• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

a wiecie co jest najgorsze ze wczoraj gadalismy i zapewnial z emne kocha i dziecko a dzis mi napisal smsa ze ja i maly to pomylka i ze on chce byc z tamta a nie z nami\!! aj tam normalnie tak sie poplakaalam:(:(:(

reklama
lena No i super!!Wiedziałam że wszystko gra :) Ale jesteś pewnie teraz przeszczęśliwa:-)

Mi coś chyba korki powywalało i najgorsze że się kompletnie na tym nie znam...:wściekła/y:...pół domu działa pół nie!!!szlag by to!!!a mój dopiero o 4 bedzie

niunia o fuck...się pop......ło....to musiał mieć już ją chwile, chyba że się ciąży przestraszył i zwąchał z inna przy okazji...

gosiane udanego wypoczynku
cool.gif

agadaria u mnie po 9 zł, wczoraj jadłam kluski z truskawkami i ze śmietaną...mniam :)
Miłka no twoja córcia ma oryginalne pomysły na imiona
p.gif

Niuniaaa ale mam takie same zdanie jak Miłka, że lepiej teraz... bo później to najbardziej ucierpiało by dziecko. Swoją drogą dobry kawał drania... wiesz że teraz jesteś potrzebna swojemu synkowi, a on cię będzie kochał bezwarunkowo :-)

ja już posprzątałam, pranie zrobione... sama się sobie dziwię że takiego powera dostałam. Ale mam super ciekawostkę... włączyłam na chwilkę fragment naszego wesela, bo takiej piosenki szukam jednej... słuchając tak się dzieciątko wierciło, to chyba pierwszy taki mocniejszy ruch :)

Może z tamtą sprawę obgadał i ostatecznie go przekabaciła? Zresztą...z tymi chłopami różnie bywa...może to pic z tą inną i tak naprawdę nie wiedział jak powiedzieć że bierze nogi za pas...jeśli tak to po porodzie się pojawi pewnie i stwierdzi że jednak fajnie mieć dziecko (tak mi przychodzi do głowy jeden taki znajomy przypadek)...
I dobrze...niech spi.....la. Co by ci po nim było, nie warto, jest mnóstwo wartościowych facetów i nie warto przejmować się takimi niezdecydowanymi...

no i rozstaje sie z nazeczonym!!! ja juz tak nie potrafie gadalismy wczoraj dlugo myslalm ze cos sie zmieni a on mi pisze ze jest szczesliwy z inna!!

trzymaj się kochana, tulimy cię mocno, i pamiętaj że jesteśmy tu dla ciebie :*** Zgadzam się z Miłką że lepiej się teraz rozstać niż później, a ty napewno sobie ułożysz życie z lepszym facetem :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry