niuniaaa19
Fanka BB :)
milego dnia dziewczynki ja ide po spac troszke
paaa:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marti - no miałam, ale jak po woli sprawdzała wszytko i mowiła, że wymiar prawidłowy i że wszystko jest tam gdzie trzeba to stres ze mnie zlazłno i jak pokazała kroczę to już była pełnia szczęścia
![]()
Marti ja szlam na polowkowe z ciekawoscia. strasznie chcialam wiedziec kto to, a to byla moja ostatnia okazja. jak tylko cipencja sie ujawnila to przestalam sluchac co lekarka ma do powiedzenia. obudzilam sie jak uslyszalam "wszystko ok":-)
Ja myje ,ale powolutku i nie wszystkie naraz ,staje na malutkim zydelkun zeby rak nie wyciagac.Ja dostaje swira jak mam brudne okno.A m.raz umyl w tymroku i mysli ze to wystarczymonysia w ciazy nie mozna myc okien. lepiej sobie poodpoczywaj...
ja na mieso tez raczej nie moge patrzec. jem tylko jak juz naprawde mam chec, czyli bardzo rzadko.
tez bym golabkow pojadla...

Ja kupuje sobie bezalkoholowe ,bo bez piwa ani rusz zwlaszcza na grillu.Masz racje zupkaogorkowa, jeszcze dziś sobie okna daruję z okazji mojego święta
ale już od soboty mam rolety ciągle zaciągnięte bo są bez firan ...
W weekend poszalałam ze sprzątaniem a potem 2 dni pod rząd szliśmy na urodzinki
W poniedziałek i wtorek bardzo mi się w głowie kręciło i nigdzie się nie ruszałam
ani z domu a za okna się nie tym bardziej nie brałam bo się bałam...
Wypadałoby to zrobić .... kiedyś ...
elifit ja ostatnio też niezdrowo się opijam, tzn coca-colą
i jak nigdy w życiu nie smakowało mi piwo to ostatnio
mi posmakowało i czasem jak Małż popija to mu podkradam![]()

Super !!!!!!!!Ale nagle sie zrobil wysyp cipeczek:-)Wróciłam z USG, wszystko lodzio-miodzio i będzie córciaczek :-)
U mnie dziś gnocchi z sosem pomidorowym![]()
Tez ostatnio ogladalam ,naprawde godny poleceniapolecam Ci "ciekawy przypadek benjamina butttona". ogladalam wczoraj.
No to tak jak ja ,nawet nie uslyszalam ile wazy i mierzy ,taka bylam szczesliwa(nadal jestem)Marti ja szlam na polowkowe z ciekawoscia. strasznie chcialam wiedziec kto to, a to byla moja ostatnia okazja. jak tylko cipencja sie ujawnila to przestalam sluchac co lekarka ma do powiedzenia. obudzilam sie jak uslyszalam "wszystko ok":-)

Się pokazały w końcu. Fakt że wcześniej łatwiej siusiaka wypatrzyć więc wcześniej chłopcy się dali zdemaskować :-)