Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co, ostatnio często słyszę "ooooooooooooooooooo ale masz duży brzuch" oczywiście jak to kobieta tłumacze sobie że jestem gruba pewnie przybyło mi za dużo, po w ogóle takie komentarze? Od początku ciąży przybyło mi 7 kg na początku schudłam koło 4 więc tragedii nie powinno być. Może to dlatego że brzuch mi wyszedł z miesiąca na miesiąc więc duża różnica. Później może jakieś zdjęcie dodam to mi pomożecie określić czy mam taaaaki wielki?
Mariolciaa udanych zakupów i by chandra minęła
A moi bliscy i znajomi mówią że jak na bliźniaki i siódmy miesiąc to jakiś mały ten brzuszek, ale dla mnie w sam raz i tak czuję że jestem w ciążyZobacz załącznik 369590
ja mam do d*** humor, bo bylam zaraz z rana na wizycie u poloznej i dostalam ochrzan ze za duzo wazeto byl jak "balsam" na moje nastroj , kurde.................... zelazo dostalam , bo hemoglobina spadla
eeee, ide kawke zrobic mala, bo cisnienie mam baaaardzo nizutkie, ale i tak mnie to nie pocieszy..
Dzień Dobry,
Melduję się i zabieram do czytania zaległości trochę się tego uzbierało![]()
Jak byłam jakieś półtora miesiąca temu u lekarki, to mnie za to opieprzyła, że za mało przytyłam- wtedy miałam 3 kg do przodu, teraz mam ok 5,5 kg do przodu od początku ciąży, ale to chyba dlatego, że mam nieodpartą chęć na słodycze i nie mogę się powstrzymać...
Asionek31 cierpna Ci nogi czy co?? Jesli moge sie wtracic to polecam PotasTez mialam straszne noce, lekarka mi powiedziala, zebym kupila Aspargin i lyknelam chyba z 8 tabletek narazie i jak reka odjal
Ej ja troche nie na czasie ale... ile mozna i nalezy przytyc?? ja schudlam 5 kg z czego przytylam 2 kg i narazie nikt mi nic nie mowil![]()
Asionek - ja w pierwszej ciąży brałam Aspargin tak jak Magda piszę bo miałam takie skurcze nóg i rąk że całe noce nie spałam i pamiętam, że mi to pomogło![]()
sivi - już u siebie, ale została nam kosmetyka w przedpokoju i chyba już w tym tygodniu wszystko skończymy
mnie też się krecha pokazuję tylko od cycków idzie do pępka![]()
[
Ja po glukozie. Nie taki diabeł strasznyGlukoza mi smakowała, obeszlo się bez cytryny, potem 2 godziny czekania, po godzinie pierwsze pobranie i za godzinę następne. Gazeta w ręce i czas mijał jak szalony :-)
Dzien dobry dziewczynki)
Moj juz wrocil i jestem cala happy!!
Siedzielismy moze do 2 w nocy a on na 6sta do pracy...
No ale za niedlugo bedzie spowrotem w domu, bedziemy sie wylegiwac na sloncu. Looo matko ale wrocil opalony, chyba schudl, i jakos wyladnial...
Jakas przeziembiona jestem, mam katar. Mega zatkany nos ze ciezko mi sie oddycha.
A do tego taka zgaga jak bym w nocy skrobala szare mydlo....