reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
rabbit Też już miewam takie sny.

monysia
aż zazdroszczę takiego zapału do gotowania.

Rudson
ah, nieciekawie z tym wyjazdem...ale wróci :-)

a u mnie włoski zawsze były słabe, przetłuszczające się, musiałam je zawsze codziennie myć, bo na drugi dzień to już masakra była... no teraz wystarcza mi raz na 2 dni. Pazurki bez zmian. Za to cera bardzo się poprawiła... miałam taką ze skłonnością trądzikową... a teraz nic... gładziutka :-)

pazurki ja mam zawsze krótkie kiedyś zafundowalam sobie parę razy tipsy i do tej pory mam maskarę więc na krociótko obcięte wypiłowane :tak:

monysia- ty pracusiu jeden ja narazie na kanapie i myślę co by tu zrobić i chyba na mysleniu się skończy :-D

Rudson- trochę nie fajnie że tak sie ułozylo że mężuś wyjeżdza ale dobrze ze bedzie na te drugie 3 mies z wami jak już maluch bedzie w domku gorzej wg mnie by było jakby wyjechał a malec w domku z dwojga złego lepiej w ta stronę dasz z nami radę ja też zawsze mam doła jak mój M wyjeżdza

sivi- tylko się cieszyć ze brzuchal nie twardnieje to żadna atrakcja uwierz mi :confused2:

hej :)

ja zaraz nad morze jade :)

Rudson nie smutaj sie szybko zleci !!

mi wlosy sie poprawily nie leca juz i wogole sie nie przetluszczaja :)
pazury zawsze mialam mocne mega i tak zostalo :) cera ladna ogolnie zadowolona jestem ze swojego wygladu :) nawet wciecie w talii jesczze mam , tylko brzusio z przodu wyskoczyl , nie jest zle jak na polowe ciazy :) oby tak dalej !!

milego dnia moze jak sie uda zajrze pozniej :)

aha i jeszcze poprosze raz jeszcze o nie pisanie posta pod postem :)

pysia jeny, ja pamiętam siebie w podstawówce... normalnie byłam taka pryszczata i nic mi nie pomagało, żadne antybiotyki żadne kosmetyki... dopiero teraz w ciąży mam już zupełnie inna cerę.

asionek ale masz super ! :-)

witam z rana. dzis do 11 spalam, ale choroba mnie bierze, wiec to dlatego.
moje paznokcie sa jakie byly, za to cera rewelacja. jak pupa niemowlaka, wiec mam watpliwosci czy Marlenka to dziewczynka :-p

wlasnie wcinam jajka z czosnkiem...

a co do ruchow to dziecko mam niezmordowane. wczoraj do 1 szalala, o 6 jak sie przebudzilam dalej tance. nie zeby mnie to nie cieszylo, ale ciekawe co bedzie pozniej...

Nie wiem o co chodzi z tym twardnieniem brzucha...jak was czytam to się czuję jak pierwiastka, bo ja albo nie zauważam tego albo nic takiego mi się nie robi...

Mi też w pierwszej ciąży się aż tak mocno nie robiło

monysia robisz smaka tym kalafiorem... ja na niego poluję, a nie ma takiego konkretnego tylko takie malutkie, że tylko żołądek by mi podrażniły :-D strasznie za mną chodzi kalafior w bułce - aj :zawstydzona/y:

ja też taki mały mam i nie dość że małe to drogie ale co tam...

A mnie smutno bo cłop wyjechał dizś na 3 miesiące...moze na rozwiązaniu zdąrzy powrócić :zawstydzona/y:

Rudson przykro mi, przytulaski ;-)

u mnie dziś smageti - jak to mówi Milena :-D

:-D:-D:-D a propo spagetti to Mila baardzo je lubi, zawsze jak ma w przedszkolu to wraca
super czysta :laugh2:

zupka - ja też mam fajną cerę a ma być dziewczynka :-D

monysia - moje dziecko jest węglowodanowym potworem jak się jej pytam co chce na obiad np. w nd to mówi: ziemniaki z makaronem :-D

reklama
monysia - moje dziecko jest węglowodanowym potworem jak się jej pytam co chce na obiad np. w nd to mówi: ziemniaki z makaronem :-D

no nie wytrzymam :-D
A jak w ogóle Twoja podchodzi do potraw mięsnych ???
Milena jak była malutka to wszystko pochłaniała bez problemu
a teraz przestała jeść mięso, jedynie karczek z grila
ale przecież dziennie grilować się nie da :laugh2:
no cóż, ja tam nie wciskam nic na siłę, jak zgłodnieje to przyjdzie ...
czasem jak se w sklepie szyneczkę upatrzy to jeszcze zje ale od wielkiego dzwona ...
za to owocami i jogurtami, w ogóle nabiałem się zajada, z czego jestem bardzo zadowolona,
może znowu przyjdzie etap mięsny :sorry:

Do góry