Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co za bezsensodesla mnie do domu... mam przyjechac dopiero jak odejda mi wody...![]()
Czyli jak dla niej to możesz już rodzić 
Hmmm... To nie mam pojęcia co Ci doradzić :-(w tym zacofanym kraju nie zatrzymuja akcji porodowych, tak samo jak nie podtrzymuja ciaz.
co prawda tydzien temu dostalam jakis zastrzyk, ale glowy nie dam sobie uciac ze byl przeciwskurczowy. lekarka powiedziala ze jesli dostalabym rozwarcia to bez przeszkod mozna juz rodzic. szczerze? moglam dostac.
Hej lasencje :-)
Mój w pracy więc weszłam sobie do Was na chwilkę
Wczoraj oficjalnie weszłam w 36 tydzień czyli 9 miesiąc według OM, leki mam brać jeszcze do wtorku czyli do wizyty u gina... Ale mam dylemat, odezwał się do mnie wczoraj dobry ,znajomy ginekolog, pisałam mu co i jak tam i on mi radzi brać leki jeszcze do 37 tygodnia i do tego też czasu leżećNo i co ja mam robić
Mój gin na ostatniej wizycie stwierdził "najwyżej urodzisz" ,a znajomy jest chyba bardziej za tym aby małego jeszcze trochę w środku potrzymać... Nie wiem już teraz kogo słuchać i czy jeszcze tydzień leżeć czy już wstawać :-(
w tym zacofanym kraju nie zatrzymuja akcji porodowych, tak samo jak nie podtrzymuja ciaz.
co prawda tydzien temu dostalam jakis zastrzyk, ale glowy nie dam sobie uciac ze byl przeciwskurczowy. lekarka powiedziala ze jesli dostalabym rozwarcia to bez przeszkod mozna juz rodzic. szczerze? moglam dostac.
Po to tu jesteśmy by sobie ponarzekać i się pożalić ;-)dzieki za wysluchanie ;-) nie chce narzekac, ale ten bol mnie rozbraja... gdyby nie to, to wszystko byloby ok. a tak pozostalo mi bezczynnie lezec. porazka
:-)Według mojego lekarza donoszone już jest od 36 tygodnia, jak to stwierdził mogę już rodzić...lepiej narzekac na forum niz w domu... mina M. bezcenna kiedy pyta mnie jak sie czuje i slyszy moja odpowiedz ;-)
dobrze ze dzis nie pracuje, ma mi kto sniadanie zrobic.
malutka ja Cie podziwiam ze tyle lezalas! nie wyobrazam sobie tego. to kiedy dziecko jest donoszone? jak konczy 37 czy zaczyna 37 tydzien?