Marti_1984
Fanka BB :)
o kurde próbowałam sobie zrobić frencha na pazurkach u nóg co sie nawyginałam nagniotłam i zmylam bo zamiast frencha normalnie zygzaki wychodziły chyba trzeba bedzie męzusia zatrudnić do malowania pazurków ciekawe co on na to 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

o kurde próbowałam sobie zrobić frencha na pazurkach u nóg co sie nawyginałam nagniotłam i zmylam bo zamiast frencha normalnie zygzaki wychodziły chyba trzeba bedzie męzusia zatrudnić do malowania pazurków ciekawe co on na to![]()
no powiedzcie mi kiedyyyy????jestem przerazona...Anulka to mamy taka sama wage:-)
ja już jestem 12 do przodu więc wyluzujcie![]()

mi raz mąż pomalował, ale teraz już zdecydowałam się na kosmetyczkę bo chłop by się w końcu załamało kurde próbowałam sobie zrobić frencha na pazurkach u nóg co sie nawyginałam nagniotłam i zmylam bo zamiast frencha normalnie zygzaki wychodziły chyba trzeba bedzie męzusia zatrudnić do malowania pazurków ciekawe co on na to![]()

Ja zaczelam od 60kg ,ale pierwsze miesiace nic nie tylam a ostatnie dwa po 2-3 kg.A jaki masz przyrost?? tez taki duzy??