reklama

Październik 2011

reklama
Ale smieszny kociak :-) mam nadzieje ze lapka sie szybko zagoi.

tricolor - w sumie tak - mozna tylko liste zrobic i gdzies przykleic, zeby bylo latwo sprawdzic. Wiadomo ze to zalezy od szpitala ale sa tez rzeczy o ktorych szpital nie mowi a sie przydaja - a jak sie pierwszy raz rodzi to rady doswiadczonych mam sie przydadza :)

Ale ja nie pisałam nic o liście wyprawkowej :-) Ja do szpitala nie zabieram nic dla dziecka bo i tak szpitalne ciuszki dają, a potem to mąż przywiezie co trzeba, a w domu będzie wczesniej przygotowane. No może wezme same koszulki z 5 szt, no i czpeczkę i łapki na raczki, skarpetki. Rożek szpitalny jest, pieluszki dają, kosmetyki też niepotrzebne. Najwazniejsze są ciuszki na wyjście. Oczywiście ja pisze o sobie, a kazda robi jak uważa i jakie zwyczaje panują w szpitalu, w którym się rodzi.

Siemka :)
Mnie coś jakieś przeziębienie łapie, gardło mnie boli, i taki brak sił ogólnie, cały dzień przeleżałam w wyże nie chciało mi sie wstawać:)
Młody się kręci jak poparzony.Zaraz myju myju i spać. aaaaa i ząb mnie zaczął coś boleć :((

Cześc kobietki :( Ja nie w sosie... Martwie się bo młody od dwóch dni jakiś taki nie ruchawy... Wiem, że dzieci rosną i ruchy są rzadsze, mniej wyczuwalne, ale on sie rusza tak 2-3 razy dziennie. A nie są to takie typowe kopniaki tylko takie "przesuwanie pod skórą" ok 4-5 razy. Napiszcie, ,jak u Was z aktywnością dzieci bo nie wiem czy to ja panikuje, czy rzeczywiście coś nie tak :-( Dodam że poprzednio potrafił całe dnie szaleć z taką siłą, że nawet zdrzemnąć się nie mogłam.

mysle , ze nie ma co sie martwic :) moj tez ma takie dni spokoju , do tego sie przekreca i np. wczoraj kopal , ale do srodka i ja nie za bardzo czulam
do tego wszedzie pisza , ze juz w tych tc to dzieci sa spore i maja coraz mniej miejsca na kopniaki i raczej bedziemy teraz czuc wlasnie takie przeciaganie , wybrzuszenia itd.
wiec bez stresu wazne , ze czujesz maluszka :)

No ja wlasnie chcialam pisac na watku technicznym ze moze bysmy taki watek stworzyly o tprbie do szpitala, zeby nie szukac tego potem po watku glownym. ja sobie dzisiaj wstepna liste zrobilam...

mysle , ze pomysl dobry :)

Siemka :)
Mnie coś jakieś przeziębienie łapie, gardło mnie boli, i taki brak sił ogólnie, cały dzień przeleżałam w wyże nie chciało mi sie wstawać:)
Młody się kręci jak poparzony.Zaraz myju myju i spać. aaaaa i ząb mnie zaczął coś boleć :((

kuruj sie poki jesczz na dobre sie nie rozkrecilo !!
wspolczuje bolu zeba :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry