reklama

Październik 2011

pierwsza dzis, juz od godziny dreptam po domu- wlasnie wcinam jogurt i mysle jak zaplanowac dzien. Na zew chmurzasto,ale weeeknd mialam bardzo udany :)

moj brzuch tez ciagnie, jakby mi sie mial za chwile urwac,ale w zasadzie tylko , gdy leze na boku, podkladam sobie poduszke pod brzuch do spania

ja wieczorem padam jak mucha, ale wstaje wczesniej, wlasciiwe tylko dlatego ze w lipcu bede musial wstawac o 6,albo i o 5 , wiec chce zachowac rytm, pozniej oleje i bede spac tylko ile chce :-)

jutro mamy 4D, juz nie moge sie doczekac

milego dnia dla wszystkich!!!! :-):-):-)

reklama
Witajcie!
monika, odpoczywaj jak najwięcej, później może nie byc na to czasu;-) Ja od godziny jestem w pracy, ale jestem tak jakbym nie była, brak kofeiny powoduje zwolnione myslenie, a więc idę zaparzyć kawkę:-D MIłego dnia

no i dzwonił do mnie endokrynolog, od jutra zaczynam brać eutyrox N25 bo mi się przygruchała niedoczynność tarczycy, ma któraś z was doświadczenie z niedoczynnością i eutyroxem?

Ja biorę euthyrox n25 od listopada, kiedy wyszlo, ze mam niedoczynnosc. Mam brac cala ciaze, a potem sie zobaczy. To jest mala dawka i jedna rzecz, którą po nim zauważyłam, to to, że jestem mniej nerwowa, trudniej wyprowadzić mnie z równowagi no i teraz jak biorę to TSH jest w normie, ale brać mam cały czas.

Witam się z rana, właśnie się objadam bagietką z dżemem jagodowym z lidla (przepyszny) i przygotowuję się psychicznie na ogarnięcie zagruzowanej chaty...pewnie dłużej będą trwały przygotowania ńiż samo sprzątanie, ale co zrobić jak leń mnie ogarnął..

Cześć Wam.
Nie było mnie ale niestety w piątek mój dziadek zmarł w szpitalu , okazało się że miał przeżuty na płuca, nikt się nie spodziewał że to tak szybko ale stało się :(((

U Nas dobrze , mam problemy ze spaniem ale zdecyduję się na tą poduszkę rogala bo później będzie jeszcze gorzej, szybko się męczę.
U Nas dziś piękny dzień się zapowiada, wyszło słoneczko, piję kawkę.
Miłego dnia :*

Justyś współczuje ci...

Ja w podłym natroju. Jak się nie wyspię lepiej ze mną nie zadzierać. Moja gówniarzyca w stała o 2 w nocy i nas co chwile budziła, waliła w ściane, wołała na całe gardło że chyba sąsiedzi słyszeli, łaziła do nas co chwile czymś się "pochwalić"!! Myślałam że ją uduszę!!! I nie unęła już! Ja nie wiem jak ona zamierza dziś funkcjonować...będzie łazić jak ćma i mnie wkurzać! Cudowny dzień się zapowiada...dobrze że letnia pogoda, troche humor poprawia.

Witam sie z samego ranka :-) Troche mnie nie bylo, bo plazowalam sie z moim, a on tylko w weekendy moze mnie zabierac, a ja baaaardzo lubie morze :tak: Za to tesciowka tak mi gotowala, ze w sam weekend 2 kg. do przodu :szok: az sie przerazilam jak na wage wlazlam :szok: i wszystko byloby dobrze gdyby nie czekala mnie wizyta u lekarza ktory sie czepia kazdego kilograma za duzo :-( strasznie zaluje ze nie jestem w polsce, tam moj pan doktor nie stresuje waga, tylko kaze jesc, jesli mi sie chce i juz :tak:ehhhh...

Justyś współczuje...

Ostatnia edycja:
Ja w podłym natroju. Jak się nie wyspię lepiej ze mną nie zadzierać. Moja gówniarzyca w stała o 2 w nocy i nas co chwile budziła, waliła w ściane, wołała na całe gardło że chyba sąsiedzi słyszeli, łaziła do nas co chwile czymś się "pochwalić"!! Myślałam że ją uduszę!!! I nie unęła już! Ja nie wiem jak ona zamierza dziś funkcjonować...będzie łazić jak ćma i mnie wkurzać! Cudowny dzień się zapowiada...dobrze że letnia pogoda, troche humor poprawia.

Nie dziwię się,moja mała "ćma"też miała takie poloty(jeśli Cię to pocieszy....)
Wstanie w nocy,cały dzień na nogach("zmęczenie,a co to takiego????")i hulaj dusza do 21...już nie raz pytałam,gdzie ma wyłącznik na baterie.....:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć Wam.
Nie było mnie ale niestety w piątek mój dziadek zmarł w szpitalu , okazało się że miał przeżuty na płuca, nikt się nie spodziewał że to tak szybko ale stało się :(((

justynka,współczuje:(ja przeżyłam to 3tyg.temu,z tym że u mnie babcia zmarła nagle:((

Hejka
Karola79 -ja tez grudniowa i podejrzewam ze mamy takie samo imie.Tylko rocznik starszy.I do mnie moj wiek kompletnie nie dociera.

:-D:-D:-D:-D:-D:-DWitaj w klubie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jutro mamy 4D, juz nie moge sie doczekac
wcale się nie dziwię:)))))

U nas w końcu słoneczko,weekend udany:)
Dziś mam w planach zacząć układać cos w piwnicy,bo mam pełno gratów do wyniesienia do piwnicy,a tam zero(!!!!)miejsca,więc muszę najpierw tam czystkę zrobić,żeby potem pozbyć się bubli z mieszkania:)

miłego dzionka życzę:)

reklama
justys , wspolczuje ci..................

tak myslalam nad planem dnia na dzis,ze wlasnie sie obudzilam.normalnie poszlam do lozka , bo tam mam chyba z 5 poduch i sobie ukladam je tak fajnie,ze super sie czyta (plecy nie bola) i zasnelam...teraz czuje sie jakbym byla na bani, swiat realny nie dociera :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry