reklama

Październik 2011

sylwia To dosyć długo zabalujesz w PL i to w same upały :P ale dobrze gdyby Ci naprawili te kaloryfery przed powrotem. Kurcze ale żeby teraz je włączać to faktycznie musi być w tej Anglii zimnoo... brrrr

cytryna najwazniejsze to że czujesz się dobrze w swojej skórze, najgorsze to własnie popaść w kompleksy. Ja mieszkam w PL ale mam dosyć daleko do rodzicow bo ja poz Poznaniem a ona na d.śląsku i też chcę bardzo jechać tam najlepiej od razu po porodzie, tlyko mój M strassssznie sie zawziął, bo on by chciał być od razu sam w domu z dzieckiem i ze mną, a ja wątpie czy tak damy radę, bo jednak facet to facet.

marti ale mnie rozbawiłaś. powiedz jak zareagował Twój luby na to, bo ciekawa jestem, a najlepiej wklej efekt jego pracy :P
ja też pójde sobie zrobić manicure, pedicure, bo normalnie się zapuściłam, ale stopy jeszcze jakoś daje radę :) a potem to może sobie żel nałożę żeby ich co kilka dni nie malować.

malutka ja nie biorę tego, ale mam kwasy dha z Prenatal, bo w samych tabletkach omega, tego dha było chyba 60 mg a w prenatalu dha 300 mg, więc jest to zbyt mała dawka, chyba że weźmiesz 5 tabletek dziennie. A te Prenatal mogę polecić :) chyba najtańsze rozwiązanie ze wszystkich witaminek.

karolina to tylko ja mam na odwrót, że na początku prawie 5 kg wskoczyło, a teraz to po 1-2 kg na miesiąc. ale to i tak nie przytyłaś za dużo.

wogóle to nie ma sie co tak tą wagą przejmować. Moja kuzynka w całej ciąży przytyła 33 kg, a teraz powoli dochodzi do siebie.

To ja znalazłam coś tańszego, więcej tabletek i większa dawka Doppelherz Aktiv Omega-3 Forte, kapsułki, 60 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

reklama
malutka tam pisze że ok 30% kwasów, 1000 mg to wychodzi tak jak w tych moich- 300 mg, ale dopytaj w aptece czy to napewno porównywalne, a na necie nie radze zamawiać, nie wiem czy widziałyście w tygodniu w wiadomościach jak złapali producenta, który sprzedawał jako tabletki jakiś gips czy coś takiego i łudząco podobne były do prawdziwych. Naruszył nie tylko znak towarowy, ale też poprostu oszukiwał. I to też był ktoś kto miał apteke internetową... ja bym nie ryzykowała przez neta.

A z tymi kilogramaami sie chyba nie pogodze bo pamieta jak w pierwszej ciazy wygladalam czyli jak bym sobie za duzo pojjadla a teeraz jak slonica wrrrr.

Ale zla jestem:angry: masakra!!!!!!!!!!!!
Dzis przyszedl wkoncu fachowiec zeby naprawic piec gazowy bo czujnik nie dzialal i jak wlaczalam piec zeby grzal tylko wode to kaloryfery tez dzialay trzeba bylo je zakrecac.Wiec pan w koncu przyszedl wymienil cos tam nie znam sie mialo byc super.WIec ok sprawdzilam ze wode fajnie szybciutko grzeje a kaloryferki zimne.Ale ze mi sie zimno zrobilo chcialam sobie troszke podgrzac w domku a tu sie okazuje ze nie grzeja wogole kaloryfery!!!!!!!! piec chodzi buczy wiec chcialam go walnoc czasem pomagalo a on goracy ze dotchnac sie nie da.Ku..s nie fachowiec i trez mam zimno w domu!!!!!!!!!! szlak mnie po prostu trafi!!!!!!!!!!! Czy ja sie nawet na dowidzenia musze stresowac :( teraz znowu do wlasciciela mieszkania trzeba dzwonic a ona jakas taka powolna to moze przed naszym powrotem zdarza naprawic bo jak nie to nie wracam :/

Normalka :-D angielscy fachowcy...
to aż tak zimno w Londynie?? :confused: Myslałam że tam cieplej niż u nas na północy??

malutka co do witaminek to ja biorę pharmaton matruella i tam jest kwas omega 3 - 300 mg i DHA - 150 mg

ja właśnie zmiksowałam 2 kg truskawek i zamroziłam na zimę ;-)

a i naciągnęłam mojego chłopa dzisiaj i kupił mi sukienkę na lato :laugh2:

o kurde próbowałam sobie zrobić frencha na pazurkach u nóg co sie nawyginałam nagniotłam i zmylam bo zamiast frencha normalnie zygzaki wychodziły chyba trzeba bedzie męzusia zatrudnić do malowania pazurków ciekawe co on na to :-D

wow frencha ?? ja ledwo normalnie maluje , a co mowic takie cuda hehe

Nie umiem sobie wyobrazic mojego jak mi maluje pazury a co dopiero frencha robi ale moze twoj ma do tego talent i odkryje nowe powolanie??

A co do mojego tycia to za wczesnie sie przechwalalam... wazyłam 58,5 kg a teraz u gina juz 65:szok: no powiedzcie mi kiedyyyy????jestem przerazona...

nie jest zle ja mam 64 :) a moze juz wiecej ?? :( nie wiem nie waze sie lepiej , tylko u gina co miesiac :) wole sobie zaoszczedzic stresa hehe
jak narazie to patrze na lutro i jest ok , a to sie liczy bardziej niz moja waga ...

ja już jestem 12 do przodu więc wyluzujcie:)

no z dwojeczka to chyba normalne :)

Dziewczyny ,a ja mam do Was takie pytanie:
Czy któraś z Was bierze kwasy OMEGA 3-6-9? Jak tak to jakie?

ja mam w tabsach dla ciezarnych , jedna tabletka jest z witaminami , a druga z kwasami

kasiadz ufff!! :rolleyes2: już myślałam że sam poszedł do sklepu i kupił...

hehe no takich chlopow to chyba malo :)

reklama
powróciłam z przedszkola :-D:-D:-D...panie z nieukrywana radością powiedziały że odpoczną wreszcie od mojego łobuza :eek:...teraz mnie będzie "dręczył" :-D

Anulka śliczne te psiaczki :-D:-D

ŁŁŁOOOOO Matko,Rudson daj spokój z tym łobuzem,temu buziakowi można wybaczyc wszystko

A ja ból brzucha wyleżałam,ale za to w nocy obudził mnie taki ból gardła,że juz nie wyrabiam.Boże,przysięgam pierwszy raz w życiu mam coś takiego.Nie przechodzi po niczym,płucze szałwią,ssam tabletki na gardło,pryskam jakimś czys na ból i dupa.
Miałam jeszcze przymusowy piknik klasowy na trawie mojej Zuzi ,kurde myślałam,ze umre,a tu jeszcze żar z nieba.
ALE już dzis oficjalnie zaczęły się WAKACJE!!!!!!!
A propo psiaków i kociaków-ja wyleczyłam sie z do końca życia ze wszystkich zwierzaków i niech mnie ręka boska broni zgodzić się jeszcze raz na jakiegoś zwirza.Mam psa,kota,jedną rybkę i parkę żabek(Madzia i Lesio).NO MORE!!!!!
DSC03781.jpgDSC03939.jpg

pencil.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry