Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
monika a przypomnij gdzie ty mieszkasz? bo na pewno się pytałam ale jak nie maszpod avatarkiem wpisane to skleroza :-) Niezła ta wasza paka! śliczne rzeczy, a uwzględniają czy to chłopczyk czy dziewczynka?
Dzieki za odpowiedzi, sprawdzilam dokladnie sklad tabletek i jedna ma 65mg czystego zelaza, wiec w sumie to 200mg, a nie 600 - cos tam jeszcze maja w sobie oprocz zelaza...
a jakie mam wyniki dowiem sie dopiero w srode, dzis nie mialam wizyty, tylko zadzwonili zebym po recepte przycjechala.
karolina asz ty wredna baba jesteś!
Jaka tam patologia, jakby dzieci głodne, brudne i obszarpane chodziły, nikt nie pracował, stary narypany dzień w dzień, to by była patologia!!
Karolina i miej to w ....duszy.Moja wczoraj przyjechała to musiałam zapytać- chcesz zobaczyc ubranka??????A myślisz,że zapyta jak się miewasz,jak badania,co lekarz powiedział?ZAPOMNIJ. Częściej teściowa jest ciekawa jak moja matka.ALe ja to w dupie mam-wiesz jest mi przykro,ale spoko ja poczekam na odpowiedni monent.Nie chcę sie tu odgrażać,ale wiesz co czuję.
Najgorsze jest to,że robi idiotke z siebie przed tym nowym facetem"O Boże to takie małe będzie???"Jakby nie była matką i babką.A w iformowaniu Polski wyręczył ją mój ojciec hihi
Ach i jeszcze zapomniałam dodać to docinki z jej strony-Zobaczysz jak ci dziewczyny dadzą popalić jak się dziecko urodzi,jakie będą zazdrosne....
karolina przykro mi ze twoja mama tak reaguje.... i w sumie nie rozumiem tego bo przeciez to twoje i meza zycie i wasze decyzje...
Ja tam uwazam ze czy ktos ma 0 czy 6 dzieci (jak moja znajoma) to jesli oni sa z tym szczesliwi, ja sie tylko moge z ich szczescia cieszyc, a nie szukac dziury w calym...