• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

.....ja bardzo długo brałam tabletki anty....bez przerw...i szybko po nich zaszłam w ciąże...w 4 cyklu...więc zawsze jest prawdopodobieństwo że to bliźnięta.....hihih śmiesznie by było....
Jak długo brałas tabletki ????Ja prawie 3 lata :) i po 3 cyklach zaszłam :) Teraz po ciąży nie brałam a nadal nic :( Moze ten cykl trzeci będzie owocny :)
Ale słyszałam ze sa wieksze szanse na ciąże własnie bliźniaczą po długim braniu tabletek, ale czy to faktycznie prawda !! To nie wiem :P

reklama
hihih...ja brałam prawie 7 lat...także bardzo długoooooooo.....

a to że mogą być bliźnieta po anty to prawda....bo w czasie brania tabletek nie jajeczkujemy....a jak już nie bierzemy to mogą naraz 2 jajniki ruszyć...:) a nawet 3 jajeczka się uwolnić....dlatego teraz coraz więcej bliźniąt widzimy....

Moja najbliższa przyjaciółka ma córeczki - bliźniaczki. Pamiętam jak jechałyśmy do sklepu, a ona kupowała kilka puszek mleka, dziesiątki słoików i mnóstwo paczek chusteczek i pampów. Nie jest lekko...:laugh2:

reklama
Moja najbliższa przyjaciółka ma córeczki - bliźniaczki. Pamiętam jak jechałyśmy do sklepu, a ona kupowała kilka puszek mleka, dziesiątki słoików i mnóstwo paczek chusteczek i pampów. Nie jest lekko...:laugh2:

No niestety trzeba miec w takiej sytuacji podwójną ilość kasy niż na jedno dziecko !! Czasami to i z jednym są problemy finansowe a juz nie wspomne o dwójce maluszków, powiem szczerze ze sobie tego nie wyobrazam:) bo co innego miec najpierw bliźniaki a co innego jak ma sie juz dziecko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry