• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

reklama
kasiadz mnie nie kluje... twardnieje duzo ale bezbolesnie.

Ja sie do niczego nie moge zabrac... mysle o tej naszej znajomej i jej dzieciach :( oni byli taka fajna para... moj maz zawsze mowil ze zachowuja sie wobec siebie tak samo jak kiedy ich poznal 15 lat temu - strasznie byli w sobie zakochani... ehh zycie :(

kurcze cytryna nie chce nawet myśleć o tym, współczuję im i tobie że przeżywasz.. ja przeżywam z tobą.. ja bym umarła gdyby mojemu się coś stało :-(:-(:-( dlaczego tak jest że zawsze dobrzy ludzie odchodzą?

ja posprzątałam sobotnio .. mam powera!! co u mnie niespotykane :szok: pewnie przed porodem :)

Dziewczyny a co ze szczepieniami??? Na SR nam "radzili" ze lepiej kupowac te 5 w 1 bo sa lepsze ( niby oczyszczone) niz te na NFZ?? A Wy jak myslicie lepiej wydac dodtakowa kase na platne czy zszczepic tymi refundowanymi>????

dziewczyny,
całą noc i dzisiaj cały czas kuje mnie brzuch, miałyście już tak? trochę się niepokoję

ja nie raz mialam jakies klucia , ale nie tak dlugo ...
dzisiaj natomiast mialam skurcze i to bolesne , do tego bol plecow
przestraszylam sie niezle , ale przeszlo po pewnym czasie
chyba teraz to juz bedzie coraz wiecej atrakcji :)
najgorsze , ze ja nie wiem co jest ok , a co juz nie i jak to rozpoznac :/

do mnie do szpitala przyjdzie tylko maz ewentualnie mama jak juz bedzie :)
w domu nikt nie zapowiedziany nie przybedzie wiec luz :)

Kingolinka - ja kupowałam skojarzone szkoda takiego maluszka tyle kłóć a pierwsze szczepienia mamy już w 6 - 8 tygodniu życia :tak: tylko te w szpitalu dostała młoda zwykłe :tak:

Dziewczyny a co ze szczepieniami??? Na SR nam "radzili" ze lepiej kupowac te 5 w 1 bo sa lepsze ( niby oczyszczone) niz te na NFZ?? A Wy jak myslicie lepiej wydac dodtakowa kase na platne czy zszczepic tymi refundowanymi>????
Ja też miałam te 5w1 bo faktycznie mają lepszy skład i nie trzeba tak biednego dziecka kłuć. Ja chę też z tych szpitalnych zrezygnować i zaszczepię wtedy mała szczepionką 6w1 + wzw

reklama
Cześć dziewczynki. Ciężki dzień za mną... Zaczęło sie od bóli a la miesiączkowych.... Koło południa przerodziły sie w potworny ból brzucha i kłucie w kroczu za parę kroków... Cały czas coś mnie ciągnęło, brzuch twardy jak kamień. No-spa nie pomagała. Zdecydowałam sie na cieły prysznic po południu. Złapał mnie 20-sekundowy ból podbrzusza. Ból jakiego jeszcze nigdy w życiu nie czułam, przeszywający, że aż sie osunęłam po ścianie. Nie wiem co to było. Teraz troszke już doszłam do siebie i czekam co przyniesie noc. Mam nadzieje, że nic sie nie bedzie działo bo R. w trasie, wraca dopiero rano. Zostaje leżeć grzecznie przed TVN i się obserwować:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry