reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

hejka
jejku ledwo gadam:))) mam tak zdarte gardło:))) ale co tam. Byliśmy wczoraj w lokalu na meczu i atmosfera genialna!!! a we wtorek chcemy pilska strefe kibica zaliczyc;-);-)
a dzis ze pogoda ladna trza wybyć z norki na świeże powietrze:))

Agamir ojjj bidulek zdrówka dla was i szybkiej przeprowadzki bo najgorzej życ na walizkach!!!

Minisia pochwal sie nowym gniazdkiem!!!! a co do tattoo gosciu kilka razy sie mnie pytał czy na pewno to miejsce, ehhh do przyjemności nie należało chyba wole rodzić:-D:-D:-D:-D
Marma jeszcze raz GRATULACJĘ!!!!!! co do Kacperka od męża siostrzenieć ma w tym roku 5 lat i od zeszłego roku ma 6!!!!!

reklama
hello:)
witam sie z domku. urodzilam w sobote i we wtorek juz w domku bylismy:) ogarniamy sie pomalu ze wszystkim. Alan jest cuuuudny, prawie nie placze i niech mu tak zostanie :)))
duzo by opowiadac , porod zaczal sie sn, doszlam do 10 cm, parlam 40 minut i nic i mnie znowu pocieli hehe bo okazalo sie ze ja chyba przec nie potrafie:/ maly co schodzil na dol to zaraz cofal sie do gory:/tetno mu skakalo a ja przestalam wspolpracowac z poloznymi hehe i sie skonczylo tak jak sie skonczylo:)wazne ze cali i zdrowi jestesmy:)

Czarna z tym rodzeniem to Ty nie przesadzaj :D:D:D sprobuje poczytac co tam u Was o ile MAly sie nie obudzi w miedzyczasie:)

Agamir bo to trzeba pisać a nie tylko przeglądać...

Czarna świetny tatuuu Mi brak odwagi na taki krok.

Madziunia jak uczennica??

Asia gratulacje!

Marma...a ja już myslałam czytając o gratulacjach że kolejne w drodze...tak czy siak gratulacje!

Asia poród porodowi nie równy a ja na moje dwa ostatnie narzekać nie mogę:))) I witaj z powrotem malutki jest przesłodki!!!! Jak znajdziesz czas napisz jak Rafcio zareagował

Agamir no własnie trza pisać a nie tylko czytać:-p:-p:-p

Kaka najgorzej sie zdecydować:tak::tak::tak: i całe szczeście że mam już to za sobą bo gościu od lipca wyjezdża;-)

Magdziunia jak tam samopoczucie???

No to witam się niedzielnie. U nas weekend festynowy tylko przemieszczam się z miejsca na miejsce:-D:-D a wszędzie tylko kasa idzie:tak::tak: ale ważne że młode zadowolone tylko jakoś w tym roku ten dzień dziecka dość długoooo trwa:-D:-D:-D na szczęście jutro przedszkole:-p

Czesc kobitki. JAK ZAGLAAM TO I PISZE A ZE CZASEM PROBLEMY ZDROWOTNE MOJE I DZIECI ODBIERAJA CHEC SPOJRZENIA DO KOMPA I UZALANIA SIE.

BLOND - GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OGROMNE. A GDZIE ZDJĘCIE MAŁEGO SYNUSIA. ????????????????????????????????????????????????????????????????????

CZARNA - PODZIWIAM ZA ODWAGE Z TATU!!!!

KAKA - NIE TYLKO ZAGLADAM. CIUSZKI CUDNE

MARMA - GRATULACJE . TERAZ MOZESZ ROZWINĄC ZAWODOWE SKRZYDŁA. TRZYMAM KCIUKI. MAM NADZIEJE ZE CZASEM PORADZISZ

A U NAS WEEKEND OCZYWISCIE ZA KRÓTKI.ZA CHWILKE KOLEJNY MECZYK AZ MIŁO POPATRZEC . PRZEZ TO EURO TO W PIATEK NIE MOGŁAM PRZEBIC SIE PO PRACY DO METRA BO STREFA KIBICA.

