reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Tylko przy tych tabletkach trzeba pic 3 litry płynów woda lub zielona herbata zeby z moczem wychodził tłuszczyk i toksyny.

Młody właśnie zasnął. Nocka bardzo fajna pobudki o 12 i 4 a pobudka o 7.

Justynko współczuje biedna jesteś a dziewczynki jak się na cierpią.

Dorotko myślisz że ta druga lekarka postawi inną diagnozę?

Zabieram się za siebie i za sprzątanie. A wieczorem imprezka tralala tralala :-)

Czesc Dziewczyny!
U nas nocka super. Spała od 20:30 do 7 rano!
Tylko koło trzeciej kilka łyków wody pociągnęła!
Aniołek mój kochany.
I przyszła moja kolej na doła :-(
Coraz gorzej firma się kręci, M. sfrustrowany i jakoś tak ogólnie do d....y.

Aga ty mnie nie denerwuj tylko pisz ta nazwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

Wlasnie dzwoniła bratowa mały jej ok wiec chyba to tylko jedno razowy wybryk OBY OBY

reklama
Szczypiory nie dostaną nazwy;-)

Ja myślę, ze kazde tablety by działały jak by sie tyle wody piło. Mi ostatnio zasmakowała ta woda ze smakiem jabłkowym.

Do góry