Dziewczyny zaspokojcie moja ciekawosc.. Czy w polsce lekarze wam zlecili badanie hormonow tarczycy? (TSH, FT3 i FT4) Jestem tylko ciekawa, czy jak bym byla w polsce to czy by mi wykryli wogole, bo nie mam zadnych objawow, lekarz po prostu standardowo zleca to badanie ciezarowkom i dla tego mi wykryli ze cos jest nie tak. :-(
te badania nie są w standardzie, ale czasem jakiś ginekolog pomyśli i da skierowanie na te badania, mi nie daje i wykonuję je co miesiąc sama ale ja to inny przypadek, bo mam niedoczynność tarczycy, która pojawiła się w trakcie ciąży :/
Mariolcia współczuję kolki, dużo pij, bierz leki i mam nadzieje, że będzie ok
Co do ubranek, ja mam niewiele na 56cm, praktycznie większość to 62cm, bo jakos wydaje mi się, że nasza królewna będzie należała do dużych bobasów

Dziś miałam zrypaną całą noc, od wieczora mnie łeb napierniczała, a w nocy to przez ten ból już nawet zasnąć nie umiałam, później na moment przeszło i dalej mi tąpie :/ kurcze wzięłabym jakiś apapa, ale już tyle leków biorę, że już nie chcę małej jeszcze apapem męczyć, mam nadzieje, że do jutra przestanie boleć, bo chcemy zacząć troszkę odnawiać łazienkę