Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oje dzieci beda mowila do niego tato.

no to moim zdaniem już mamy przyczynę... trzeba zwalnuać tempoEwa może się przeliczyłam z siłami,bo mój miał służbę więc wzięłam się za sprzątanie i byc może przecholowałam
ja usypiam ale potem się przekręcam. na plecach nie śpię bo mi niewygodnie- nigdy nei lubiłam. Przewinienie wobec dzidzia to nie jest ale trzeba mieć świadomość że może Ci np braknąć tchu albo można zasłabnąć, a nawet podobno pod koniec to mogą być problemy ze snem... ale to wszystko teoria. A myslę, że w praktyce chodzi o to aby jak najwięcej czasiu tak leżeć czy spać, bo cały czas to niewykonalne...a śpicie na tym słynnym lewym boku? ja mimo poduchy-rogala to i tak się budzę na plecach i się zastanawiam, czy to jest faktycznie aż takie wielkie przewinienie wobec dzidzia...
zastanawialam sie jak ty tak spokojnie opisujesz ta pania z palcami, ale sobie przypomnialam ze studiujesz pielegniarstwo - wiec pewnie nie panikujesz w takich stytuacjacj - jak ja