Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na DDTVN mowili o zelu Dianatal wlasnie.

A mój ślubny wyjeżdża :--
-( 3.06 na 3 miesiące....wraca 17.09 a ja mam termin na 27.09...super nie???
Widziałam jak mówili o porodach od razu mnie wszsytko rozbolało![]()
Lenka kochana jak sie ciesze!!!!!!!!!!!Witam,ponownie!
Lecę na skrzydłach do Was,badanie złożone wyszło perfekcyjnie ryzyko zespołu Downa 1-4100,więc jest super znów mogę żyć.
Boze ,takim babom to bym najchetniej osobiscie nakopala do du pywidze elfit, ze energia cie rozpieraja tez mam wiekszosc takich dni ostatnio, dzis przymierzam sie m.in. do wiekszego sprzatnia i cala lista innych spraw, ktore trzeba zalatwic
lena - gratulacje! pewnie przespalas spokojnie noc - taka ulga,ze wszystkoe jest ok , ciesze sie
wlasnie poczytalam o tej koszykarce, smutne... a z innych szokujacych wiadomosci (jka dla mnie)
Prawie trzy promile alkoholu w organizmie miała ciężarna kobieta, która spowodowała kolizję niedaleko Łęknicy (Lubuskie). 31-latka wiozła autem dwójkę swoich dzieci
( to z interia.pl)
a co do tej kobity....niektorzy nie maja wogole wyobrazni ani za grosz odpowiedzialnosci..
Jak ja bym chciala miec dziadkow ktorzy by czasami porwli mi dzieci:-(Cześć
Dziecko mi mama porwała i mam teraz możliwość spokojnego leżenia i zdrowienia.
Lenka cieszę się bardzo że z Wami wszystko dobrze. Mam nadzieję, że żadna z nas nie będzie już miała takich niepewności.
:-) no to swietnie!!! no co sie newrow najadlas to tylko ty wiesz ale najwazniejsze ze jest wszystko ok!
Ja wstalam o 6 ale chyba sie jeszcze poloze na chwilke. Dzisiaj mnie czeka pakowanko bo jutro o 4 rano jedziemy nad morze :-) :-) :-)
Barbi ksiezniczka -Super!halo baby :-)
Lena - wczoraj cały dzień o Tobie myślałam, nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszytko OK !!!
U mnie młoda mega podniecona, każdemu klepie, że mama ma w brzuchu siostręa siostra to Helenka, jakoś o dziwo zakończyła się akcja z nazywaniem jej Barbie Księżniczka
Ja się wkurzam bo te ćwoki od remontu lecą w gumę, podłapali jakieś inne zlecenia i 3 dni ich nie byłojak tak dalej będzie to im chyba podziękuję bo u Mamy mieszka mi się super ale nie mam zamiaru potem w środku lata wszystkiego kończyć...
A co z Pubem spadnie na twoja glowe jeszcze to?A mój ślubny wyjeżdża :--
-( 3.06 na 3 miesiące....wraca 17.09 a ja mam termin na 27.09...super nie???

no i rozstaje sie z nazeczonym!!! ja juz tak nie potrafie gadalismy wczoraj dlugo myslalm ze cos sie zmieni a on mi pisze ze jest szczesliwy z inna!!
ale ty masz z nim baby i co on kurrr mysli sobieno i rozstaje sie z nazeczonym!!! ja juz tak nie potrafie gadalismy wczoraj dlugo myslalm ze cos sie zmieni a on mi pisze ze jest szczesliwy z inna!!