K
karolina1978
Gość
Ja moze tak latwo podeszlam do tematu szczepionek ,bo tutaj sa inne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gugula oj najprzyjemnieejsza czesc dnia to jak mloda klade do lozeczka wprawdzie nie spi ale przez ok godz jest w miare grzeczna bawi sie i troche odpicznie a wczoraj spala mi prawie 3h oj bylismy wniebowzieci
Rudson dzieciaki to maja pytania zarabiste hehe dobrze ze moja jeszcze za mala
kasiedz a jak czesto kazal brac ci nospe i zwykla czy forte??????
Kasiadz wielkie dzieki
A ja po wizycie u anastezjologa bardzo zaje mily facet pogadalismy posmiali sie i tyle.Oczywiscie jesli bedzie cesarka to pod pelna narkoza przez prety w kregoslupie.Fajnie spodkac milego BIALEGO lekarza tutaj.Jestem padnieta dzidziek skacze jak na trampolinie.Obejrze cos zjem cos i do spania.Milego wieczorka papa

zawsze to Elifit startuje hiihihih
a o 4 rano skończyło sie na mega biegunce i wreszcie dziecku trochę ulżyło....albo zatrucie, albo reszta wirusa...albo niestety glisty
kolejna dawka leku dopiero 1.06.Rudon a ja myslalam ze ten sposob to bezpieczny sex![]()
hejka,
Nie wiem czy to pogoda ale dziś ledwo w pracy wytrzymałam... 8h przy biurku i ledwo mogłam funkcjonować, brzuch twardy jakby się macica stawiała, ciągnęło do dołu.. spacery nie pomagały, dopiero jak się położyłam w domu to mi ulżyło.. potem próba pójścia na sklepy, planowałam trzy- odwiedziłam tylko ten najbliższy.. dziś więc leżę bo nic innego nie da rady :-( Jak będzie tak dalej w pracy to chyba wcześniej na chorobowe pójdę.
Idę coś wszamać, bośmy z didem głodni,
Rudson fajne takie rozmówki są, jest się później z czego chichotać na spotkaniach towarzyskich.
.
...a najchętniej wskoczyłabym w leginsy i tunikę atu kanciaki codziennie...kurde ileż można kombinować garderoby elegancko- ciążowej 

Rudson no nie mogęach te kochane dzieci. Domiś jest przesłodki
Ty połknęlaś ziarenko i stąd dzidzia hi hi hi... normalnie nic tylko nagrać taką rozmowę i pokazać synowi za kilkanaście lat :-)

no on jest tekściarz nr 1 

Halo,
My szczepiliśmy młodą normalnie w szpitalu nigdy się nie zastanawiałam nad tym, że te szczepionki są jakieś złe![]()

...ale jak się nie stawi na szczepienie z dzieckiem to sanepid podaje sprawę do sądu.