• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Czesc dziewczynki u nas zimna ciag dalszy,ponoc jutro ma padac snieg
snieg.gif
JA CHCE LATO !!!

Elefit Witaj gratuluje fasolki :tak: skad jestes?

Ja tak sobie mysle,ze jezeli u mnie test bedzie negatywny to bede musiala Was opuscic :-( a tak bardzo bym chciala z Wami zostac :tak:

Rabbit jesli bol brzucha nie jest tepy i nie towazyszy temu krwawienie to wszystko jest dobrze ;-) jesli masz jakies watpliwosci to zawsze mozesz skonsultowac je z lekarzem...

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki u nas zimna ciag dalszy,ponoc jutro ma padac snieg
snieg.gif
JA CHCE LATO !!!

Elefit Witaj gratuluje fasolki :tak: skad jestes?

Ja tak sobie mysle,ze jezeli u mnie test bedzie negatywny to bede musiala Was opuscic :-( a tak bardzo bym chciala z Wami zostac :tak:

Witaj Edytko :*:*:*:*
Nie smuć sie tak z rana !!! Narazie jestes z Nami i tam napewno zostanie !!! Jak coś to my razem odejdziemy i przeniesiemy sie na LISTOPAD 2011 !! :) razem będzie raźniej :*

Mnie pare dni temu strasznie jajniki bolały, ból w podbrzuszu także, potem krew z nosa ale czy ja wiem czy to moze sie coś dziać, no czas pokaże :) Wczesno juz masz objawy , ja dopiero w ok 7 tyg dostałam mdlosci, wymiotów i tak do 7 miesiąca ale nie stresuj sie kazda kobieta znosi ciąże inaczej, moze za jakis miesiąc bedzisz czuć sie juz cudownie :)

hehe fajnie by było :) ale powiem ci że ból jajników znikł więc myślę że się maluszek usadowił już:) Piersi bolą ale mniej, za to mdłości rano potworne.. Ale wiesz co? Jeszcze nigdy nie byłam taka usmiechnięta:) widać po mnie:)) Nie mogę się doczekać aż rodzinka się dowie..

hehe fajnie by było :) ale powiem ci że ból jajników znikł więc myślę że się maluszek usadowił już:) Piersi bolą ale mniej, za to mdłości rano potworne.. Ale wiesz co? Jeszcze nigdy nie byłam taka usmiechnięta:) widać po mnie:)) Nie mogę się doczekać aż rodzinka się dowie..

NO to całkiem normalne kochana ze jestes szczęśliwa :) A długo Cię te jajniki bolały?? Mnie jeden dzien !! Ale nie robie sobie nadziei nawet !!

Mamuska wiem ze mozna przeniesc sie na listopad ale ja wole pazdziernik :-p

Kurcze tak teraz siedze i patrze ze te nasze szkraby tak szybko rosna,czesto ogladam zdjecia jak Natanek byl maly i nie moge uwierzyc ze juz rok jest z nami
szok.gif
,a ja pamietam jak dopiero co wrocilismy ze szpitala

Ha ha Rabbitku no to trzymaj nas :-D

Mamuska jak mozesz to wstaw zdjecie swojego synka,ja wstawie swojego co ty na to?

Ostatnia edycja:
Dokładnie Edytko :) Ojj leci ten czas jak szalony :) zobaczysz ze niedługo tak szybko bedzie nam uciekać suwaczek ciążowy :):):):):):):)

Rabbit - dzięki !! Ja tez nie chce stąd uciekać:( Mój mąż z pażdziernika, Jasio z pażdziernika wiec i następne dziecko tez by mogło byc z pażdziernika , :) oszczędnie by bylo bo jedna impreza a 3 solenizantów :):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry