Witamsie wieczorowa pora:-)
My po zakupach, na zewnatrz straszzzzzznie zimnooooo, juz nie pamietam kiedy byla taka zimna zima;-)
Lilunia, u mnie by juz takie zachowanie nieprzeszlo, ja mam takiego "pana i wladce" na codzien,bo moj tesc taki jest. Zawsze ma racje nawet jak jej niema, i co powie toswiete...Do szalu doprowadza mnie jak odzywa sie do tesciowej, ani prosze ani dziekuje...szkoda gadac poprostu.
Dorotka dla mnie glupota trwac w takim zwiazku tylko ze wzgledu na to ze maja wspolne dziecko...mamy 21 wiek, kobieta to nie niewolnica.
No Minisia napewno te przytulanki postawia cie na nogi

Ja tam mysleze bardziej by ci pomogl kurnik

Ustinja, ja pamietam z religii w podst. jak pani katechetka tlumaczyla nam ze nieochrzczone dzieci widza Pana Boga jakby za mgla

Magdziunia jak mialam pana od fizyki ktory stawial 5-tki jak uczniowie przynosili mu filmy "panoramiczne";-)

Linee juz jem 2 tygodnie, nibypierwsze efekty widac po ok. miesiacu, ale czuje sie bardzo dlugo najedzona po tych tabletkach;-)
Zaraz ide do wanny a potem menzul ma mi drinka zrobic;-) Wczoraj poszlam pozno spac, bo jak wlazlam dolozka to jacek sie obudzil wyspany

A ze jakosglowy do figli nie mialam to ogladalismy Kac Vegas

Tylko smiac musielismy siecicho zeby dzieci nie obudzic, no i co najwazniejsze tescia