reklama

Październik 2008

Witajcie i u mnie zimnooooooooooo ... rano było -18`C

Asiu rozumiem co czuje twoja przyjaciółka - a może ten jej mąż nie chciał do was przyjeżdżać i stąd takie zachowanie.
A może nie wyspał się chłopina.
W sumie to dziwne zachowanie i faktycznie egoistyczne a jej pewnikiem było głupio tak przy was coś mu odpowiedzieć.
Ech ....

Chciał do nas przyjechać bo sam to zaproponował i sam się zapytał czy mogą zostać na noc. Mówił że chce odreagować. On po prostu juz taki jest. Kiedyś jak bylismy z nimi na wakacjach to rano po zakupy chodziła moja koleżanka a on leżał z rozwalonymi ja..mi ;-) potem jeszcze marudził że złe rzeczy kupiła. Ale grunt żeby oni sie dogadywali. Na szczescie ja z nim nie musze mieszkać ;-)

reklama
Gosiu smaczku mi narobiłaś :-p a piłaś śliwkowo-cynamonowy pyszota yamiiiiiiiiiiiii.

Asiu ech facet to tylko facet - fakt faktem nie powienien tak postępować.
A może chciał pokazać jaki to z niego macho ... tylko moim zdaniem stracił wiele w Waszych oczach.

Ja obiadek mam już prawie gotowy.
No i dziś dowiedziałam się, że niedaleko mnie otwierają klub fitness - jupiiiiiiii i to lubię.
W lutym ruszają więc ja też się zapiszę a co?
95zł za miesięczne zajęcia 2 x w tyg to nie jest drogo :-D

Ostatnia edycja:
LILUNIA masakra z tym jej facetem Sama sie dziwie co ona jeszcze z nim robi Ale pewnie jest z nim bo maja malutkie dziecko Jejku co za palant Szkoda mi tej Twojej przykaciolki

G dzis prawie wszystko zrobil Ja cos tak posprzatalam ale mialam lenia dzis ze szok

Bylismy z Oliwka az 25 minut na sankach

a ja leze sobie pod kocykiem z katarem,bolem gardla i ogolnie nie mam sily na nic
maz zmywa:-p wiec mam LB
wieczorem moze jakis drineczek mnie postawi na nogi,ciepla kapiel i przytulanki ;-)

Witamsie wieczorowa pora:-)
My po zakupach, na zewnatrz straszzzzzznie zimnooooo, juz nie pamietam kiedy byla taka zimna zima;-)

Lilunia, u mnie by juz takie zachowanie nieprzeszlo, ja mam takiego "pana i wladce" na codzien,bo moj tesc taki jest. Zawsze ma racje nawet jak jej niema, i co powie toswiete...Do szalu doprowadza mnie jak odzywa sie do tesciowej, ani prosze ani dziekuje...szkoda gadac poprostu.
Dorotka dla mnie glupota trwac w takim zwiazku tylko ze wzgledu na to ze maja wspolne dziecko...mamy 21 wiek, kobieta to nie niewolnica.

No Minisia napewno te przytulanki postawia cie na nogi:-D:-D:-D:-D Ja tam mysleze bardziej by ci pomogl kurnik:-p:-p:-p:-p

Ustinja, ja pamietam z religii w podst. jak pani katechetka tlumaczyla nam ze nieochrzczone dzieci widza Pana Boga jakby za mgla:-D:-D:-D:-D

Magdziunia jak mialam pana od fizyki ktory stawial 5-tki jak uczniowie przynosili mu filmy "panoramiczne";-):szok:Linee juz jem 2 tygodnie, nibypierwsze efekty widac po ok. miesiacu, ale czuje sie bardzo dlugo najedzona po tych tabletkach;-)

Zaraz ide do wanny a potem menzul ma mi drinka zrobic;-) Wczoraj poszlam pozno spac, bo jak wlazlam dolozka to jacek sie obudzil wyspany:-D:-D:-DA ze jakosglowy do figli nie mialam to ogladalismy Kac Vegas:tak: Tylko smiac musielismy siecicho zeby dzieci nie obudzic, no i co najwazniejsze tescia:-D

Dobry wieczorek!
Widać że mrozy - ruch mimo weekendu:-D

Malena
ale Cię wzięło na rozmyślania:sorry2::-D Ja bym się co najwyżej martwiła o ilość rąk, bo miłości nigdy za mało
Martynka
zastanawiał się co u Was. Mogłyby już te kaszle przejść.. Wredota..
Lilunia
na palanta nie poradzi. Beznadzieja tacy goście.
Magdziunia ale superoski piesio - Tuśka się rozwrzeszczała jak zobaczyła:-D Dziękuję. A jakie sposoby miałaś na sprawdzianowe triki, co ;-):-D
Minisia coś mi mówi, że do jutra będziesz zdrowiutka:-D

