D:-D
marna ja juz przestałam jeździc autem

U mnie była strszna mgła, a teraz jakoś siwo. Z sianem zdążyliśmy bo o 22 zaczeło padać:-). Jeszcze tylko ta druga turę musimy odebrać ale ona lezy u faceta na strychu, więc to nas nie goni, zaraz przyjdzie zapłacic i po mojeje wypłacie, dobrze ze dużo pokupowałam dla dzidzi w sierpniu, a na wózek leży w kopercie.

reklama
:-D:-DWitam i ja;-)

W końcu noc dobrze przespana (wczoraj śnił mi sie niedosżły wisielec). Dzisiaj wstałam z zapałem i juz mi tylko podłoga została do starcia i wyjscie do sklepu po pączki bo mam ochotę heheheh

Czarna zawsze ma takiego powera:-D:-D

Do góry