reklama

Październik 2008

Nudy, nudy i nudy .. czekam na meczyk naszych z Hiszpanią.

Czarna no właśnie doczytałam na ulotce, że jednak nie powinno się brać przy karmieniu piersią i w okresie ciąży.
No i dupa blada, bo tableteczki poleżą sobie do wiosny.

Ech zostają mi ćwiczenia i ograniczenie węglowodanów.
Postanowione :-)

reklama
a my wrocilismy ze spacerku
kurde nie wiem czy dobrze zrobilam bo teraz znow kicham i ledwo zyje :-(

ale zaraz pizza przyjedzie :)nie ma to jak dietetyczna kolacja:-D:-D

Czarna Ty mnie nie strasz;-)a co do implantu ide 28 na wywiad chorobowy a po nim jesli okaze sie ze sie nadaje dostaje tabletki ktore musze brac przez miesiac a potem na zabieg :tak:

LASKI FOTKI I FILMIKI NA ZDJECIOWYM :))

Ostatnia edycja:
MADZIU a czy to trzeba planowac??Wez M w oboroty i nie przejmuj sie ze Ty czasem nerwowa Nie chcialabys widziec jaka ja nerwowa jeste
KAKAdokladnie bier sie za robote drugiej dzidzi :-)
A ja pamietam jak sie zarzekalas ze na Hani poprzestaniecie :-)
CZARNA ja wlasnie tez tak myslalam ze fajnie na lato urodzic ale z drugiej strony Serio jakby miala byc teraz w ciazy Takie mrozy to czlowiek nie wyjdzie za bardzo bo sie boi ze sie upadnie itp No i dni mijaja powoli A w lato sie lazi i jakos to mija :-)

My bylismy u znajomych Oliwka fajnie pobawila sie z dziecmi Teraz sie bawila u siebie w pokoju i powywalala prawie wszystkie swoje ciuszki

Jutro o 7.15 jedziemy autobusem do katowic do kliniki Mamy przesiadki i troche na pieszo i juz sie boje jak Oli zniesie ten mroz jutro :-(

a my wrocilismy ze spacerku
kurde nie wiem czy dobrze zrobilam bo teraz znow kicham i ledwo zyje :-(

ale zaraz pizza przyjedzie :)nie ma to jak dietetyczna kolacja:-D:-D

Czarna Ty mnie nie strasz;-)a co do implantu ide 28 na wywiad chorobowy a po nim jesli okaze sie ze sie nadaje dostaje tabletki ktore musze brac przez miesiac a potem na zabieg :tak:

LASKI FOTKI I FILMIKI NA ZDJECIOWYM :))
ale ja cie straszyc niechce tylko oglądając zaraz sobie Ciebie wyobraziłam:-D:-D:-D:-D
A ja mysle ze fajnie urodzic marzec -kwiecien. I w ciepelku wychodzic z maluszkiem. Ale moj jest na nie wiec nie ma tematu.

ehhh i tu jest jest pogrzebany

ALE PIĘKNY MECZYK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj meczyk był piękny - pokazali nasi klasę.

Dorciu wiem, wiem ... ale .... nic na siłę.

Pati kolorek super - do tego ciemniejsze mebelki i będzie cacy.
Chociaż jasne też nie będą złe - wybór w sklepach teraz jest duży.

Minisiu zdrówka i wygrzej to przeziębienie.

Kaka witaj w klubie :-( - ja też coraz mocniej myślę o drugim skarbie.
Ja to sobie tak planowałam najpierw coby zacząć staranka w październiku i urodzić w lipcu lub sierpniu.

Myślę o Asi i Rafałku - qrcze :no:

A ja mówię już dobranoc - jutro ciężki dzionek i tak właściwie to cały tydzień będzie ciężki.

reklama
Ppatqa - 80 dych...tylko albo aż :baffled: jak się ma w 1 sttonę 220km + z powrotem 220 więc 2 x 80 to już spora róznica :-)
Ustinja - żeby była ta przemiana to trzeba całą książkę przeczytać. Ja przeczytałam ponad 40 stron, ale efektów na razie brak.
Gosiakuporewicz - Szymek też rozrzuca... i dziwne, bo zauważayłam, że jak nie zwracamy na niego uwagi to rozrzuca mniej niż jak się mu tłmaczy, że nie wolno rozrzucać. Ale dzisiaj mnie bzaskoczył.. jadł mandarynkę i rzucił kawałek na podłogę, pokrążył obok, pogrążył, podniósl i...pobiegł do kosza na śmieci i wyrzucił!!!! Fakt, pare razy jak chciał zjeść coś z podłogi to razem poszliśmy i wyrzuciliśmy do kosza, a teraz już sam goni :-)
Minisia - no pięknie!! widzę, że ruszacie z kopyta!! super!! Powodzenia w Waszych planach!!
Agamir -wiem, że Ci ciężko, ale uśmiałam się z Twojego opisu, jak to Ante sikając leciał za Tobą:-D hehe..za to jkeszcze rok, albo i mniej, a razem będa się bawić!
Malena - to bardzo proste!!!! Izunia jest najcudowniejsza i najśliczniejszą córeczką, a Ktosiek będzie najśliczniejszym i najcudowniejszym synkiem!
Magdziunia -Linea?? daje efekty?? ile kosztuje?? w pastylkach??
Czarna - 36 i 34??? wow!!! nieźle.. ja tyle nigdy nie miałam...:baffled:
Dziewczyny - 12 czerwca zlot?? gdzie???? gdzie mogę coś o tym znaleźć?? super by było!!
Magdziunia, Kaka - u nas na odwrót..M jest na tak, a ja jeszcze chcę poczekać pare miesięcy...i tak koło listopada zacząć ...

A my dzisiaj na zkaupach byliśmy .... w Fashion Housie.. sporo towaru, same przeceny....super! Torebke sobie kupiłam, a M buty, spodnie, koszule...i gdzie tu sprawiedliwość??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry