Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a śpicie na tym słynnym lewym boku? ja mimo poduchy-rogala to i tak się budzę na plecach i się zastanawiam, czy to jest faktycznie aż takie wielkie przewinienie wobec dzidzia...
witam mamusieja to nie wiem czy kupować ubranka chyba będe miała ich za dużo (bardzo duzo małych dzieci w rodzinie) szwagierka osttanio poinformowała mnie ze 3 pudla przyszykowala ale to i tak tylko dla noworodka , ciocia ze ma caly stos dla mnie druga to samo .
![]()
Mileczka wspolczucia !To mialyscie zarabisty dzien z mama .
Jagmar baboku oszczedzaj sie!!
Sivi mi sie tez pier.doly snily cala noc moj byly facet i razem szukalismy mieszkania ,on mnie gladzil po brzuchu i sie pytal czy moje dzieci beda mowila do niego tato.
I jak sie obudzilismy to nie mialam ochoty zeby mnie moj m. nawet przytulil.
On mi sie zadko sni ,ale jak juz to potem chodze rozwalona przez caly dzien.
Robie liste zakupow do Italy ,a napewno musze majty kupic.Nie ,mam zamiaru tam prac i wieszac na kampingu na sznurku(jedziemy ze znajomymi),a niektore moje majtasy nie nadaja sie do publicznego pokazywania zdecydowanie!!!![]()
Dziewczyny zaspokojcie moja ciekawosc.. Czy w polsce lekarze wam zlecili badanie hormonow tarczycy? (TSH, FT3 i FT4) Jestem tylko ciekawa, czy jak bym byla w polsce to czy by mi wykryli wogole, bo nie mam zadnych objawow, lekarz po prostu standardowo zleca to badanie ciezarowkom i dla tego mi wykryli ze cos jest nie tak. :-(
Mileczka wspolczucia !To mialyscie zarabisty dzien z mama .
Jagmar baboku oszczedzaj sie!!
Sivi mi sie tez pier.doly snily cala noc moj byly facet i razem szukalismy mieszkania ,on mnie gladzil po brzuchu i sie pytal czy moje dzieci beda mowila do niego tato.
I jak sie obudzilismy to nie mialam ochoty zeby mnie moj m. nawet przytulil.
On mi sie zadko sni ,ale jak juz to potem chodze rozwalona przez caly dzien.
Robie liste zakupow do Italy ,a napewno musze majty kupic.Nie ,mam zamiaru tam prac i wieszac na kampingu na sznurku(jedziemy ze znajomymi),a niektore moje majtasy nie nadaja sie do publicznego pokazywania zdecydowanie!!!![]()

a na ile jedziecie?