reklama

Październik 2011

reklama
ŁŁŁOOOOO Matko,Rudson daj spokój z tym łobuzem,temu buziakowi można wybaczyc wszystko

A ja ból brzucha wyleżałam,ale za to w nocy obudził mnie taki ból gardła,że juz nie wyrabiam.Boże,przysięgam pierwszy raz w życiu mam coś takiego.Nie przechodzi po niczym,płucze szałwią,ssam tabletki na gardło,pryskam jakimś czys na ból i dupa.
Miałam jeszcze przymusowy piknik klasowy na trawie mojej Zuzi ,kurde myślałam,ze umre,a tu jeszcze żar z nieba.
ALE już dzis oficjalnie zaczęły się WAKACJE!!!!!!!
A propo psiaków i kociaków-ja wyleczyłam sie z do końca życia ze wszystkich zwierzaków i niech mnie ręka boska broni zgodzić się jeszcze raz na jakiegoś zwirza.Mam psa,kota,jedną rybkę i parkę żabek(Madzia i Lesio).NO MORE!!!!!
Zobacz załącznik 364358Zobacz załącznik 364359

pencil.png
Córcia śliczna, zwierzyniec też super :happy:

To ja tez naszego Rambo wstawie jak sie juz wszyscy chwala zwierzakami. Na zdjeciu malutki, teraz ma 9 miesiecy i nadal slodkie miny strzela. Jak go odbieralismy z hoteliku po wakacjach, przy klinice weterynaryjnej wszyscy zgodnie powiedzieli ze obok niego nie da sie przejsc obojetnie i przez caly tydzien byl rozpieszcany, tak sie bestia potrafi przymilac :-D

Załączniki

• DSCF0654.JPG
    DSCF0654.JPG
    45,1 KB · Wyświetleń: 31
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry