reklama

Październik 2011

atram - współczuję z remontem :-( ja w pierwszej ciąży za późno się za wszystko zabrałam, plus obsuwa fachowców i skończyło się tak, że jak wróciłam z CC to mój kończył malować jeszcze duży pokój :errr:

reklama
Magda_Mr leż łądnie, odpoczywaj, na pewno bedzie dobrze, oby do 34 tygodnia! Ja ostatnio też miałam stracha przez lenistwo małego. Oczywiście gratuluje Jasia i trzymam kciukasy :)

Atram81 no bedzie coraz ciężej niestety :( Na pocieszenie powiem, że u nas od miesiąca ulewy bez szans na słoneczko... Absolutny brak jakiejkolwiek chęci do działania. Najlepiej by było oddać Ci troche chłodku wzamian za kapke słonka :) Źle sypiasz przez pogode czy inne dolegliwości?

Atram81 no bedzie coraz ciężej niestety :( Na pocieszenie powiem, że u nas od miesiąca ulewy bez szans na słoneczko... Absolutny brak jakiejkolwiek chęci do działania. Najlepiej by było oddać Ci troche chłodku wzamian za kapke słonka :) Źle sypiasz przez pogode czy inne dolegliwości?

no mama mi mowila wlasnie, ze kiepska pogoda u nas
ze od 2 tyg lipa starszna

a problem ze spaniem mam bo mi ciezko, brzuch mi ciagnie i przez to skora mnie pali
poza tym kazdy obrot na lozku to pobudka dla mnie no i gonie na siku co chwile bo mnie mlody uciska na pecherz - a lazienke mam niestety tylko na dole i to moja udreka jest, ze musze z gory gonic tam i spowrotem , mecze sie przy tym jak fix

ja to nie mam pojecia jak moj panicz jest ulozony, ale daje mi rowno z kazdej strony brzucha , no wszedzie widac ze sie wiercia a jak mi zasadzi ciosa na kosc ogonowa lub pecherz to juz wogole jest extra ... az podskakuje taka ma sile skubany

no i czkawke ma dosc czesto

No ja przeniosłam sie sypiac do pokoju obok łazienki :) Dzięki temu gdy budze sie w nocy i lece do toalety nie zdąże sie porządnie wybudzić :-D Gdyby była konieczność schodzenia po schodach to pewnie waliłabym zwłokami po stopniach z braku przytomności ;]
Co do ułożenia.... 4 lipca miałam wizyte i był ułożony główką do dołu, zwarty i gotowy. Czułam wyraźnie ruchy przy spojeniu łonowym i pod żebrami. Aż tu nagle półtora tygodnia temu zwyrtło mi całym brzuchem z dużą siłą i teraz ruchy czuje na jednym poziomie po stronie prawej i lewej. Mam nadzieje, że sie nie obrócił, a jeśli, to że wróci na swoje miejsce. Bo zaczynałam sie przekonywać do SN :(

cześć

ja też dziś się czuję do du.y.. łeb mnie boli od rana a do tego mam bóle krzyżowe promieniujące do nogi.. leżę i g... pomaga.. jak nie przejdzie to nospa.. idę spać ehhh

pryzybela
kochana, skurczybyk ma szczęście, że mam takie dobre i miękkie serce i mu dogadzam :P ale wole żeby sobie buzie obiadem zapchał niz ma mnie wqrzać hehe

magda
o kurcze, nieźle się porobiło
ale miałaś przeczucie że pojechałaś do szpitala... leż i wytrzymaj do tego 34 tyg koniecznie!

asionek
heh widzisz... jak tępa blondynka napisałam o tej śnieżce;/ przecież to jasne że u Was tego nie ma... normalnie bezmyslna jestem! ale pomimo wszystko chciałam dobrze:) niestety więcej nie pomogę, ale życze powodzonka w poczynaniach!

atram
nie łam się ! nie tkie kupy dawały radę! chwilowo masz doła, pewnie przez ten remont, ale jak zobaczysz efekt to pewnie od razu zdanie zmienisz:)

my wzięliśmy się w garść i zaczynamy zamawiać i kupować dla dzidzia rzeczy... w końcu to już 7 m-c.
kilka dni spokoju było, ale znowu zgaga.
Jutro lekarz i zobaczymy czy mój didek i szyja w porzo.

