reklama

Październik 2011

reklama
hej :)

poczytam pozniej reszte , bo sidla mi mozilla na moim lapku :/

w kazdym razie macie racje ja posprawdzalam wlasne wiadomosci i podawalam numer Werce :) wiec to ona pewnie :)
ciekawe czy juz maluszka ma przy sobie ?? :)

ja to po tym smsie nie moglam zasnac wogole hehe , tak sie podniecilam i przestraszylam , ze masakra :))
chyba zaczyna docierac do mnie , ze ja tez niedlugo bede slac komus taka wiadomosc !!
ladnie zaczelo sie u nas dziac na forum :) worek zostal rozsuplany hehe teraz bedziemy sie sypac hurtem :))

hej :)

poczytam pozniej reszte , bo sidla mi mozilla na moim lapku :/

w kazdym razie macie racje ja posprawdzalam wlasne wiadomosci i podawalam numer Werce :) wiec to ona pewnie :)
ciekawe czy juz maluszka ma przy sobie ?? :)

ja to po tym smsie nie moglam zasnac wogole hehe , tak sie podniecilam i przestraszylam , ze masakra :))
chyba zaczyna docierac do mnie , ze ja tez niedlugo bede slac komus taka wiadomosc !!
ladnie zaczelo sie u nas dziac na forum :) worek zostal rozsuplany hehe teraz bedziemy sie sypac hurtem :))
No tym bardziej ,że Werka miała termin na 1-go ,także na bank to ona, tym bardziej ,że numery spisała ale swojego nie podała- kinder niespodzianka :-D:-D No i to jej styl pisania :-D

Przeczytalam smsa - tez stawiam na Werke :)

Biedna elifit :(

monysia moja mama zaczela rodzic moja najmlodsza siostre przy lepieniu pierogow, wiec moze dzic twoja kolej ;) Tez lepila na pozniej, wody jej odeszly, dolepila jeszcze do 200, pierogi do zamrazarki i na prodowke ;)

Mnie wczoraj podbrzusze bolall mocno, ale nie byly to skurcze, na szczescie dzis przeszlo, bo juz sie zaczynalam martwic...

ale skrobiecie !:-)
to mówicie że Werka już w rozsypce ??:-)

ja postanowiłam że sobie dzisiaj złoże wszystko na kupkę to co do szpitala mam zabrać...
a co tam...

kiwi, z tym jedzeniem podczas karmienia to taka loteria...
ja to czasami słyszę że niektóre mamusie jedzą prawie wszystko, inne są na diecie bo dzieciątko nie toleruje np. danych potraw.

reklama
no to byla Werka juz ma mala przy sobie , ale jej fajnie :)))

Malutka hehe ofrumowy detektyw ;))

biedna ta nasza Eflit , ze ja do domu odsylaja :/

Cytryna to moze bedzie kolejny sposob na szybsza akcje , lepienie pierogow hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry