Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Właśnie oglądam koncert dla Haiti na vivie i tak myślę nad paradoksem dzisiejszych czasów. Tam ludzie głodują, a ja jem pizzę oglądając ich walkę o chleb. Bandyci odsprzedają wodę po 10 dolarów butelka, a ja mam w schowku butelki za kilka centów i oddałabym ot tak. Razem z pełną lodówką. A nie mogę... Tyle dzieci zostało sierotami. Na samą myśl o 2 mln dzieci szukających mamy, taty pęka mi serce. Człowiek chciałby COŚ zrobić i nawet nie ma jak. Tak dużo chcemy, a tak mało możemy. Tylko sms do Unicefu...
Idę spać, bo znowu zaczynam analizować życie.

co do dzidziolka myknij sobie w wakacje to do wiosny szybko z leci

bo wczoraj coś czułam ze mnie rozkłada. Mały już dziś nie miał prawie katarku ale zobaczymy co dalej

bo chyba bym juz niepodolala;-)wiec na tym koncze swoje rozmnazanie
Kaka ojjj przesadziłaś z tymi obrazkamico do dzidziolka myknij sobie w wakacje to do wiosny szybko z leci
![]()
A tak to latem szybciej mijaja dni i szybciej mija ciaza
Ot takie moje zdanie
Fajny wieczór ;-)/ Fajny postWitamsie wieczorowa pora:-)
My po zakupach, na zewnatrz straszzzzzznie zimnooooo, juz nie pamietam kiedy byla taka zimna zima;-)
Lilunia, u mnie by juz takie zachowanie nieprzeszlo, ja mam takiego "pana i wladce" na codzien,bo moj tesc taki jest. Zawsze ma racje nawet jak jej niema, i co powie toswiete...Do szalu doprowadza mnie jak odzywa sie do tesciowej, ani prosze ani dziekuje...szkoda gadac poprostu.
Dorotka dla mnie glupota trwac w takim zwiazku tylko ze wzgledu na to ze maja wspolne dziecko...mamy 21 wiek, kobieta to nie niewolnica.
No Minisia napewno te przytulanki postawia cie na nogiJa tam mysleze bardziej by ci pomogl kurnik
Ustinja, ja pamietam z religii w podst. jak pani katechetka tlumaczyla nam ze nieochrzczone dzieci widza Pana Boga jakby za mgla
Magdziunia jak mialam pana od fizyki ktory stawial 5-tki jak uczniowie przynosili mu filmy "panoramiczne";-)Linee juz jem 2 tygodnie, nibypierwsze efekty widac po ok. miesiacu, ale czuje sie bardzo dlugo najedzona po tych tabletkach;-)
Zaraz ide do wanny a potem menzul ma mi drinka zrobic;-) Wczoraj poszlam pozno spac, bo jak wlazlam dolozka to jacek sie obudzil wyspanyA ze jakosglowy do figli nie mialam to ogladalismy Kac Vegas
Tylko smiac musielismy siecicho zeby dzieci nie obudzic, no i co najwazniejsze tescia
![]()

Jak przypomnę sobie Johny Walkera z colą to mi sie wszystkie imprezy ze Stanów przypominają.....Ja juz drinkuje a z nosa leci ale gardlo juz nie drapie
Kac Vegas widzialam fajny
wczoraj ogladalismy OKO a dzis Prawdziwa opowiesc kota w butach
mloda padla a my zajadamy gyrosa i pijemy whisky z cola ;-)
milego wieczorku laski
Zgadzam się bgez dwóch zdań, że ciąża latem szybciej mija, a zimą się dłużyJa jak mysle o czasie w jakim najlepiej byc w ciazy to dla mnie wlasnie chyba najlepszy tak jak z Oliwka chodzilam lub ciut wczesniej urodzic np Sierpien czy wrzesien Bo jakbym miala chodzic w ciazy w zim to chyba depresji bym dostalaA tak to latem szybciej mijaja dni i szybciej mija ciaza
Ot takie moje zdanie
Oli spala 2 godziny Wstala w dobrym nastroju Teraz jemy obiadek i lecimy do znajomych

.