M
mamuśka23
Gość
mnie wychodzi na 4 października.....zobaczcie tutaj jest fajnie rozpisane Termin porodu - Wiek dziecka - Ci
Tak, super jest ta stronka, korzystałam z niej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie wychodzi na 4 października.....zobaczcie tutaj jest fajnie rozpisane Termin porodu - Wiek dziecka - Ci

Dodzwoniłam się do mojego lekarza....niepokoiły mnie te bule brzucha i pleców.....kazał mi zrobić CRP,morfologię i mocz....i przyjechać do niego za tydzień..... kurde mam nadzieję że wszystko będzie oki.... martwię się

Edytko jestem z woj. świętokrzyskiego, znad Wisły![]()
Jajniki mnie bolały kilka dni, jeszcze mnie trochę ciągną, a jak kichnę, kaszlnę albo się głośno zaśmieję to się odzywają. Ae to ponoć naturalne![]()
Dodzwoniłam się do mojego lekarza....niepokoiły mnie te bule brzucha i pleców.....kazał mi zrobić CRP,morfologię i mocz....i przyjechać do niego za tydzień..... kurde mam nadzieję że wszystko będzie oki.... martwię się[/QUOTE
Tak jak kazal lekarz zrob badanka, bedzie wszystko dobrze
Edytko jestem z woj. świętokrzyskiego, znad Wisły![]()
Jajniki mnie bolały kilka dni, jeszcze mnie trochę ciągną, a jak kichnę, kaszlnę albo się głośno zaśmieję to się odzywają. Ae to ponoć naturalne![]()
No ja tez jestem znad Wisly tylko z Woj Mazowieckiego
Przed chwila maly zasnal,twardy z niego zawodnik![]()