Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marti magnez potrzebujesz na to oczko.

Asionku ale bym poplażowałazazdroszczę
A ja już kobitki wskoczyłam w 6 okienko6 miesiąc się zaczął
![]()
Ta pępowina owinięta w okół szyi to chyba nie ma nic wspólnego z myciem okien i podnoszeniem rąk do góry. Z grubsza chodzi o to, że podnoszenie rąk do góry (takie jak przy myciu okien albo odkurzaniu górnych półek czy wieszaniu firanek ) powoduje ucisk na szyjkę i to może się przyczynić do jej skrócenia i rozwarcia. No ale to nie oznacza, że np nie wolno się przeciągać jak twierdzą niektóre babcie.moja kuzynka myla okna w ciazy podnosila ciagle rece wymachiwala nimi i wgl jej dziecko przy porodzie mialo pepowine okreconma wokol szyjii na szczescie sie nie udusil ale lekarz jej powiedzial ze nie powinna tego robic!!
Ja właśnie chce sobie kupić coś takiego ale chyba wolę gładkie bez nadruków chociaż stópki są słodkie.Dziewczyny co sadzicie o takich pasach ZABAWNY PAS CIĄŻOWY STÓPKI 14 KOLORÓW (1625560931) - Aukcje internetowe Allegro tak sie zastanawiam czy sobie takiego nie kupic i nosic do spodni ktore np sie niedopinaja??![]()
emm na niezdrowe, hehe ziemniaczkii soki owocowe, pomarańcze, mandarynki mniam

ja to bym ciagle truskawki z bita smietana jadla i cukremheh

mniam
dziewczyny co czujecie teraz w brzuszkach? ja jak zwykle wymyslam sobie powody do nerwow. od kilku dni mam dziwne zjawy w brzuchu: czasem mnie kluje w różnych miejscach to z boków to ze srodka , do tego mam straszne ciagniecie jakby kolki w srodku albo naciaganie skory nie umiem tego nazwac. dlugo mialam spokoj w brzuszku tylko ruchy czulam a teraz te dziwne klucia mnie martwia. w srode mam wizyte i juz nie moge sie doczekac , martwie sie ze moze skraca mi sie szyjka, w najblizszym czasie maja mi zalozyc szef ale boje sie co by nie bylo za późno.
a jak tam wasze brzuszki?
Wróciłam z USG, wszystko lodzio-miodzio i będzie córciaczek :-)
:
moj maly uwielbia sos czosnkowy tak jak pomidoy czy paste makrelowa![]()

ja nie moge pic herbaty malinowej bo mi smakuje spalonym miesem..