Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Atram81 no bedzie coraz ciężej niestetyNa pocieszenie powiem, że u nas od miesiąca ulewy bez szans na słoneczko... Absolutny brak jakiejkolwiek chęci do działania. Najlepiej by było oddać Ci troche chłodku wzamian za kapke słonka
Źle sypiasz przez pogode czy inne dolegliwości?
Gdyby była konieczność schodzenia po schodach to pewnie waliłabym zwłokami po stopniach z braku przytomności ;]
A tak na powaznie to przez ten upal juz nie daje rady...Juz sukces jak obiad ugotuje, a co dopiero o sprzatanku mowic...
A z sikaniem nocnym mam podobnie, zwlaszcza ze przez goraco pije w nocy wode,wiec co 2-3 h wstaje i jakbym miala daleko kibelek to kiepsko by bylo:/)hej laseczki
znowu mam mega zaleglosci i powiem szczerze , ze poki co brak ochoty na nadrabianie
czuje sie jak kupa ostatnio, taka rozjechana kupa ....
sypiam po 3-4 godziny na dobe, brzuch mnie pali, a raczej ta skora pod biustem, kregoslup boli jak cholera i ogolnie samopoczucie do bani
jeszcze mi jest tak dusano ze makabra
probuje przeciag robic a tu nic i leze jak kloda rozwalona na sofie....
depreche lapie bo ten remont sie nie chce skonczyc ... nie no porpsotu jest swietnie ...
barzdo dziekuje dziewczyny!!ide lezec dalej bo teraz leze okiem imi nie wygodnie
gosiane pojechalam bo bolal dol brzucha trzoche i sie maly nie ruszal 14 godz a wczesniej przez 3 dni ledwo co
buziaki
atram - współczuję z remontem :-( ja w pierwszej ciąży za późno się za wszystko zabrałam, plus obsuwa fachowców i skończyło się tak, że jak wróciłam z CC to mój kończył malować jeszcze duży pokój![]()
cześć
ja też dziś się czuję do du.y.. łeb mnie boli od rana a do tego mam bóle krzyżowe promieniujące do nogi.. leżę i g... pomaga.. jak nie przejdzie to nospa.. idę spać ehhh