Kot nam się dziś szwędał po ogrodzie. Zimno mu chyba było, bo miauczał i miauczał a zjeść nic nie chciał. No ale niestety - do domu nie wpuszczę.
Tuśka mało przez szybę balkonową nie wyszła do niego. Aż się trzęsła jak ją objęłam:-D
No a teraz czas posprzatać kaszę gryczaną po wspólnym posiłku:happy2:

Pisałam po południu posta z Alicją na kolanach i widzę ze efekt tego taki że pół mi wcieło :-/ a chciałam Wam podziękować że cieszycie się ze mną z nowego mieszkanka. Wstawiłabym Wam zdjęcia ale nie wiem jak :-( nie raz czytałam o jakimś wątku zdjęciowym ale nie mogę go znaleźć :-((((((
MAGDZIUNIA no nie powiem pomysłowa biolożka- coś takiego to by na studiach u nas furrorę zrobiło :-D a co do fitnessiku super sprawa- sama bym chciała
MINISIA MAGDASF my z P. przyłączamy się do grona drinkujących ;-P
EVELAJNA szkoda że mnie żaden kociak nie chce odwiedzić- zachowywałabym się pewnie jak Tusia :-D ale jaki kot wdrapie się na 2 pietro ??

mąż zaraz wróci- pojechał do...... McDonalda po coś pysznego..... grzeszę ale cóż raz nie zawsze :-D później drineczek, filmik i tulanki :-)
miłego wieczorku

stopki.jpg

Gdzieś słyszałam, że im bardziej dzieli się miłość tym bardziej się ona mnoży...więc głowa do góry Malenko.

Ja coraz częsciej myślę o drugim maluchu ale przeraża mnie 9 miesiecy ciązy, drzenie o każdy dzien i modlenie sie o szczęśliwy finał.
dziecko_z_pluszakami2.JPG

A my dzis od rana u teściówki. W te mrozy wysadziło jej rure kanalizacyjna i woda pod kafelkami szla...wiec M jej dzis kul podloge w lazience i rury wymieniał. Wymarzł solidnie ale wikotria
zdjecie,600,8044,zima-lod-sople-zamarzniety-rower-rosja-mroz.jpg

zielony%20zima.jpg

A potem była "babciowo-dziadkowa" kawka u mojej mamy
kawa-sercem-na-filizance.gif

A na koniec dnia farbowalam siostrze włosy
big_u1x6rgwpaj72y9zoh0ne3d8itfcqlsvkbm45.jpg

A potem prysznic i bb;-)

to tak w skrócie.

Ja juz drinkuje a z nosa leci ale gardlo juz nie drapie :tak:
Kac Vegas widzialam fajny :tak:
wczoraj ogladalismy OKO a dzis Prawdziwa opowiesc kota w butach

mloda padla a my zajadamy gyrosa i pijemy whisky z cola ;-)
milego wieczorku laski

reklama
Hello, ale dziś długi dzień miałam......... Klientki ale to akurat ok bo trochę kasy wpadło, cieszę się bo coraz więcej ludzi do mnie przychodzi z tych okolic gdzie teraz mieszkamy, jedni dają mój telefon nowym i tak się kręci:tak:
Sprzątałam trochę , Karolina ścierała kurze, a teraz wróciłyśmy z kościoła z małą bo to komunijne dziecko więc raz w mcu musimy chodzić i do tego ja musiałam wyjść na ambonę i przeczytać długą "modlitwę rodziców emigrantów" ludzi było jak w Boże Narodzenie, ale dałam radę:tak:

Jutro robimy na obiad pizzę, i siedzimy grzecznie w domku, bo u nas też zimno, oczywiście nie tak jak było dawniej ale lepiej d.....ę grzać przy kominku:tak:

Minisia zdrówka!!! a może dziś se daj spokój z przytulankami bo jutro oboje smarkać będziecie:-D
Kaka te 9 miesięcy szybciutko przeleci, nie ma się czego obawiać;-)
Ustinja ja też zaraz dzwonię coś zamówić niezdrowego bo tak nas naszło jakoś:-p
Evelajna Lena też tak reaguje jak Tusia na widok zwierzaa za oknem, a jak jesteśmy na dworze to tylko za kotami łazi:tak:
Magdasf1 no to miłego wieczorku przy drinku
Magdziunia fajnie masz z tym fitness;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry