WerkaMirek
Fanka BB :)
Cytryna - juz na kwiecien zabukowalas bilety?? looo matko, my jeszcze czekamy na malenstwo az sie urodzi i bedziemy bukowac na swieta BOZEGO NARODZENIA, o kwietniu jeszcze nie mysle!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem po wizycie, wszystko w odpowiednim wątku ;-)Czuję się dobrze ,ale niestety dalej leżenie
Dobrze ,że mam już wszystko kupione i przygotowane (poprane, poprasowane i poukładane w komodzie) ale torbę do szpitala jeszcze muszę przygotować w razie W i mogę być spokojna 
No i codziennością jest już u mnie zgaga
Poza tym byłoby wszystko OK... Mały codziennie daje czadu, a na dokładkę ma codziennie czkawkę, zdarza się nawet 3 razy dziennie
Też tak macie??Cytryna - juz na kwiecien zabukowalas bilety?? looo matko, my jeszcze czekamy na malenstwo az sie urodzi i bedziemy bukowac na swieta BOZEGO NARODZENIA, o kwietniu jeszcze nie mysle!!
a easyjet ma najtansze na samym poczatku, zaraz po tym jak sie pojawia, wiec juz mam
na boze narodzenie nie lecimy ja też myślałam o persilu ale proszku sensitive lub płynie sensitine (muszę porównać skład, co ma mniej chemiiJa zakupilam, Persil Non-bio ale w plynie. Sama swoja bielizne, koszulki piore w plynie bo jest mieksza odziez pozniej... I nie zostawia plam!