MIŁEGO TYGODNIA.

Hejka,
Ja tak w przelocie między książką a zadaniami.... we wtorek egzamin i im bliżej, tym mniej umiem :/

Asia gratuluacje!!! Najważniejsze, że wsio ok!:tak:
Agamir, Wam zdróweczka bardzo dużo życzę, ale - przepraszam - jak przeczytałam, że masz już zawód dla tygrysa wybrany, to się szczerze zaśmiałam. Wiesz, że to zazwyczaj bierze w łeb? A najbardziej zawiedziona jest ... mama.;-):-)
Czarna patrzyłam przy kolacji na reportaż o ekstremalnych modyfikacjach ciała. Pal licho wielkie dziury w uszach, zwisy na hakach, ale jak dziewczyny mówiły, że "tatuaż uzależnia", to tak sobie pomyślałam "ciekawe, kiedy Czarna pokaże coś nowego" :-D:-D

Do po-egzaminach!

Czesc kobitki witam poniedziałkowo.

Evelajna - wiesz moje marzenia co do tego kim będę tygrysy to moje marzenia i wiesz dobrze będzie jak się spełnią ale NAJWAZNIEJSZE ZEBY BYLI SZCZESLIWI I WYBRALI ZAWOD KTORY BEDZIE ICH PASJĄ.
Najwazniejsze zebym dozyła do ich pełnoletności a reszta sie jakos poukłada.

a u nas mokro i brzydko głowa mnie boli i zaraz kawke wypije. Jeszcze 3 tygodnie i wakacje i skonczy sie wozenie maluchów do złobka i przedszkola. :-D

A ja oddałam dziś krew...a piatek śmigam na połówkowe.Juz:szok:

Piękna pogoda to się w domu siedzieć nie chce;-)

CZarna a znieczulenia czasem nie dają?:sorry2::sorry2::sorry2:

Kaka zaraz będziesz na porodówkę biegać, tak ten czas leci:-p

U nas katar i kaszel zaatakował wszystkich:no:

Z Bartkiem byliśmy u logopedy i okazało się że żadnej wady wymowy nie ma, mówi dobrze jak na 3,5-latka. Trochę gorzej słyszy ale to przez tego migdała i wiecznie zatkany nos i jak go wytniemy powinno przejść.

A Wojtuś wczoraj wstał sobie w łóżeczku na nóżki (pierwszy raz) więc trzeba było obniżyć.
Wogóle to od 2 tyg ładnie śmiga po podłodze, trzeba drzwi zamykać bo ucieka wszędzie. No i w końcu zaczyna sam siadać, bo myślałam że już sam się nie nauczy:-D

I tak doszło do mnie,że już nie mam niemowlaczka. Tak szybko minął ten czas, nawet nie wiem kiedy, a już mam dwóch dużych synków. Dzieci tak szybko rosną, ach...
Czasem mnie takie myśli nachodzą...

Kaka zazdroszczę Ci...

reklama
Evelajna hehehhe wyczułaś mnie:))) ale już więcej nie robię:))) i trzymam kciuki w środę!!!

Agamir moja Laura mówi że bedzie pediatrą:)) Sami będzie programistą gier komp:))) za to Niki nie ma zielonego pojęcia co chce robić:nerd: ale jak dobrze pójdzie będę miała w rodzinie położną bo moja siostrzenica wybiera sie na ten kierunek. Ma nadzieję że doda jej to odwagi aby samej rodzić hahahhaha

Kaka ano nie chce sie:tak::tak:

Natusia ty jeszcze masz takiego szkrabika w domciu a mówisz ze juz taki duży!!! Ja tam jak zatęsknie za maluszkiem będę do Karolki naszej na kawki często wpadać:)))
I super za poprawne wyniki badań logopedycznych a kiedy dokładnie mały ma mieć zabieg????

Do góry