• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
A mi poczecie wyszlo 20 stycznia wiec tak jak wyliczalam,oczywiscie jezeli nic sie nie poprzesuwalo :-p

Ja z tej stronki tez korzystalam i tam gdzie sa wpisy gosci , zostawilam swoj slad
oczko2.gif

Moj maly tez probuje zasnac...

Rabbit do pozniej
heej.gif

Dodzwoniłam się do mojego lekarza....niepokoiły mnie te bule brzucha i pleców.....kazał mi zrobić CRP,morfologię i mocz....i przyjechać do niego za tydzień..... kurde mam nadzieję że wszystko będzie oki.... martwię się

Dodzwoniłam się do mojego lekarza....niepokoiły mnie te bule brzucha i pleców.....kazał mi zrobić CRP,morfologię i mocz....i przyjechać do niego za tydzień..... kurde mam nadzieję że wszystko będzie oki.... martwię się

Nie martw sie na zapas !! zrób wszystkie badania które zalecił lekarz , a napewno będzie dobrze, i poza tym sama wiesz ze stres wpływa negatywnie na fasolke :wściekła/y:

Edytko jestem z woj. świętokrzyskiego, znad Wisły :)

Jajniki mnie bolały kilka dni, jeszcze mnie trochę ciągną, a jak kichnę, kaszlnę albo się głośno zaśmieję to się odzywają. Ae to ponoć naturalne :)

Dodzwoniłam się do mojego lekarza....niepokoiły mnie te bule brzucha i pleców.....kazał mi zrobić CRP,morfologię i mocz....i przyjechać do niego za tydzień..... kurde mam nadzieję że wszystko będzie oki.... martwię się[/QUOTE

Tak jak kazal lekarz zrob badanka, bedzie wszystko dobrze :tak:

Edytko jestem z woj. świętokrzyskiego, znad Wisły :)

Jajniki mnie bolały kilka dni, jeszcze mnie trochę ciągną, a jak kichnę, kaszlnę albo się głośno zaśmieję to się odzywają. Ae to ponoć naturalne :)

No ja tez jestem znad Wisly tylko z Woj Mazowieckiego :-D

Przed chwila maly zasnal,twardy z niego zawodnik :-p

reklama
Edytko mój to juz zdążył sie wyspać :) ale i tak jestem wsiekła bo spał by napewno nadal to zadzwonił listonosz do drzwi i lipa Jasko na nogach !!!On zawsze sie budzi jak usłyszy dzwonek :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry