• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
elifit - no ktoś Cię musi pilnować ;-)

niunia - nie ma co się użalać i płakać nad tym co było tylko trzeba się zebrać w sobie i iść do przodu :tak: a tym bardziej, że masz dla kogo :-)

sivi - uważaj bo się spocisz w te upały :-p

niunia jak będziesz się skupiać na takim mysleniu to mur beton depresji się nabawisz! MUSISZ zacząć pozytywnie myśleć nawet jeśli nie masz ochoty. Ja wiem że łatwo mówić ale skup się na dziecku, o tym że już nigdy nie będiesz sama, że się musisz nim teraz zająć, jesteś mu potrzebna, ciesz się że je masz, pomyśl o plusach nie o minusach. Ogromnym plusem moim zdaniem jest właśnie to że się rozstałaś z tym facetem teraz, nie później, że tak wcześnie wyszło jaki jest. A tego kwiatu pół światu, chyba nie myślisz że już na zawsze zostaniesz nieszczęśliwą panną z dzieckiem? Jesteś jeszcze baaardzo młoda. Całe życie przed tobą.

dziekuję za życzonka dla córci:)))

Chodzi dumna jak paw i zadowolona...fajnie tak patrzeć na czas, kiedy "czeka sie na swoje urodziny"
Bo umówmy się-my już nie czekamy...(no ja na pewno)

Miłka,elifit,najlepsze życzonka dla mężów!!!!
Swoją drogą-mamy "wieczne dzieci" w domu:))))
No i mężowie wasi tacy młodzi....:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry