Mariolciaa
Fanka BB :)
Werka, kasiadz, zazdroszczę wam tej mobilizacji do sprzątania... ja dzisiaj NIC, a ma jutro do mnie mama przyjechać ( pedantka ), więc muszę ogarnąc co by nie myślała że mnie źle wychowała :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agadaria tak jak pisalam proporcja 3 do 1, czyli 3 bialka i 1 wegiel, z tego co mowisz to jesz ok, dieta to wymog mojego lekarza, nie moj,tlumaczyl mi ze kobieta w ciazy to taki kulturysta ktory potrzebuje zwiekszonej dawki wegli i takie tam.. Ja w zyciu diet nie stosowalam i wcale mi sie to nie podoba ze musze, no ale duzo bardziej nie podobaloby mi sie wazyc 20-30 kg wiecej niz przed.. zalamalabym sie :-( Wiec staram sie sluchac. Tak jak mowilam, owoce tez mam jesc, tylko zawsze pamietac o umiarze i weglach, co by je dolaczac
Mi tez sie woda zatrzymuje, puchne w oczach, ale waga trzyma mniej wiecej, wiec cos w jego gadaniu jest.
Nie rozumcie mnie w zly sposob, ja nie rezygnuje z NICZEGO poza slodyczami i slodkimi napojami, po prostu jesli mam sie objesc, to staram sie zjesc duzo bialek i odpowiednio proporcjonalnie mniej weglowodanow. Niczego nie eliminuje bron boze i w zadnym wypadku sie nie glodze, nie wiem skad wytrzasnelyscie, ze sie glodze czy sobie odmawiam jedzenia??![]()
A ja mam dzisiaj tyle energi ze wyrzucam wszystko co popadnie...Wlasnie zrobilam przeglad gratow w kuchni, kolega juz wyrzucil dwa worki. Potem nastepny przedsionek na pietrze znow polecialy rzeczy:-)
OCZYWISCIE NIE WYRZUCAM ZADNYCH KABLI !!!!!!!!!!!!!!!zeby znow nie bylo niedomowien!
A teraz sypialniaOh najwiecej rupieci...
sivi moj ktoregos dnia skladal komode, i zlozyl ja tak ze nawet ja bym jej tak zlozyc nie umiala a mam duza fantazje! Oczywiscie zlozyl ja od nowa: heee![]()
umyłam dwa okna (a raczej przetarłam z brudu) i padłam, zostało mi jeszcze jedno, największe. I oczywiście ochrzan od mamy zgarnęłam za mycie okien, bo ciąża to nie czas na forsowanie się i sprzątanie tylko na odpoczynek, zwłaszcza jeśli nie przebiega od początku dobrze.
nie no ja też bym nie chciała mieć 20 na plusie, ale i u mnie posiłki wcale się nie zmieniły, może poza tym, że z owoców do tej pory jadłam tylko truskawki i niczego poza tym, z warzyw pomidory i rzodkiewki, soków, coca coli i innych gazowanych napoi nie piję tylko ostatnio cały czas wodę niegazowaną, pory posiłków mi się nie zmieniły i ich ilość tym bardziej, nawet wydaje mi się, ze mniej jem, a już na mięso patrzeć nie umiem, z wędlin jem tylko drobiową więc nie wiem z czego mi przybywa. Jedyne co muszę zrobić to chyba tylko przyjrzeć się obiadkom, ograniczyć chleb i słodycze, których staram się już nie jeść, ale wyniki badań są ok na szczęścieMnie tez to drazni, i sie nie raz buntuje, ale sposob w jaki sie odzywiam, pozwala mi na idealne wyniki badan krwi.. Do dzis nie dostalam zadnych witamin, jedyne co jem z prochow to kwas foliowy, ale to od samego poczatku, nie zabroniono mi jesc niczego poza slodyczami, jedyne co, to mam ostroznie traktowac posilki weglowodanowe tak jak juz kiedys pisalam w proporcji 3 do 1, jedyny moj problem ze ja z warzyw prawie nic nie lubie i z miesem to samo.. A z waga cwaniak najpierw kontroluje wyniki badan krwi czy sa dobre, jesli tak, to bardzo sie nie czepia, powiedzial ze spokojnie 12 kg moge przytyc z czego ok 7 kg to dziecko i reszta.. Cala jego filozofia.. denerwujace, ja wiem, naprawde czasem mi popuszcza i chce mu kazac spier....c na szczaw, ale jak widze te kobitki w poczekalni w 8 czy 9mc, w miare szczuple, radosne i nie umeczone wlasnym ciezarem, i zaraz po porodzie nie muszace tracic po 20 kg, to zal mi dupe sciska i biore sie w garsc...
ta moja koleżanka własnie przytyła sporo w ciąży a teraz super figurka po 3 mies wyglada ekstra a jest po cesarce......
prawie nic nie zostalo...
Teraz na szybko zapiekanke makaranowa zrobilam 

Ah no nie ejstem sama glupia ciagle zapominam hehee