hejka
jejku ledwo gadam
)) mam tak zdarte gardło
)) ale co tam. Byliśmy wczoraj w lokalu na meczu i atmosfera genialna!!! a we wtorek chcemy pilska strefe kibica zaliczyc;-);-)
a dzis ze pogoda ladna trza wybyć z norki na świeże powietrze
)
Agamir ojjj bidulek zdrówka dla was i szybkiej przeprowadzki bo najgorzej życ na walizkach!!!
Minisia pochwal sie nowym gniazdkiem!!!! a co do tattoo gosciu kilka razy sie mnie pytał czy na pewno to miejsce, ehhh do przyjemności nie należało chyba wole rodzić

Marma jeszcze raz GRATULACJĘ!!!!!! co do Kacperka od męża siostrzenieć ma w tym roku 5 lat i od zeszłego roku ma 6!!!!!
jejku ledwo gadam
a dzis ze pogoda ladna trza wybyć z norki na świeże powietrze
Agamir ojjj bidulek zdrówka dla was i szybkiej przeprowadzki bo najgorzej życ na walizkach!!!
Minisia pochwal sie nowym gniazdkiem!!!! a co do tattoo gosciu kilka razy sie mnie pytał czy na pewno to miejsce, ehhh do przyjemności nie należało chyba wole rodzić

Marma jeszcze raz GRATULACJĘ!!!!!! co do Kacperka od męża siostrzenieć ma w tym roku 5 lat i od zeszłego roku ma 6!!!!!

ale jak dobrze pójdzie będę miała w rodzinie położną bo moja siostrzenica wybiera sie na ten kierunek. Ma nadzieję że doda jej to odwagi aby samej rodzić hahahhaha