• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Pierwsza !
Pryzybela prawie załatwione, mama ze mną jeździła bo też załatwiała coś w urzędzie. no ale w końcu ruszyła sprawa naszego mieszkania na które mamy przydział... 10 czerwca będzie już zatwierdzone. w końcu, bo to się ciągnęło od września.
a w taki upał jakoś dałam radę, tylko właśnie mamuśka mi zasłabła w autobusie... ale już w porządku jest.
Justyś gratuluję syneczka
biggrin.gif

ja jak zwykle ranny ptaszek. Dzisiaj ma być podobno 30 stopni u nas i za ch****ę się nie ruszam nigdzie. Po za tym nic ciekawego się nie dzieje, oprócz tego że wszystkie babcie uważnie przyglądały się na zdjęcie USG maluszka i dziwiło ich że tak ładnie widać buźkę wnuczka... i już powiedziały do kogo podobne :-D
a właśnie muszę się wam wyżalić... jelitówkę chyba załapałam :no:
zaczęło się od soboty, nie miałam już apetytu, strasznie bolała mnie głowa. W poniedziałek było najgorzej bo na co bym nie spojrzała to mnie mdliło... nic nie mogłam zjeść, jedynie trzy kanapki z masłem rano, jakąś paróweczkę w południe i jabłko wieczorem. i wtedy miałam też biegunkę... piłam cały czas herbatkę miętową i jakoś mi lepiej dziś... ale jak myślę o śniadaniu to mi się w kiszkach wywraca aż.

reklama
Druga ;-)

Mariolciaa a wymioty były? Może to tylko chwilowe.. ja jak dostałam jelitówkę to przez dwa dni nic nie mogłam jeść bo zwracałam i musiałam się dożywiać elektrolitami.. no ale każdy przechodzi inaczej :tak:

gugula szok ze tylko by faszerowali paracetamolem! leczy się chorobę a nie objawy .. ale bym boruty narobiła na miejscu tej matki :wściekła/y:

dziś znów upał.. dobrze że zwalniam się wcześniej z roboty i od jutra na chorobowym :-).. wczoraj ledwo wróciłam do domu, duszno mi było.. i od razu w kimę poszłam a do mieszkania poszłam jak się ochłodziło.

mój didus już szaleje :)
miłego dzionka życzymy

Wszystkiego Najlepszego dla naszych dzidziusiów z okazji Dnia Dziecka!! :-)

Ostatnia edycja:
Witam się

Odebrałam powtórzone badania...mam anemię :zawstydzona/y: Dzis jestem umówiona z lekarzem na tel. zadecydujemy co może mi pomóc...

Poza tym brzucho troszke twardnieje....

Chyba nie będę kozaczyć tylko też na zwolnienie pójdę :sorry:

Rudson u mnie anemię stwierdziła już ponad miesiąc temu i od tego czasu oprócz witamin biorę Tardyferon (samo żelazo) tyle, że po mniej więcej 3 tygodniach miałam powtórzone badanie krwi i wcale się żelazo nie podniosło, a nawet spadło znów o jedną jednostkę. Już nie wiem, co z tym począć...

Rudson pewnie, zwolnienie jak najbardziej ci się przyda, odpoczniesz przede wszystkim.
Ja mam obniżoną hemoglobinę, ale gin nic na to nie powiedział. Biorę tylko witaminy Femibion.

Halo,

Kurcze u mnie znowu ma być tylko 29 stopni brrrrr :-D

Ja odpukać badania mam super extra wszystko w normie :-)

jagmar - dbaj o siebie i odpoczywaj dużo :tak:

a co do schematów żywieniowych ja młodej dałam już w 4 miesiącu tarte jabłuszko a była tylko na cycu bo miała problemy z zaparciami więc dla mnie te schematy są raczej "umowne" bo każdy przypadek trzeba po prostu konsultować z pediatrą, na grudniówkach były mamy które w 4 miesiącu podawały już kaszę manną bo tak zaleciła lekarz

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się

Odebrałam powtórzone badania...mam anemię :zawstydzona/y: Dzis jestem umówiona z lekarzem na tel. zadecydujemy co może mi pomóc...

Poza tym brzucho troszke twardnieje....

Chyba nie będę kozaczyć tylko też na zwolnienie pójdę :sorry:

no w końcu!!!!!mi też twardnieje,zamierzam dziś o tym powiedzieć gince na wizycie!!!Bo często mi sie to zdarza,brzuch jest tak twardy,ze mam wrazenie ze peknie...:(

rudson, jedz dużo burakow!!! prawie większość lasek w ciazy ma anemie:)
idź na l4:) bo potem sobie nie odpoczniesz

swieta prawda!!!!!

Ja biorę od początku ciąży Femibion Natal, najpierw 1 a od 12 tyg 2

ja też mam anemię,hemoglobinę i hematokryt duuuuużo poniżej normy...
ja łykam sorbifer od początku ciąży(jest na recepte),jednakże żelazo nadal bardzo niziutkie...

moje dzieciątko kończy dziś 7 latek!!!!!!

a Waszym dzieciaczkom,tym po tej i po tamtej stronie brzuszka życzę wszystkiego naj naj naj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry