reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

KAKA swietny pomysl podsunelas mi z hetbatka bo ja strasznie lubie pic herbatki i teraz ide do sklepu to moze kupie sobie jakas nowa i bede pila a nie non stop tylko zwykla :-)

Ja juz napisalam cos na zaknietym i jak mozecie to mi odpiszcie :-)
Ide do sklepu i nakarmic pieska biednego Ide dopuki nie pada bo u mnie dzis co chwile pada
:-)

reklama
Dorotka ta herbatka jest na przyspieszenie porodu wiec moze jednak się wstrzymaj ale sama malinowa jak najbardziej.

Witam sie po weekendzie:-)jak zwykle naskrobalyscie tyle stron,ze chyba nie nadrobie...Wszystkim gratuluje udanego weekendu.Widze,ze nie tylko ja mialam klotnie przez weekend:-(.Czasem mam go tak dosc,ze spakowalabym sie i uciekla daleko.....:confused:i jeszcze tu sama siedze.Nie wiem czy to mi tak hormony szaleja czy poprostu trzeba cos zmienic:crazy:.Dzis kolezanki przyjezdzaja mnie odwiedzic to odsapne:tak:.Od rana cos mnie mdli i zastanawiam sie od czego.
Minisia gratuluje 9miesiaca:-p
Blond zmien kobitko ten numer i bedziesz miala spokoj!ciesze sie,ze z ta dziekanka mozesz sobie tak zalatwic:-)
dorota 11 tostow :-D:szok:
justyna krzeslo swietne:happy:

dziękuję dziewczyny za miłe komentarze krzesełka ale bez przesady, to moja pierwsza "robota".Musze jeszcze polakierować. Do kompletu robie jeszcze stoliczek nocny tzn. zostały mi zdobienia ale jakoś weny nie mam ostatnio, hehe

Od wczoraj brzuch mam prawie non stop twardy a dziś raniutko to tak mi rozrywało na samym dole i czułam jak mała się przeciąga. troche takie wrażenie jakbym już głowke miała między nogami. czekam i czekam...

ide łazienke jeszcze ogranąć i dość już na dziś. wieczorem może poprasuję.
w między czasie oczywiście zaglądam do was ;-)

KAKA ja myslalam wogole aby sobie kupic jakas herbatke ja nie mysle narazie o przyspieszeniu heheh

Justynka zycze ci aby bylo tak jak chcesz :-)

MOTYLKU ja tez mam ochote sie spakowac i uciekac i to nawet to uczucie jest dosc czesto ale coz zrobic takie zycie ze nie mozemy czasem zrobi to na co mamy ochote :-(

Ja mówie dzien dobry:)))

Blondii równiez trzymam kciuki za pomyślna rozmowe jutrzejsza cos mysle ze bedzie BDB:))) Asiu a na tego M uwazaj
musisz byc czujna. Mam nadzieje ze zadnego głupstwa on nie zrobi!!!!
Gosia hmmmm ja umiem czytac miedzy wersami:)))
Antuanet normalnie ja chyba w depreche wpadne jak czytam ze od 5 nie spicie, bo ja gdyby nie Lalunia
to pewnie dopołudnia bym gniła w łóżeczku:))
ppatqa padało padało:))) Niby krótko ale intensywnie
Marma udanych zakupów:))
Kaka herbatka nic nie daje idz do zielnego po typowe liscie:))

Czeeesc:tak:
ja juz po rozmowie z dziekanatem:tak:babka w dziekanacie powiedziala ze moge wziac dziekanke wsteczna tzn jesli mam zaliczone wszystkie cwiczenia to po prostu egzaminy bede musiala zaliczyc za rok w czerwcu:tak:ze niby tego nie wolno robic ale dziekan czasami sie na to zgadza.tylko zebym zaliczyla chociaz 2 teraz tzn ten czwartkowy i ten wtorkowy z nast tyg bo to warunki.ale mam isc na wszystkie. pierwszy jutro, wlasnie z dziekanem i mam z nim pogadac. czyli jestem dobrej mysli w koncu:tak:
Rafalek oczywiscie sie rusza jak zwykle:tak:
ale zeby tak pieknie nie bylo przed chwila dostalam smsa od M ze kuqwa teskni za mna i Rafalkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy on mi da spokoj wreszcie?:-(przeciez ostatnio pisal ze koniec , wyzywal mnie i przeprazal Boga ze mnie popznal...po co sie odzywa.

