reklama

Październik 2011

Cześć dziewczynki...Mnie dzisiaj zaczęły boleć jajniki...To może onzaczać wszystko albo nic...Boli mnie zwłaszcza prawy jak chodzę, tak kłuje...Normalnie to brzuch mni boli dopiero w dzień @ i to na środku...Więc może, może...? Jeżeli chodzi o śluz to jest biały i płynny, ale nie ma go bardzo dużo...Też jestem dzisiaj senna, ale to chyba raczej taki dzień, bo z kim bym nie rozmawiała, to jest senny...Edyta, Mamuska, Gabi trzymam &&&&&&&&&&

reklama
kochutka ja tak mialam wlasnie i stad ciaze podejrzewalam :)
a bole mam zawsze tylko wtedy jak juz okres dostane , nigdy wczesniej :)
wiec moze to to .... &&&&&&&&&&&&&&& :)

Gabi no to jak wysoko to dobrze :) podobno tak ma byc ;)

kochutka ja tak mialam wlasnie i stad ciaze podejrzewalam :)
a bole mam zawsze tylko wtedy jak juz okres dostane , nigdy wczesniej :)
wiec moze to to .... &&&&&&&&&&&&&&& :)

Gabi no to jak wysoko to dobrze :) podobno tak ma byc ;)

No super by było gdyby to było TO:-) Normalnie jajniki przed @ mnie nie bolą...A teraz pokłówają, raz jeden, raz drugi, z tym że bardziej prawy...W sobotę ma przyjść @ więc zobaczymy...Jeszcze 4 dni i się okaże co i jak, bo ja mam @ jak w zegarku:tak:

No super by było gdyby to było TO:-) Normalnie jajniki przed @ mnie nie bolą...A teraz pokłówają, raz jeden, raz drugi, z tym że bardziej prawy...W sobotę ma przyjść @ więc zobaczymy...Jeszcze 4 dni i się okaże co i jak, bo ja mam @ jak w zegarku:tak:

moze bedziesz miec podobnie do mnie ,a pozniej tescik pozytywny :)
&&&&&&&&&

i dla reszty tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

A ja dzisiaj jestem z doskoku,zaraz ide pod prysznic,musze wloski zrobic a mam takiego lenia , i do tego spac mi sie chce
ziew.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry