reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2010 - zaczynamy z Dukanem

reklama
Ta stronka jest świetna!!!:-):-):-)

Wiecie co, jeszcze miesiąc temu mówiłam, że już nigdy w życiu Dukana, a teraz??
Zaczynam pomału się przygotowywać do ponownego startu. :-p;-)

Tak 10kg. niej mieć, fajnie by było:-D
Tylko wtedy nie będę miała się w co ubrać:szok::-D

Czesc dziewczyny!
Chce sie do was przyłaczyc bo duzo dobrego słyszałam o tej diecie- znaczy ze przynosi efekty :-)
Z tego co sie z nia zapoznałam to mam troszke metlik w głowie i nie wiem czy dam rade :-( Poczytałam troszke przepisów i przeraza mnie gotowani 3 obiadków osobny dla mnie osobny dla meza i jeszcze dla synka :-( jak na to wszystko znalezc czas:-( zwłaszcza ze moj łozbuziak jest wymagajacy :-( ale sprobuje :-)
Cchialabym schudnac 20 kg ale i 15 mnie zadowoli :-)

ja też się przymierzam ale nie wiem czy dam radę.Na razie ograniczyłam słodkie i smażone.
Jeśli chodzi o jakieś diety to musiałabym sobie ustalic jakiś jadłospis na cały tydzień a z tym u mnie ciężko.Muszę przejrzeć te linki które wkleiłyscie

Czesc dziewczyny!
Chce sie do was przyłaczyc bo duzo dobrego słyszałam o tej diecie- znaczy ze przynosi efekty :-)
Z tego co sie z nia zapoznałam to mam troszke metlik w głowie i nie wiem czy dam rade :-( Poczytałam troszke przepisów i przeraza mnie gotowani 3 obiadków osobny dla mnie osobny dla meza i jeszcze dla synka :-( jak na to wszystko znalezc czas:-( zwłaszcza ze moj łozbuziak jest wymagajacy :-( ale sprobuje :-)
Cchialabym schudnac 20 kg ale i 15 mnie zadowoli :-)

hej :-) Czemu planujesz gotowac oddzielne posilki dla meza? Proponuje porozmawiac z nim i sprobowac przekonac do diety albo... nic nie mowic i dawac mu na obiad to co Ty jesz, a jesli on chce poza domem podjadac inne rzeczy, to juz nie Twoj problem ;-)

ja też się przymierzam ale nie wiem czy dam radę.Na razie ograniczyłam słodkie i smażone.
Jeśli chodzi o jakieś diety to musiałabym sobie ustalic jakiś jadłospis na cały tydzień a z tym u mnie ciężko.Muszę przejrzeć te linki które wkleiłyscie

Ja tez planuje ustalic sobie dokladny jadlospis, bo w ten sposob latwiej robic zakupy :tak: Planuje 5 dni pierwszej fazy.

za szybko???ja też w wami chce:))))na czym to polega????chce ze 10schudnąć

już poczytałam........ale nie pisze czy mogę do tego jeszcze ćwiczyć????
Jasne, ze mozna (ale dopiero po zakonczeniu fazy I)! Efekty beda jeszcze lepsze :tak:

Ostatnia edycja:
no kochane jak tam?????juz nedługo zaczynamy....mężowi proponowałąm bo nie dość ze mi trzeba zwalić co nieco to i on szczupłością nie grzeszy:))no ale on.......hahahah jak to facet kręci nosem chociaż jak mu poczytałam i ser można jeść to zaczyna się przekonywać hihi

reklama
Do góry