Ewa, no w sumie dobry sposob na chlopa zeby cicho siedzial:) - zapchac go smakolykami:D Ja z kolei jak sie wkurzam na mojego to dostaje powera na sprzatanie (nawet jak zdycham), ale "niestety" juz dluuugo u nas sprzeczki nie bylo, wiec mi chalupa odlogiem lezy:-D A tak na powaznie to przez ten upal juz nie daje rady...Juz sukces jak obiad ugotuje, a co dopiero o sprzatanku mowic...
Wiec jakby tak ktoras chetna byla to ja chetnie sie podziele tym sloncem!!!!

Atram, nie chce Cie martwic ale jakis damski bokser Ci rosnie w brzuszku;-) Jakos trzeba te uciazliwosci ciazy przezwyciezyc, jakby nie bylo juz wiele czasu w "meczarni" nie zostalo:tak: A z sikaniem nocnym mam podobnie, zwlaszcza ze przez goraco pije w nocy wode,wiec co 2-3 h wstaje i jakbym miala daleko kibelek to kiepsko by bylo:/)

Elifit pewnie do cieplej mozesz, byle nie goracej, ale czy ta woda cos pomoze - nie mam pojecia...
Ale moze ogolnie polegiwanie w wodzie cos da, bo jednak cialo jakby lzejsze sie robi...

Ostatnia edycja:
Ewa wypadlo ci z glowy poprostu :)

hej laseczki
znowu mam mega zaleglosci i powiem szczerze , ze poki co brak ochoty na nadrabianie
czuje sie jak kupa ostatnio, taka rozjechana kupa ....
sypiam po 3-4 godziny na dobe, brzuch mnie pali, a raczej ta skora pod biustem, kregoslup boli jak cholera i ogolnie samopoczucie do bani
jeszcze mi jest tak dusano ze makabra
probuje przeciag robic a tu nic i leze jak kloda rozwalona na sofie....

depreche lapie bo ten remont sie nie chce skonczyc ... nie no porpsotu jest swietnie ...

kurcze wspolczuje :/
chociaz u mnie od kilku dni nielepiej :/ jakas nie do zycia jestem , brzuch boli i ciagnie co mnie stresuje , maly na szczescie szaleje ... w nocy to samo mam ze spaniem , ale lazienke blizej hehe
nie martw sie jakos dotrwamy !! i remont tez wiecznie trwac nie bedzie :)

barzdo dziekuje dziewczyny!!:tak: ide lezec dalej bo teraz leze okiem imi nie wygodnie:-D
gosiane pojechalam bo bolal dol brzucha trzoche i sie maly nie ruszal 14 godz a wczesniej przez 3 dni ledwo co
buziaki

to moze ja jednak powinnam jechac i sprawdzic skad te bole ?? ... ehhh

atram - współczuję z remontem :-( ja w pierwszej ciąży za późno się za wszystko zabrałam, plus obsuwa fachowców i skończyło się tak, że jak wróciłam z CC to mój kończył malować jeszcze duży pokój :errr:

wow niezle mialas :/

cześć

ja też dziś się czuję do du.y.. łeb mnie boli od rana a do tego mam bóle krzyżowe promieniujące do nogi.. leżę i g... pomaga.. jak nie przejdzie to nospa.. idę spać ehhh

lez sobie , albo idz spac moze jutro bedzie lepiej :)
a kapiel ciepla moze byc oby nie jakas mega goraca

reklama
elifit
nie wiem dokładnie jaki to ból ale jeśli taki "rwący" coś jak reumatyczny to mnie ciepła- gorąca kapiel i dłuuuga troche pomaga.
no ale przede wszystkim powinnaś się położyć, a na noc żeby problemu ze snem nie było łyknij nospe, bo po co męczyć siebie i dziecko przy tym.

pryzybela
ojjjj u nas kłótnie to standard, ale wiadomo- nie takie drastyczne tlkyo takie "błache", bardziej fochy, no ale my mamy mały staż i ciągle się docieramy to dlatego. A że mój małż to jest niesamowity głodomor i wogóle przez żołądek do serca u niego, to korzystam.
A jesli Tobie twój nie daje powodów do sprzątania to powinnaś być dumna nooo! :)

podpowiedzcie co lepsze dla dziewczynki- chrześnicy, na roczek w prezencie? konik na biegunach, czy rowerek trójkołowy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry