hej
No i dla bardziej odważnych to położna z sr mówiła że można wziąć butelkę wina, bo jak się trochę wypije to tak nie boli i butelkę szampana żeby móc wypić toast po porodzie
wow wino

niezla polozna
juz widze mine lekarza i poloznej jakbym z flacha weszla na porodowke hehe
hej...
Ja mam dość lata! nie wysypiam się przez ten gorąc!!! jak te kamienne domy się nagrzeją to masakra!!! na zewnątrz w nocy 15 a w domu mimo pootwieranych okien 26!!! i nawet jak się ochłodzi to przez kilka dni jak w termosie tmperatura się będzie utrzymywać...ale spadku temp nie zapowiadają...wręcz przeciwnie! dobrze że chociaż gruba warstwa chmur jest bo jakby jeszcze słońce przygrzało to po mnie.
oj cos o tym wiem :/ u nas coraz cieplej

w domu to juz nawet nie wiem ile mam , ale nie da sie nic zrobic , bo mleje sie z czlowieka :/
i nie zapowiada sie , ze bedzie chlodniej .... do tego bezchmurne niebo non stop
jakos damy rade
co do prania,to ja przez ten miesięczny remont naciągnęłam tyle wody co zużywamy na kwartał!!!!!!!
we wrześniu przyjdzie taka niedopłata ze aż się boję he he he
ale warto było...sprzątam po tym remoncie tak dokładnie ze nigdy chyba tak sterylnie wręcz nie miałam...
i nie wiem skąd u mnie tyle energii...aż nie poznaję siebie...
moze syndrom wicia gniazdka ci sie wlaczyl ??

ja tez juz chce robc powoli , ale sie powstrzymuje czekam na mame
Dzień dobry,
U mnie pogoda z du...py, Młoda ma przerwę w przedszkolu, wraca dopiero we wrześniu i chyba cipca dostaniemy razem w domu, ona się szybko nudzi a co tu robić cały dzień razem, żeby nie zwariować.
Co do wyprawki szpitalnej to najlepiej dowiedzieć, się w szpitalu w którym chcę się rodzić bo każdy ma swoje listy.
Ja mam zamiar teraz rodzić w innym niż poprzednio więc muszę dopytać co tam chcą
z dzieckiem caly dzien w domu to rzeczywiscie kicha mozna kota dostac

co do wyprawki to mi sie wydaje , ze bardzoej dziewczyna ( mi tez ) chodzilo o to zeby napisac co zabrac z takich rzeczy jak np. masc na brodawki , klapki , woda itd.
bo ja napewno zapomne o czyms , a tak mozna podejrzec cos sobie przypomniec
a tak wogole to szukam jakiegos fajnego odcienia niebieskiego do pomalowania sciany z lozeczkiem i komoda

chodzi o taki ciemniejszy niebieski , ale nie granat calkiem ....
moze znacie jakis fajny kolorek ??