Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurde,najgorzej,ze z mlodym na dwor nie wyjde przez ta pogode :/i tak siedzi bidulek od piatku w domu....bylam na wizycie, czy wy tez tak macie ,ze jka was polozna /lekarz powygniata po brzuchowych okolicach to potem was boli??

super to wygląda, gdzieś ale nie pamiętam gdzie widziałam wyprawkę dla maluszka w kształcie tortu :-)Hejka, u nas też piękna pogoda.
Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wyglądaJa znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.
PHU REWA DOBRE POMYSŁY TYLKO U NAS!!!
Ja wychodzę z moją nawet jak pada (wtedy kalochy, parasol i sztormiak) bo w domu nudzi się jak mops ;-)
mlody ma kombinezon,kalosze i jak widzi kaluze to w siodmym niebie jest O ja pierwsza otwieram listęzawsze to Elifit startuje hiihihih
U nas noc bólu brzuszka Domisiowegoa o 4 rano skończyło sie na mega biegunce i wreszcie dziecku trochę ulżyło....albo zatrucie, albo reszta wirusa...albo niestety glisty
kolejna dawka leku dopiero 1.06.
Elifit ja też wymiękam pomału...niby jest ok ale jednak spotkania, narady plus zwykłe sprawy dnia codzienego dają mi w kość. Poza tym kurcze mam mały duży problem - ze względu na charakter pracy muszę jakoś wyglądać...a najchętniej wskoczyłabym w leginsy i tunikę atu kanciaki codziennie...kurde ileż można kombinować garderoby elegancko- ciążowej
Do tego dochodzi obowiązek opieki nad Domisiem popołudniami, w nocy jak nie wymioty to biegunki a rano super świeża musze do pracy uderzać
no on jest tekściarz nr 1
Ostatnio mąż robi mu jakiś wykład o zachowaniu, produkuje się a na to Domel: tatuś nie dramatyzuj![]()
ja też się muszę do fryzjera umówić bo mi w ciąży włosy rosną jak szalone :-)
hejka dziewczyny...ale piękna pogoda za oknem...aż chce się żyćjeżeli chodzi o ubrania to ja też kupuję używane w bdb stanie...ostatnio wychaczyłam śliczną tunikę z H&Mu...parę ciuszków też dostałam od koleżanki...
moje przeziębienie nie mija...nie wiem czy brać ten antybiotyk;/
Hejka, u nas też piękna pogoda.
Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wyglądaJa znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.