Suma sumarum dobre wieści! Na pewno dasz sobie radę na egzaminach a i z dziekanem się dogadasz. W końcu jesteś w Błogosławionym stanie, więc tam na górze masz zapewne podwójne wsparcie!!
A M rzeczywiście się nie przejmuj, moje zdanie jest takie, że ludzie się nie zmieniają, tylko pewne sytuacje powodują, że niektóre cechy charakteru bardziej lub mniej się ujawniają. A on zapewne jest teraz w takiej sytuacji... że poczuł chwilową tęsknotę i będzie skamlał, ale jak tylko poczuje się silniejszy to pokaże na co go stać. A Ty pewnie już w takiej sytuacji go widziałaś - z tego co piszesz wnioskuje.
Trzymaj się dzielnie!
Dzwoniłaś do lekarza???

A ja od rana czuję się nawet dobrze, humor poprawiły mi nowe buciki :) (w moim domu, na parterze jest sklep szmaciany i dzisiaj była właśnie dostawa butów. Zeszłam powolutku i zobaczyłam wielki karton markowych nowych butów.
Pasowała tylko jedna para a może aż :) bo mój P później za te moje buciki się nie wypłaci. A kosztują jedynie 45 zł. Już widzę oryginalną cenę, z zerem na końcu :)
Jasiek wrócił ze spaceru, zjadł kluski leniwe i zaraz kładziemy się na drzemkę...

A i w końcu jest chłodniej :-):-):-):-)
Nareszcie mam czym oddychać! Czuję się dobrze, no dokucza mi troszkę zgaga, ale to nic w porównaniu z ostatnimi dusznościami :))
do później.

reklama
A ja od rana czuję się nawet dobrze, humor poprawiły mi nowe buciki :) (w moim domu, na parterze jest sklep szmaciany i dzisiaj była właśnie dostawa butów. Zeszłam powolutku i zobaczyłam wielki karton markowych nowych butów.
Pasowała tylko jedna para a może aż :) bo mój P później za te moje buciki się nie wypłaci. A kosztują jedynie 45 zł. Już widzę oryginalną cenę, z zerem na końcu :)
Jasiek wrócił ze spaceru, zjadł kluski leniwe i zaraz kładziemy się na drzemkę...

A i w końcu jest chłodniej :-):-):-):-)
Nareszcie mam czym oddychać! Czuję się dobrze, no dokucza mi troszkę zgaga, ale to nic w porównaniu z ostatnimi dusznościami :))
do później.
ktos tu miał lezec!!!!!!!!!!!!
Mi tez sie marza jakies faj niutkie buciki i ogólnie ciuszki. Juz mam dosc leginsów i tunik nie mowiac o japonkach:baffled::-D
Ale jeszcze wytrzymam w pazdzierniku zaczne oszczedzac na nowa garderobe:-p (oczywiscie po kilkunastu wizytach na fitnesie:rofl2:)
A ja wyhaczyłam fajniutki wozeczek na allegro tylko niestyty nie ma na jego temat zadnyc h opini bo holenderski, a najbardziej interesuje mnie waga:((( a baba tez nie wie dokładnie:-(
A dzis dzwoniła moja sis ze chyba jednak znalazły sie te ubranka co mi obiecała:tak: Czeka na przesyłke i jezeli okaze sei ze to faktycznie te to zaraz mi przesle:-p ale supcio:-)

Do góry