*Miłka*
Mama Milutka i Helenki
Dzień Dobry !!!
Widzę że dziś ślązaczki zaczynają dzień![]()
wg zasady kto wcześnie wstaje ten się g...no wyśpi

malutka - chyba lepiej, żeby dzieciak posiedział tydzień dłużej w Ciebie w brzuchu niż potem pod respiratorem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień Dobry !!!
Widzę że dziś ślązaczki zaczynają dzień![]()

malutka lez ile sie da! pozniej nie bedziesz miala czasu.
monysia, milka wspolczuje chorych corek. oby szybko przeszlo! zebyscie mogly bez skrupulow je do przedszkola wyslac ;-)
ja znow po 12 h snu, az sie nie poznaje. zwariuje chyba zaraz. brzuch ciagle boli i chodzic nie moge... co jest?:-(
Dzień dobry śpioszki niedzielne :-)
Ja dziś wyspałam się że hej, znalazłam pozycję pół siedzącą z nogami u góry i wtedy nic mi nie drętwieje :-) Wyglądam pewnie jak śpiący Hrabia Dracula ale grunt, że śpię :-)
U mnie zaczyna się piękny dzieńma być 30 stopni :-)
Młoda zasmarkana jak cholera a tylko 2 dni była w przedszkolu, chyba tam kuźwa jakieś bakterię w aerozolu baby rozsiewają co by połowa grupy była chora a one miały mniej roboty![]()
Hej lasencje :-)
Mój w pracy więc weszłam sobie do Was na chwilkę
Wczoraj oficjalnie weszłam w 36 tydzień czyli 9 miesiąc według OM, leki mam brać jeszcze do wtorku czyli do wizyty u gina... Ale mam dylemat, odezwał się do mnie wczoraj dobry ,znajomy ginekolog, pisałam mu co i jak tam i on mi radzi brać leki jeszcze do 37 tygodnia i do tego też czasu leżećNo i co ja mam robić
Mój gin na ostatniej wizycie stwierdził "najwyżej urodzisz" ,a znajomy jest chyba bardziej za tym aby małego jeszcze trochę w środku potrzymać... Nie wiem już teraz kogo słuchać i czy jeszcze tydzień leżeć czy już wstawać :-(
a u mnie jak zwykle teściowa już wybyła
a zlew pełen naczyń do mycia po niej został
qurwa jak ja to kocham
to ja robie porządek żeby nie budzić się z rana
i zaczynać dzień od mycia garów a ona zamiast
mi pomóc to jeszcze dokłada![]()
Mnie tak ciągnął w dół kilka dni, choć i teraz jeszcze mam takie momenty, lepiej leż sobie i odpoczywaj, może no-spę?malutka nie mam pojecia co Mala wyprawia, ale kopie mnie caly dzien bez ustanku. to dziecko ma wiecej energii niz ja. i dlugo tak Cie bolal? przeciez to sie wytrzymac nie da, a jak probuje cos zrobic w pozycji stojacej to az mnie zgina...

Mówię o tej ciąży ;-) Może dla świętego spokoju skonsultuj się z lekarzem?a ile pozniej urodzilas? czy mowisz o obecnej ciazy? bo ja doszukuje sie oznak zblizajacego sie porodu. takiej masakry jeszcze nie mialam. biore antybiotyk, nospe i magnez od tygodnia. niestety nic nie jest lepiej.