CZarna fryzurka super! Ty masz całkiem proste włosy czy Ci się wywijają? Musisz prostować?
Ja też w grudniu zmieniłam trochę te swoje długie proste włosy,bo ciągle miałam to samo. I układam na szybko po myciu na szczotkę.
Blondi gratuluję! Idzie sobie wszystko powoli przypomnieć. My jesteśmy już na etapie poznawania nowych smaków i z tym jest różnie. No i mamy dwa ładne ząbki na dole
Ładnie przewraca się z plecków na brzuszek (odwrotnie gorzej
)
Co do języków to Bartek chodzi do anglojęzycznego przedszkola j bardzo mu się tam podoba. Pani mówi, że jak wydaje polecenia (mówią do dzieci tylko po ang) To Bartek już wie o co chodzi i to robi. Narazie chodzi tylko po 2 dni w tyg ale i tak łapie słówka, ciągle coś nowego mamusie nauczy
A ja planuję na jakiś kurs językowy się zapisać, narazie szukam czegoś ciekawego, ale to zapewne po wakacjach
A M poszedł na studia, w tym tyg miał pierwsze zjazdy, więc i czasu dla mnie mniej
Ja też w grudniu zmieniłam trochę te swoje długie proste włosy,bo ciągle miałam to samo. I układam na szybko po myciu na szczotkę.
Blondi gratuluję! Idzie sobie wszystko powoli przypomnieć. My jesteśmy już na etapie poznawania nowych smaków i z tym jest różnie. No i mamy dwa ładne ząbki na dole
Ładnie przewraca się z plecków na brzuszek (odwrotnie gorzej
)Co do języków to Bartek chodzi do anglojęzycznego przedszkola j bardzo mu się tam podoba. Pani mówi, że jak wydaje polecenia (mówią do dzieci tylko po ang) To Bartek już wie o co chodzi i to robi. Narazie chodzi tylko po 2 dni w tyg ale i tak łapie słówka, ciągle coś nowego mamusie nauczy

A ja planuję na jakiś kurs językowy się zapisać, narazie szukam czegoś ciekawego, ale to zapewne po wakacjach
A M poszedł na studia, w tym tyg miał pierwsze zjazdy, więc i czasu dla mnie mniej

Ostatnia edycja:

), teraz przerabiamy kolko teatralne ciekawe jak dlugo;-)Od kwietnia chcemy na tenisa ja zapisac ale jakos sie nie pali do tego. No coz, jej ma bardziej zalezec niz nam, nic na sile. Moja mama mi zawsze mowila ze najwazniejsze w zyciu to robic cos co nam sprawia przyjemnosc i cos co robimy naprawde dobrze, kasa w dzisiejszych czasach rzadzi niestety, a ja bede zadowolona jak moje dzieci beda zadowolone czy to bede sprzataly czy beda jakimis lekarzami, gruntzeby byly szczesliwe.
no ale młoda jak nie śpi to na cycu siedzi
. A spanie nie jest jej ulubioną czynnością, choć i tak już jest lepiej niż na początku. Chyba zaczyna się regulować. Wczorajsza i dzisiejsza noc boskie, bo włąściwie tylko raz się wybudziła jak pampersa zmieniałam, a tak karmienie na śpiocha. Jak tylko usłyszałąm, że ciamka i chrząka, to cyc w buzię, żeby się nie wybudziłą, bo zasypianie ciężko idzie. Na ale poprzednie noce masakra... Od urodzenia młoda wybrała sobie na aktywność porę między 23/24 a 6/7 rano
i potrafiła tak ciurkiem 6 godzin nie spać
. Na szczęście nie jest krzykaczem i nie płakała, ale zabawianie jej jak sama ledwo widzę to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej