Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamnadzieje ze to bedzie cos pozytecznego!moze sie udalo przekrecic
no jakos bede musiala nagracale nigdy nie mam przy sobie kamery jak maly szaleje ...
moj jak zaczal od rana tak do teraz walczy ... wczoraj caly dzien szalal , skad on tyle sil ma ??![]()
A! i zakupilam bilety do polski na kwiecien - musimy w kwietniu leciec, bo brat ma wesele. Ja z mala zostaje miesiac a maz bedzie wracal po 10 dniach. Jak rezerwowalam to kazalo mi wpisac imie dziecka, wiec jak sie babka na USG machnela i bedzie chlopak a nie dziewczynka to mam nadzieje ze mi pozwola zmienic.
Oj, ja na pewno we wrześniu, tym bardziej że remont się u nas zaczął, więc i tak na razie jeszcze wszystkich ciuszków nie mam. Zaczęłyście chodzić do szkoły rodzenia?

a rodzenia w wannie wygląda np tak że tuż przed końcem porodu każą ci wyjść na chwilę żeby wodę podgrzać i tak przeciągają wszystko żebyś ostatecznie urodziła na łóżku
. dlatego bardzo ważne jest odwiedzenie szpitali które się bierze pod uwagę i przeprowadzenie wywiadu z położnymi tam pracującymi, Ja w sobotę wybieram się na taką wycieczkę, jak do tej pory stanowczo odrzuciłam 2 szpitale ponieważ robią tam tak jak opisałam wyżej

Oj, ja na pewno we wrześniu, tym bardziej że remont się u nas zaczął, więc i tak na razie jeszcze wszystkich ciuszków nie mam. Zaczęłyście chodzić do szkoły rodzenia?
Korzysta poki ma jeszcze duzo miejsca w brzuszku. Pozniej to sobie pomacha swobodnie nozkami i raczkami dopiero na zewnatrz :-)
![]()