reklama

Październik 2011

hejka...faceci są śmieszni...

mój mąż wczoraj był najlepszy....puściła mi się krew z nosa....jak on to zobaczył to tak się zestresował że ja musiałam go pocieszać hehehe nie wiedział kompletnie co ma zrobić....aa co będzie jak zacznę rodzić....chyba sama się spakuję i wsiądę do auta a jemu dam valium i zapnę pasami na tylnym siedzeniu samochodu:)

:-D:-D:-Ddobre. Na szczęście mój ma inaczej. Normalnie melancholik taki że 50 razy trzeba mu wszystko powtarzać, popędzać bo na wszystko ma czas, a jak coś ze mną albo córką się dzieje to jakby zastrzyk trzeźwości dostał :-D

Dziewuszki klade sie spac bo nie wiem kiedy zlecial mi ten dzien, tyle sie dzisiaj naprzenosilam na ukladalam ze jak zasiadlam sie przed tv bo pozniej z fotela wstac nie moglam. Tak plecki napieraly.
Wczoraj tez aktywnie bo cielam zywoplot, zakupy i w upale sie jeszcze z nimi nosilam! A dzisiaj te graty...

Ale teskni mi sie za M:-(:-( jutro sie nad jeziorko wybiera z moja mama, a dzis w czechach po gorach lazili. I na kolacje po restauracjach biegaja. Jak ze mna byl w Pl to nigdzie nei chcialo mu sie jezdzic :wściekła/y::wściekła/y: a z tesciowa to tu i owdzie...

No ty uważaj żeby się zięć z teściową nie spiknęli :-D

ale się uśmiałam :-D ale to prawda najlepiej jakby nas juz teraz odstawili mieliby z głowy ;-)

ja się w końcu dziś wyspałam po wczorajszym łażeniu w nocy i robieniu sobie kanapek ;-) ja tez ostatnio jestem nerwowa i ciagle mam doła a to że pokarmu nie będę miała bo te moje cycki wcale nie sa jedrne i nie wygladaja na przyszlej matki :-( a to czy dzidzia dobrze rośnie :-( ehhhh no nic własnie mi spodnie przyszły z allegro które zamówiłam :-)

Kto by się tam karmieniem martwił, najwyżej bedzie z butelki dydlać.

Dziś już przegięłam z tym spaniem...10 godzin...chyba robie zapasy na przyszłość :-D
Wieczorem już o 9 oczy mi się kleić zaczynają, a o 10 chodze już z zamkniętymi.

reklama
hello:)
sivi zdolniacha z Ciebie bo ja nie umiem chodzić z zamkniętymi, o wszystko sie obijam- zwłaszcza nocą jak idę po ciemku do wc:P

Mój M jest dzielny, nie tylko przy kolegach. Co by mi sie nie działo, to zawsze trzeźwo na to patrzy i potrafi sie ogarnąć, to wielki plus.
Ale fakt że faceta trzeba wcześniej troche przygotować :)

Moja kuzynka też ma obolałą kość ogonową, a jest w 25 tc. To chyba charakterystyczne jak na ten moment. Chociaż ja nie mam nic takiego.

Mnie za to koszmarnie bolą pięty. W prawej to nawet mam uczucie za każdym krokiem jakby mi sie tam coś w środku rozrywało. Może podpowiecie mi jak temu zaradzić... Bo ogólnie kostki to mi puchną ale nie tak bardzo. Za to pajączki mi sie porobiły i właśnie ten nieznośny ból...

Teraz mało się udzielam na forum, bo trochę byłam w rozjazdach a teraz jestem na etapie załatwiania urzedowych formalności z przemeldowaniem na nowe mieszkanie, więc codziennie gdzieś śmigam.

hej :)

A ja mam nowe auto takie naprawde rodzinne 7-miejsc i tylko bankrut na tankowaniu 2,7 silnik:shocked2:
Byly umnie kumpele spoilam je roznymi wysokoprocentowymi napojami ,a jutro one beda zdychac a ja sie bebe smiac!

gratuluje nowego autka :)
hehe kolezanki beda cierpiec cwaniaro :)

dzien dobry!

zaraz z rana podczytalam co umknelo wczoraj i widze,ze wy tez takie nerwowe.. ja moze nawet nie jakas wsciekla,ale melancholia mnie dreczy- o zyciowe problemy, o ciaze, o kolejny kg na wadze - nie sluzy mi siedzenie w domu za bardzo, pomijajac ,ze mam robote w domu to nie umiem sie zabrac do niej :/ a moj jak na zlosc ma taki zawal w firmie ,ze jak wychodzi rano to wraca 21 - 23 wieczorem.. ja steskniona, czesto nie gadam z nikim caly dzien - a on zmeczony,ze chce tylko poczytac gazete w ciszy, popatrzec na tv i spac..wiec sie wkurzam,ze nie mam z kim pogada na zywo. kolezanki, tych pare sztuk ktore tu mam, na wakacjach albo zajete... do tego ten gorac..

