• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Dzień Dobry Laseczki :)

Wszystkiego Dobrego z okazji Dnia Dziecka dla naszych maluchów w brzuszkach i już tych większych ;-)

U mnie Miłka też dziś upał a w dodatku mam obok stolarkę i coś palą i kurrrr nie wiadomo czy zamknąć okno a jak tak to czy lepiej dusic sie w domu czy ich smrodem :wściekła/y:

Noc też miałam do bani całą noc było mi duszno,, gorąco kreciłam się masakraaaa:-(

U mnie wczoraj była wielka burza z piorunami lało wieczorem jak cholera a dziś od rana znowu słoneczko i upały :-) cieszę się bo idziemy do parku z młodą i będzie super pogoda :-)

Przypomniałam sobie, że w ciąży z Mileną już na przełomie listopada i grudnia było mi takie piekielnie gorąco w nocy, że zakręcałam kaloryfer i otwierałam okno a mój się zawsze darł, że chce go zabić bo on biedny w dresie spał bo mu zimno było :-D

Ja się jeszcze wyleguję. Zosia wczoraj cały dzień z dziadkami dokazywała więc teraz odsypia a ja się cieszę, że nie musiałam wcześnie wstawać. Leżę sobie czytam, piszę i martwię się, że to się skończy wraz z obudzeniem się dziecka ehhhh...

agadaria wszystkiego najlepszego dla dziecka i dla Ciebie no bo w końcu urodzinki dziecka to też trochę święto każdego rodzica.

Marti Tak, cieszę się z tego baaaaaaaardzo bo długo musiałam jej butle dawać, (13 miesięcy). Od czasu kiedy zaczęła dostawać regularnie nabiał, w takich normalnych dla dziecka dawkach, przestała zarywać nocki. Dzisiaj obudziła się o 6, M dał jej mleka, zmienił pieluchę i mała śpi nadal :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry