• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

wózek to pod koniec ciąży będziemy zamawiać....

ja usg miałam mieć za 2 tygodnie....ale ze względu że mnie tak brzuch boli i plecy lekarz kazał mi przyjść za tydzień.....to nie wiem czy już usłyszę bicie serduszka.... to będzie niecały 6 tydzień..... hmmmmm

reklama
Fever- myśle ze lepiej własnie po 7 tygodniu iść :) Bo jak teraz pójdziesz to i tak w sumie nic nie zobaczysz wiec lepiej troszke później :) :)

wózek to pod koniec ciąży będziemy zamawiać....

ja usg miałam mieć za 2 tygodnie....ale ze względu że mnie tak brzuch boli i plecy lekarz kazał mi przyjść za tydzień.....to nie wiem czy już usłyszę bicie serduszka.... to będzie niecały 6 tydzień..... hmmmmm

Może akurat juz serduszko będzie bić :) więc głowa do góry :*

Hmm, z tym serduszkiem to nie wiem - coś mi się kojarzy, ze to 7-8 tydzień... Ale fajnie by było jakbyś już usłyszała, to naprawdę wspaniały moment:tak:

Fever- myśle ze lepiej własnie po 7 tygodniu iść :) Bo jak teraz pójdziesz to i tak w sumie nic nie zobaczysz wiec lepiej troszke później :) :)

Dokładnie tak, poczekam do 7 tyg. Mam jeszcze jeden problem - miałam jutro jechać z Hanią na baseny solankowe, ale ...zapomniałam, ze jestm w ciązy i nie wiem czy w pierwszych tygodniach to jest dobry pomysł.

Ja pierwszy raz zobaczyłam w 9 tyg serduszko jak bije, ale jak usłyszałam ( 3 miesiąc) to sie popłakałam a to bylo akurat w dzien matki !!!!!!!!!

Dziewczyny a brała któraś z was pod uwagę to, że mogą być bliźnięta?;-)

ja i Edyta to najpierw musimy byc w ciązy :tak: hehe :) Mój mąż ostatnio mi powiedział ze on by był szczęśliwy jakby były bliźniaki :) Jemu łatwo mówić bo to nie on bedzie nosić przez 9 miesięcy potem rodzic itd :)

reklama
.....ja bardzo długo brałam tabletki anty....bez przerw...i szybko po nich zaszłam w ciąże...w 4 cyklu...więc zawsze jest prawdopodobieństwo że to bliźnięta.....hihih śmiesznie by było....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry