Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiecie co, ostatnio często słyszę "ooooooooooooooooooo ale masz duży brzuch" oczywiście jak to kobieta tłumacze sobie że jestem gruba pewnie przybyło mi za dużo, po w ogóle takie komentarze? Od początku ciąży przybyło mi 7 kg na początku schudłam koło 4 więc tragedii nie powinno być. Może to dlatego że brzuch mi wyszedł z miesiąca na miesiąc więc duża różnica. Później może jakieś zdjęcie dodam to mi pomożecie określić czy mam taaaaki wielki?
Mariolciaa udanych zakupów i by chandra minęła
A moi bliscy i znajomi mówią że jak na bliźniaki i siódmy miesiąc to jakiś mały ten brzuszek, ale dla mnie w sam raz i tak czuję że jestem w ciążyZobacz załącznik 369590
ja mam do d*** humor, bo bylam zaraz z rana na wizycie u poloznej i dostalam ochrzan ze za duzo wazeto byl jak "balsam" na moje nastroj , kurde.................... zelazo dostalam , bo hemoglobina spadla
eeee, ide kawke zrobic mala, bo cisnienie mam baaaardzo nizutkie, ale i tak mnie to nie pocieszy..
Dzień Dobry,
Melduję się i zabieram do czytania zaległości trochę się tego uzbierało![]()
Jak byłam jakieś półtora miesiąca temu u lekarki, to mnie za to opieprzyła, że za mało przytyłam- wtedy miałam 3 kg do przodu, teraz mam ok 5,5 kg do przodu od początku ciąży, ale to chyba dlatego, że mam nieodpartą chęć na słodycze i nie mogę się powstrzymać...
Asionek31 cierpna Ci nogi czy co?? Jesli moge sie wtracic to polecam PotasTez mialam straszne noce, lekarka mi powiedziala, zebym kupila Aspargin i lyknelam chyba z 8 tabletek narazie i jak reka odjal
Ej ja troche nie na czasie ale... ile mozna i nalezy przytyc?? ja schudlam 5 kg z czego przytylam 2 kg i narazie nikt mi nic nie mowil![]()
Asionek - ja w pierwszej ciąży brałam Aspargin tak jak Magda piszę bo miałam takie skurcze nóg i rąk że całe noce nie spałam i pamiętam, że mi to pomogło![]()
sivi - już u siebie, ale została nam kosmetyka w przedpokoju i chyba już w tym tygodniu wszystko skończymy
mnie też się krecha pokazuję tylko od cycków idzie do pępka![]()
[
Ja po glukozie. Nie taki diabeł strasznyGlukoza mi smakowała, obeszlo się bez cytryny, potem 2 godziny czekania, po godzinie pierwsze pobranie i za godzinę następne. Gazeta w ręce i czas mijał jak szalony :-)
Dzien dobry dziewczynki)
Moj juz wrocil i jestem cala happy!!
Siedzielismy moze do 2 w nocy a on na 6sta do pracy...
No ale za niedlugo bedzie spowrotem w domu, bedziemy sie wylegiwac na sloncu. Looo matko ale wrocil opalony, chyba schudl, i jakos wyladnial...
Jakas przeziembiona jestem, mam katar. Mega zatkany nos ze ciezko mi sie oddycha.
A do tego taka zgaga jak bym w nocy skrobala szare mydlo....