• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Lena, tez o Tobie myslalam, tylko nie chcialam, Cie zaczepiac, bo sie domyslam ze w takiej sytuacji, trudno sie cieszyc razem z innymi... I pewnie; nikt nie moze Ci zagwarantowac ze wszystko bedzie dobrze, ale na pewno kazda z nas ma przynajmniej taka ogromna nadzieje, ze Twojemu maluszkowi nic nie dolega i zaciskamy mocno kciuki za Twoja wizyte:tak:

Sylwia, ladniutkie te pasy... Fajnie przykrywaja brzuszek przy jakiejs krotszej bluzeczce:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć mamy :)
Nic mi się dzisiaj nie chciało kiepski ze mnie pożytek bo leżę i stękam przez moje choróbsko. Dzień się strasznie dłużył ale jutro moja mama obiecała zająć się dzieckiem więc będę mogła sobie poleżeć i odpocząć.

Asionku ale bym poplażowała :-p:-p:-p zazdroszczę

A ja już kobitki wskoczyłam w 6 okienko :-D:-D:-D:-D 6 miesiąc się zaczął:tak::tak::tak:

6 miesiąc to brzmi poważnie czyli ja kończę albo raczej jestem w połowie 5 hmmmm dobrze wiedzieć bo zatrzymałam się na 4

moja kuzynka myla okna w ciazy podnosila ciagle rece wymachiwala nimi i wgl jej dziecko przy porodzie mialo pepowine okreconma wokol szyjii na szczescie sie nie udusil ale lekarz jej powiedzial ze nie powinna tego robic!!
Ta pępowina owinięta w okół szyi to chyba nie ma nic wspólnego z myciem okien i podnoszeniem rąk do góry. Z grubsza chodzi o to, że podnoszenie rąk do góry (takie jak przy myciu okien albo odkurzaniu górnych półek czy wieszaniu firanek ) powoduje ucisk na szyjkę i to może się przyczynić do jej skrócenia i rozwarcia. No ale to nie oznacza, że np nie wolno się przeciągać jak twierdzą niektóre babcie.

Dziewczyny co sadzicie o takich pasach ZABAWNY PAS CIĄŻOWY STÓPKI 14 KOLORÓW (1625560931) - Aukcje internetowe Allegro tak sie zastanawiam czy sobie takiego nie kupic i nosic do spodni ktore np sie niedopinaja?? ;)
Ja właśnie chce sobie kupić coś takiego ale chyba wolę gładkie bez nadruków chociaż stópki są słodkie.

ejejeje pisałam tego posta z 1.5h bo ciągle ktoś z domowników mi przeszkadzał i w końcu zgłodniałam i musiałam iść zjeść.

Lena &&&&&&&&&& x 1000 i buziaki

Ostatnia edycja:
Hej Wam dziewczyny :)
Ja dziś po poranku z babcią, boże starsi ludzie jednak są dziwni, ile razy można mówić babci że nie jest się głodnym ???I tak narobiła kanapek :) Myślałam że zwariuje!!!
Kurde skeyp dziś nie działał i nie mogłam pogadać z m :( Ehh dziś cały dzień zajadam się owocami, lepsze to niż zupka chińska na którą miałam masakryczną ochotę :)

Miłka kochanie gratuluję córeczki :*

Witam po grillu :-)

Mamusie chyba zadowolone ale ja mam nadmiar teściowej ...

emm na niezdrowe, hehe ziemniaczki :) i soki owocowe, pomarańcze, mandarynki mniam

u mnie cytrusy i wszystko co z nimi związane odpada, zaraz wymiotuję :baffled:

ja to bym ciagle truskawki z bita smietana jadla i cukrem:) heh

truskawki ok ale same lub koktajl :tak::-pmniam:-D

dziewczyny co czujecie teraz w brzuszkach? ja jak zwykle wymyslam sobie powody do nerwow. od kilku dni mam dziwne zjawy w brzuchu: czasem mnie kluje w różnych miejscach to z boków to ze srodka , do tego mam straszne ciagniecie jakby kolki w srodku albo naciaganie skory nie umiem tego nazwac. dlugo mialam spokoj w brzuszku tylko ruchy czulam a teraz te dziwne klucia mnie martwia. w srode mam wizyte i juz nie moge sie doczekac , martwie sie ze moze skraca mi sie szyjka, w najblizszym czasie maja mi zalozyc szef ale boje sie co by nie bylo za późno.
a jak tam wasze brzuszki?

ja mam też takie kłucia, bóle w bokach, pod brzuchem ...
lekarz mi powiedział że to rozciągająca się macica...
bo w środku wszystko jest ok ...
trzymam kciuki żeby u Ciebie też było dobrze ;-)

Wróciłam z USG, wszystko lodzio-miodzio i będzie córciaczek :-)
:

gratulacje :-)

moj maly uwielbia sos czosnkowy tak jak pomidoy czy paste makrelowa:)

ja z Młodą przed ciążą jadłam dużo makreli, teraz nie mogę jej czuć :baffled:

ja nie moge pic herbaty malinowej bo mi smakuje spalonym miesem..

co za smak :shocked2::happy2::-D

Miłego wieczorku i Dobrej Nocy Kobitki :tak:
ja idę leżakować :-D

reklama
Uffff nawet nie wiecie jaka ulga,jak usłyszałam wynik to łzy mi popłynęły,za 2,5 tyg,mam usg połówkowe.
Mam trochę do niej żal,że skoro nie miała obowiązku informować mnie o wcześniejszych wynikach po co mi je podała,skoro widziała,że są złe.Schudłam 2kg w ciągu tygodnia.Widziałam,że miała wyrzuty sumienia,bo przeprosiła,ale może będzie miała nauczkę na przyszłość.Serduszko biło 158 uderzeń/min.DZiękuję za wsparcie jeszcze raz,a to co przeżyłam to nie życzę nikomu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry