reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Czarna ale napewno ucieszona z bluzeczek.
Ja ostatnio kupiłam sobie czapkę :-D zimową co prawda ... zima się kończy a ja zaszalałam hehehheh.

Widziałam ostatnio ładny płaszczyk wiosenny i chyba się skuszę nia niego.

Evelajna powiadasz serwis czas zacząć ... ja też zmykam obiadek młodemu zapodać.

A co się dzieje z Gosią K., Moli dawno też nie było, Kate chyba dziś lub wczoraj pisała, no i Asia ... chyba z W szaleje.

Ojej KAKA dopiero przeczytalam :-( Az nie wiem co napisac WSPOLCZUJE I TULE CIE MOCNO :-(
MAGDASF jejku to smieszne o tej 14 latce A swoja droga to straszne ze w tym wieku mozna nwet myslec o seksie :-(
MALENKO ja tez mezatce tez wspolczuje Dokladnie ona jest bardzo zdesperowana :-(
EVELAJNA super ze mozesz z Tuska w huscie spacerowac Pisz pisz o tych spcerach w huscie i moze i ja w koncu kupie taka huste :-)
MADZIU a jak tam zakup wozka ???????? Kupilas w koncu?

Stan babci się ustabilizował. idzie ku dobremu...a teraz idu poczytac co mnie omineło;-)

Kaka, cieszę się.

Pielucha zmieniona, wygłupy zaliczone, mykamy papu i może ten spacerek, bo słoneczko nakira, aż miło:-)
Chusta fajna sprawa:) Ale doradzam taką solidnie zakładaną na plecach np. na krzyż, bo moja tylko jedną łopatkę obejmuje i na dłuższe eskapady nie bardzo się nadaje.
Nie wiem co mojemu dziecku odbija- mruży oczy i wali się lewą pięścią po łbie aż huczy:baffled:

DZIEWCZYNY JESTEM ZALAMANA NIE DALI NAM ROZWODU ANI SEPARACJI NIC :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WYSLUCHALI NAS POWIEDZILI KILKA SLOW I KAZALI WYJSC A ONI WERDYKT PODEJMA I POWIEDZIELI ZE NIE SPELANIAMY WARUNKOW DO DANIA NAM ROZWODU CZYLI MIESZKAMY RAZEM ,MAMY WSPOLNA KASE JEMY TE SAME POSILKI CO JA LUB MAMA PRZYGOTOWUJEMY I TO PIORE GRZESKA UBRANIA Z NASZYMI TEZ JEST ZLE

DZIEWCZYNY SZLAM I RYCZALAM TAKA JESTEM ZLA I ZAWIEDZIONA ALE G NADAL SZUKA MIESZKANIA JAK NIE ON TO JA SIE WYPROWADZE
GRZESKOWI SEDZINA TEZ TROCHE POUBLIZALA MOWIE WAM MASAKRA JEJKU JAKIE TO ZYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE:-(
Wiesz w sumie...gdybym nie znała całej sytuacji i była sędzią to też nie byłabym pewna czy aby na pewno chcecie się rozwieść. Nigdy nie patrzyłam na to z tej strony, o której napisałas: pranie gotowanie itp
My po spacerku Tolo jeszcze spi zmarzłam strasznie teraz kawusia i chwilka wytchnienia. Kaka bedzie dobrze.
Ja też po kawie ale dekiel mnie boli, ze hej.
Kurde tak mi przykro:-:)-:)-(

ZAPRASZAM DO SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My po spacerku. Kupiłam sobie 2 bluzeczki:-p:-p:-p:-p Dzieci juz po obiadku i dokazuja a mamusi sie marzy kawka:-D:-D:-D

Taaa bez wina by się nie obyło ehhh a z Hanka to cieżko by się wracało.
Jakie bluzeczki. Ja dziś dziecku adaśki kupiłam za 18zeta. Przydadza sie jak zasiadzie w spacerówke.

Pati chyba coś o tym wie;-)
Swoją drogą to może ja jakaś wyrodna kobieta jestem, ale prasuję tylko mężowe koszule do pracy no i takie ciuchy, co to wstyd wyjść, bo widać, że wymiętolone.
Tuśka obudziła się - serwis czas zacząć:tak:
Ja pracuje juz tylko pieluchy i czasami bodziaki Hani...a tak nic. Dopiero jak mam wyjść to patrze co trza podreperować;-) Ja to dopiero żona jestem. M sam sobie prasuje.

Dzięki dziewczyny za słowa pociechy. Bardzo mi pomogły.

Ja tez myslalam ze pierwsza rozprawa jest ta ugodowa Wygladalo to w taki sposob ze sedzina pyta sie nas najpierw o wiek i wyksztalcenie I mnie czy nadal chce rozwodu I g tez sie pytala On powiedzial ze nie chce bo mnie kocha Az smiac mi sie z tego chcialo
Pozniej ja wyszlam na srodek i odpowiadalam na jej pytania Babka nie byla za mila Nie mozna bylo nic powiedziec co sie chaialo tylko odpowiadac na jej pytania Jakas porabana Pozniej G zeznawal I kazali nam wyjsc i ze zaraz nas zalowaja na werdykt Ja tez myslalam ze powiedza kiedy edzie nastepna rozprawa a oni ze NIE SPELNIAMY WARUNKOW DO UDZIELENIA ROZWODU mowila ze ja sie bardzi szybko odkochalam ze chyba hce na zlosc mezowi zrobic tym rozwodem Mowila ze wiedzialam co biore I ze oni maja jeszcze na celu powiedzenie nam kilku niemilych slow bo musza nas pouczyc G powiedziala dlaczego mnie oklamuje Ze w wieku trzydzistu paru lat bedzie dwukrotnym rozwodnikiem ze napewno ma alimnety i ze WIDZI ZE SZYKUJE SIE 3 DZIECKO PORZUCONE PRZEZ NIEGO itp
Mowie wam to bylo strasznie nie mile NIE chodzi mi to co powiedziala do G ale do mnei Choc babka miala wiele racji Powiedziala jeszcze na poczatku ze moze nam dac MEDIATORA to taki ktory moze postarac sie nas pogodzic czy cos takiego Ja nie chcialam a G chcial

Moge sie odwolac od tej decyzji sadu ale powiedziala ze to i tak mi nic nie da

Ja dostane ten rozwod ale musi byc calkowity rozpad Czyli np jak zamieskzamy osobno to po jakims czasie nie mieszkanai razem napewno ten rozwod dostane No nic nie zrobie jest jak jest trzeba zyc dalej

KAKA ciesze sie ze jest z babcia lepiej oby juz tak pozostalo :-)

Stan babci się ustabilizował. idzie ku dobremu...a teraz idu poczytac co mnie omineło;-)
To super jakby co wiesz gdzie walić;-)
I gdzie kupiłaś adidaski?????????? ja tez chce dla smyka

Agamir ty wiesz jak człowieka podbudawać:-p:-p:-p

A ja właśnie zaszalałam i zamówiłam odkurzacz!!!!!!!!!!! Kasia dzięki za cynk o Zelmerze właśnie taki kupiłam ale nie wiem czy ten sam symbol bo my wybraliśmy ET:-p:-p:-p:-p ale jestem podjarana:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
W tym sklepie na ryneczku dla dzieci...takim małym blizej przychodi...zaraz jak sie wchodzi na ryneczek od strony przychodni. Fajne buciki tam ma...naprawde.

Do góry