Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynki. Ciężki dzień za mną... Zaczęło sie od bóli a la miesiączkowych.... Koło południa przerodziły sie w potworny ból brzucha i kłucie w kroczu za parę kroków... Cały czas coś mnie ciągnęło, brzuch twardy jak kamień. No-spa nie pomagała. Zdecydowałam sie na cieły prysznic po południu. Złapał mnie 20-sekundowy ból podbrzusza. Ból jakiego jeszcze nigdy w życiu nie czułam, przeszywający, że aż sie osunęłam po ścianie. Nie wiem co to było. Teraz troszke już doszłam do siebie i czekam co przyniesie noc. Mam nadzieje, że nic sie nie bedzie działo bo R. w trasie, wraca dopiero rano. Zostaje leżeć grzecznie przed TVN i się obserwować:-(
mileczka ja mam od wczoraj bole jak na @, ciagnie mnie do dolu jakbym ciezarki miala do tylka przypiete... tez mam zalecienie by lezec, ale oczywiscie nie wytrzymalam i spakowalam torbe do szpitala plus pare innych rzeczy. teraz pokutuje...
Widzę że każdą już straszą jakieś skórcze...mnie jeszcze nic, ale ze starszą też mi się nic nie działo, żadnych bolesnych skórczy, do tych prawdziwych, porodowych.
Ja się na szczęście dzisiaj lepiej czuję...tzn o ile można się lepiej czuć jak wszystkimi otworami twarzowymi cieknie i w nosie kręci, ale ważne że gardło i stawy nie napieprzają.
dziewczyny no spa najlepsza na takie dolegliwości....ja biorę 2 razy dziennie po 1 tabletkę nospy forte..... to możecie spokojnie brać 3 nospy normalne....i leżeć...na boczku grzecznie....najlepiej lewym![]()
pozdrawiam dr Rabbit![]()
popieram, ja biore 3x dziennie no-spedziewczyny no spa najlepsza na takie dolegliwości....ja biorę 2 razy dziennie po 1 tabletkę nospy forte..... to możecie spokojnie brać 3 nospy normalne....i leżeć...na boczku grzecznie....najlepiej lewym![]()
pozdrawiam dr Rabbit![]()

helol.
ja wlasnie wstalam. organizm chyba czuje co mnie wkrotce czeka bo spie po 11/12 h i jeszcze drzemie w ciagu dnia. brzuch mi opadl i boli jak na okres...
Trzymam kciuki za odstawienie i oby wszystko było okhej kochane
U mnie poki co ok, mam juz tabsy odstawic ale caly czas przeciagam;/ jak nie wzielam wczoraj to po godz skorcze takie lekkie poczulam i sie zlamalam.od jutra je wywalam..
Klementinka przykro mi bardzo.
My tez dostalismy smutne wiadomosci dzis rano. Nasz kolega, ktory jednoczesnie jest szwagrem najlepszego przyjaciela mojego meza zginal wczoraj w wypadku.
Ma 3 dzieciaczkow (najstarsze ma 10 lat...).