moze nam sie polepszy nastroj jak sie ochlodzi??????? :-):-):-)

bylam wczoraj na usg, maly wazy juz 760 gram, wszystko rewelacyjnie, 4d to wielkie przezycie, szkoda ze to luksus (nie wiem skad moj zdobyl na to kase :) wogole to jak gin popatrzyl, stwierdzil, ze dziecko napewno starsze niz obliczone wg om, to jesli bede miala planowana cesarke to byc moze juz koncem wrzesnia:szok:

tak mi dzis jakos nijako z przewaga do melnacholii..

mam nadzieje,ze u Was lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

glowa do gory !! ja tez prawie non stop sama siedze ... smutno mi czasami , ale sobie tlumacze , ze niedlugo bede sie modlic o taki spokoj jaki mam teraz :)
fajnie , ze z dzidzia ok !! to najwazniejsze :)

hejka...faceci są śmieszni...

mój mąż wczoraj był najlepszy....puściła mi się krew z nosa....jak on to zobaczył to tak się zestresował że ja musiałam go pocieszać hehehe nie wiedział kompletnie co ma zrobić....aa co będzie jak zacznę rodzić....chyba sama się spakuję i wsiądę do auta a jemu dam valium i zapnę pasami na tylnym siedzeniu samochodu:)

moze jakis trening opanowania ma zrob hehe

Dziś już przegięłam z tym spaniem...10 godzin...chyba robie zapasy na przyszłość :-D
Wieczorem już o 9 oczy mi się kleić zaczynają, a o 10 chodze już z zamkniętymi.

ja za to coraz krocej spie ... a normalnie to spich ze mnie okropny !! moze trenuje juz hehe

Dzień dobry :-D mnie dopiero dzień powitał kawunia już za mną czas na sprzątanko mam zamiar ogarnąć pokój na błysk zobaczymy jak to będzie zacznę od odkurzania... jeszcze tu wrócę :-):-) ehee;)

cześć dziewczyny,

siostra pojechała a małż maluje kaloryfer w kuchni fuuuujj :( no to ja na bb :happy2: wczoraj porobilłam zakupków, opiszę na odpowiednim wątku,

Werka przykre z tym autobusem ale tak niestety jest, znieczulica totalna.

Co do wagi to nawet sie nie ważę bo nie mam wagi w domu, tylko co na wizytach. Jem na co mam ochotę.. ale idzie mi w brzuszek tylko, nawet w sukienkę z marca taką ciążową się mieszczę, w sensie że w biuście. Więc nie mogę doradzić w dietach ;-)

coś mnie ząb pobolewa, ale tak jakby w kanale.. bo mam wszystko wyleczone.. teraz kanałowo nie zrobię bo po pierwsze nie wiem który to ząb, prześwietlenia nie zrobię a i nie wiem czy to nie od głowy, czy może głowa od zęba??! Mam nadzieję że przejdzie...

witam

ale się uśmiałam :-D ale to prawda najlepiej jakby nas juz teraz odstawili mieliby z głowy ;-)

ja się w końcu dziś wyspałam po wczorajszym łażeniu w nocy i robieniu sobie kanapek ;-) ja tez ostatnio jestem nerwowa i ciagle mam doła a to że pokarmu nie będę miała bo te moje cycki wcale nie sa jedrne i nie wygladaja na przyszlej matki :-( a to czy dzidzia dobrze rośnie :-( ehhhh no nic własnie mi spodnie przyszły z allegro które zamówiłam :-)

mi na szkole rodzenia mówili że każda kobieta po urodzeniu ma pokarm, i w necie też o tym czytałam, tylko jakoś brodawki trzeba stymulować czy coś takiego.
Moja teściowa np. miała pokarm ale miała zrosty i nie pozwalały one na ujście pokarmu

Dzien doberek:)

Ja juz na nogach od 5:54 :szok: dzidziusiowa mnie obudzila zassalo mnie z glodu. Zrobilam sniadanko obejrzalam TV, i o to jestem:)
Pierwszy raz w ciazy, wstalam o tej godzinie bez budzika!
Plecy mnie strasznie bola, ze myslalam ze nie wstane z lozka!

Ale jaja, jakis ptaszek lecial za oknem, i jeb... mi w okno az biala plama:wściekła/y: I teraz wez te okno umyj jak one sie nie otwieraja nawet od wewnatrz...Chore

kasiadz- a bierzesz dalej cyclo3fort?

skończyłam opakowanie, pomogło, i na razie nie biorę. Jeśli będę miała dalej męczące dolegliwości to zacznę brać bo to bez recepty. Dostałam je od internisty i powiedział że to bezpieczne w ciąży po czym poszłam zapytać ginekologa i też potwierdził ze są bezpieczne w ciąży, więc myślę że można je brać :)

reklama
Marti - ja tez mam obawy co do pokarmu. Ze jak bylam na zakupach to zastanawialam sie czy nie kupic opakowania butelek...Tutaj wiekszosc dziewczyn pisze ze maja pierwsze juz wycieki a mi nic nie cieknie :szok::-)
Owszem cycki powiekszyly mi sie z 65C na 70 DD. Ostatnio zaczely pobolewac nawet. Ale nic nie leci :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry