Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale smieszny kociak :-) mam nadzieje ze lapka sie szybko zagoi.
tricolor - w sumie tak - mozna tylko liste zrobic i gdzies przykleic, zeby bylo latwo sprawdzic. Wiadomo ze to zalezy od szpitala ale sa tez rzeczy o ktorych szpital nie mowi a sie przydaja - a jak sie pierwszy raz rodzi to rady doswiadczonych mam sie przydadza![]()
Cześc kobietkiJa nie w sosie... Martwie się bo młody od dwóch dni jakiś taki nie ruchawy... Wiem, że dzieci rosną i ruchy są rzadsze, mniej wyczuwalne, ale on sie rusza tak 2-3 razy dziennie. A nie są to takie typowe kopniaki tylko takie "przesuwanie pod skórą" ok 4-5 razy. Napiszcie, ,jak u Was z aktywnością dzieci bo nie wiem czy to ja panikuje, czy rzeczywiście coś nie tak :-( Dodam że poprzednio potrafił całe dnie szaleć z taką siłą, że nawet zdrzemnąć się nie mogłam.
No ja wlasnie chcialam pisac na watku technicznym ze moze bysmy taki watek stworzyly o tprbie do szpitala, zeby nie szukac tego potem po watku glownym. ja sobie dzisiaj wstepna liste zrobilam...
Siemka
Mnie coś jakieś przeziębienie łapie, gardło mnie boli, i taki brak sił ogólnie, cały dzień przeleżałam w wyże nie chciało mi sie wstawać
Młody się kręci jak poparzony.Zaraz myju myju i spać. aaaaa i ząb mnie zaczął coś boleć(
Misia jakie śmiszne kociskoto nie krzyżówka dachowca z syjamem?