Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oje dzieci beda mowila do niego tato.

no to moim zdaniem już mamy przyczynę... trzeba zwalnuać tempoEwa może się przeliczyłam z siłami,bo mój miał służbę więc wzięłam się za sprzątanie i byc może przecholowałam
ja usypiam ale potem się przekręcam. na plecach nie śpię bo mi niewygodnie- nigdy nei lubiłam. Przewinienie wobec dzidzia to nie jest ale trzeba mieć świadomość że może Ci np braknąć tchu albo można zasłabnąć, a nawet podobno pod koniec to mogą być problemy ze snem... ale to wszystko teoria. A myslę, że w praktyce chodzi o to aby jak najwięcej czasiu tak leżeć czy spać, bo cały czas to niewykonalne...a śpicie na tym słynnym lewym boku? ja mimo poduchy-rogala to i tak się budzę na plecach i się zastanawiam, czy to jest faktycznie aż takie wielkie przewinienie wobec dzidzia...
zastanawialam sie jak ty tak spokojnie opisujesz ta pania z palcami, ale sobie przypomnialam ze studiujesz pielegniarstwo - wiec pewnie nie panikujesz w takich stytuacjacj - jak ja